Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו התעורר בפיאט! פיאט 500 החל מ-79,990 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתם חושבים שיש סיכוילקבל את הגירסא האוטומטית בכ 85-83K לפי דעתי זה המחיר המקסימלי שאני מוכן לשלם כמו כן יש למשהו מושג האם בפיאט עושים טריד אין (אני בעלים גאה של מאזדה 99 בטח יצחקו עלי שם אם אבקש טרייד אין).

בגדול אני רוצה להחליף את המאזדה ולפנק את האישה באוטו החמוד הנ"ל...אהה וכמובן אתם חושבים שהוא מספיק בטוח לתינוקות? בקרב צאצא קטן וצריך לדאוג גם לו... :).

אני מעדיף אוט מכיוןן שיש לי כבר בבית רכב ידני 206+ שבהקשר לדיון פה דווקא שמר פלוס מינוס על מחיר המבצע (רכשתי באוגוסט 11 בכ 70 אלפיות והיום מחירו הרישמי הוא 67.5, בתכלס הוא באזור ה 63-4 סביר בהחלט לכן אני בעד מחירי מבצע:)

תודה...

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אותך לקוזה נוסטרה...וגם לקאמורה! :twisted:

קטן עליהם.

אגדה אורבנית מספרת שהשלוחה הישראלית של המאפיה הצ'כית משתמשת בתרנגולות נפץ ירוקות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שלום לכולם,

אתם חושבים שיש סיכוילקבל את הגירסא האוטומטית בכ 85-83K לפי דעתי זה המחיר המקסימלי שאני מוכן לשלם כמו כן יש למשהו מושג האם בפיאט עושים טריד אין (אני בעלים גאה של מאזדה 99 בטח יצחקו עלי שם אם אבקש טרייד אין).

בגדול אני רוצה להחליף את המאזדה ולפנק את האישה באוטו החמוד הנ"ל...אהה וכמובן אתם חושבים שהוא מספיק בטוח לתינוקות? בקרב צאצא קטן וצריך לדאוג גם לו... :).

אני מעדיף אוט מכיוןן שיש לי כבר בבית רכב ידני 206+ שבהקשר לדיון פה דווקא שמר פלוס מינוס על מחיר המבצע (רכשתי באוגוסט 11 בכ 70 אלפיות והיום מחירו הרישמי הוא 67.5, בתכלס הוא באזור ה 63-4 סביר בהחלט לכן אני בעד מחירי מבצע:)

תודה...

מקום לילדים יש, הבעיה היא הגישה למושב האחורי שתשבור לאשתך את הגב.

לגבי מחירים וטרייד אין, תנסה, אין מה להפסיד. קח בחשבון שבטרייד אין העסקה תמיד פחות טובה.

פורסם
1.

נ.ב. אם כבר, הדבר המעצבן בסמל"ת הוא המחירים הגבוהים שלהם מלכתחילה.

זה בדיוק מה שכתבתי אז על מה הוויכוח :|

אתה חוזר על דברי רק במילים שלך אבל עם איזשהו רצון בלתי מוסבר לסנגר על סמל"ת, לא ברור לי למה.

נ.ב

אם לטעמך קביעת מחיר לא פרופורציונלי מלכתחילה ביחס לתמורה והורדה משמעותית לאחר תקופה מסוימת תוך ריסוק מחירון המשומשות ודפיקת הלקוחות שרכשו רכב זהה באותה השנה ,מהווים "תנאי שוק מקובלים/נורמליים"

משהו בהרגלי הצריכה שלך דפוק ובגלל לקוחות כמוך השוק סובל.

פורסם

הרגלי הצריכה שלי הם בסדר גמור, תודה על דאגתך.

לעומת זאת הרגלי הצריכה שלך כנראה לוקים בחסר. לפי מה שרשמת עד כה, מצטיירת תמונה שהנך מתייחס לרכב כאל סוג של השקעה.

הויכוח הוא על העובדה שאתה מתלונן שסמל"ת הורידו מחירים, זה מגוחך!

איך הם העיזו באמת להוריד מחיר ו"לרסק" (לא פחות ולא יותר) את המחירון של הלקוחות שלהם, באמת...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הרגלי הצריכה שלי הם בסדר גמור, תודה על דאגתך.

לעומת זאת הרגלי הצריכה שלך כנראה לוקים בחסר. לפי מה שרשמת עד כה, מצטיירת תמונה שהנך מתייחס לרכב כאל סוג של השקעה.

הויכוח הוא על העובדה שאתה מתלונן שסמל"ת הורידו מחירים, זה מגוחך!

איך הם העיזו באמת להוריד מחיר ו"לרסק" (לא פחות ולא יותר) את המחירון של הלקוחות שלהם, באמת...

ההתנצחות איתך מיותרת, כמו שיח חרשים, אתה מכניס לי מילים לפה ולא מבין את מה שראתה קורא.

בהצלחה.

פורסם

שלילי בזנ"ט.

תא נמטען של ה 500 מכיל 185 ליטר בלבד, ואפילו מזוודה בינונית ומעלה לא נכנסת בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תא המטען של הקבריולט זהה בנפחו לזה של הדגם הסגור, מאחר ומנגנון הגג אינו גוזל מקום מתא המטען.

הסרטון מזכיר לי את השקת האודי 80 החדשה בשנת 87'; לא רק שתא המטען היה קטן יחסית, גם הטופוגרפיה שלו ופתח ההטענה היו בעיתיים, ולכן ציידה אודי את הסוכנים בערכת מזוודות מיוחדות שהתאימו למבנה תא המטען, על מנת לשכנע לקוחות מהוססים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ההתנצחות איתך מיותרת, כמו שיח חרשים, אתה מכניס לי מילים לפה ולא מבין את מה שראתה קורא.

בהצלחה.

אני כתבתי את דעתי, אתה בוחר להמשיך ולהתנצח.

ולגבי הכנסת מילים לפה, בהתבסס על התגובות האחרונות שלך, אתה עושה זאת טוב ממני.

-------

האמת היא שמותר להם לסמל"ת לעשות מה שבה להם. הם יכולים לדרוש אפילו 300,000 ש"ח תמורת ה-500 (הרגילה) אם ירצו וזו זכותם (וזכותך לא לקנות). אם אני זוכר נכון, בתחילת דרכה של ה-500 בארצינו, סמל"ת קיבלו הקצאה קטנה של רכבים אלו ולכן דרשו מחיר גבוה יותר, המחיר ירד אחרי שהיצרן התחיל לשחרר כמויות גדולות יותר. האמת? כך מתנהל שוק, כל שוק.

מי שמחפש צדק ומוסר בכלכלה סופו לכתוב פוסטים כמו שלך (במקרה הטוב, או להקים את ברית המועצות במקרה הפחות טוב) :wink:

יום טוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הטעות הגדולה של פיאט שהם לא השכילו לייבא את דגמי הדיזל המצויינים של החברה. מדובר במנועים קטנים ונקיים שנהנים ממדרגת "מס ירוק" נמוכה. יחד עם שיווק אגרסיבי שהיה מבליט את היתרונות האדירים של מנועי דיזל הם יכלו לכבוש נישה.

אז אתה כנראה לא מעודכן. אף אחד מהיבואנים לא ממהר לייבא את הדיזל כי בישראל (בשיא הטמטום) תקועים בתקופה שדיזל היה משהו רע, ולכן ליבואנים אין הטבות במס לגבי רכבים אלו. זו אגב אחת הסיבות שסיטרואן C3 דיזל למשל, מתומחרת כמו משפחתית+.

פורסם
רוב היבואנים הבינו את זה כבר מזמן, למה לקח להם 3 שנים?

בעולם תמיד שווקו מכוניות מיני ופיאט תמיד התמחו במכוניות קטנות טובות, אם הם היו ערניים הם יכלו לקחת נתח נכבד מהחגיגה בשוק הרכבים הקטנים והידניים ולהפוך את ״החסרונות המסורתים״ שלהם ליתרונות.

זה נראה כאילו אני מסנגר או משהו אבל אני ממש לא. ובכל זאת, להזכירך - אחרי שהגיעה האלטו לארץ, התחיל המבצע של פנדה עם המשביר ב 67K (פחות או יותר באותו זמן). זה היה לפני לא מעט זמן אז להגיד שלקח להם שלוש שנים זו הגזמה. הבעיה היא, שהפנדה מהדור הקודם כבר פחות רלוונטית היום בהיצע שקיים, ובטח באבזור, אז לסמל"ת פשוט לוקח זמן להוזיל את הפנדה החדשה וגם להביא גירסה רובוטית שהרבה אנשים היו מעוניינים לרכוש, בידיעה שהיא תעלה יותר מדי ושוב תמצא אחת על הכביש במקרה הטוב..וחבל.

• תוכן חדש...