Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו התעורר בפיאט! פיאט 500 החל מ-79,990 ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי מישהו ביבואן הישנוני הזה סוף סוף הבין שצריך לנער את האבק. אסופה של חמדנים - רק תחשבו שהם לא מפסידים עכשיו, וכמה הם הרוויחו קודם...

מעניין שאף אחד לא העיר על המסכנים שרכשו את הרכב לפני חודש והתאדו להם 25K מהמחירון, כפי שהעירו כך על סיאט, למשל...

רכב הוא לא השקעה, גם מוצרי אלקטרוניקה נחתכים אחרי שאתה קונה אותם.

אם אתה קונה רכב למרות רווח, כדאי לך לחפש משהו אחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את המחירים האלה ידעתי לפני חודשייים אבל היה אסור לי לפרסם עד שיהיה אישור להוזלת המחירים מהיצרן.

אין ספק שהמחירים האלה נראים כבר הרבה יותר שפויים.

ביננו מה זה 80K בשביל יצירת אומנות :-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אולי מישהו ביבואן הישנוני הזה סוף סוף הבין שצריך לנער את האבק. אסופה של חמדנים - רק תחשבו שהם לא מפסידים עכשיו, וכמה הם הרוויחו קודם...

לא בהכרח. אירופה וקבוצת פיאט במשבר - ומצבם של מפיצים מחוץ לאירופה טוב יותר בעת מומי"ם מול היצרן. אני בהחלט מאמין שפיאט "חתכה בבשר" של עצמה - מעבר, כמובן לשולי הרווח המוגזמים של היבואנים הישראליים.

מעניין שאף אחד לא העיר על המסכנים שרכשו את הרכב לפני חודש והתאדו להם 25K מהמחירון, כפי שהעירו כך על סיאט, למשל...

אפשר לקוות שהיבואן יהיה מספיק הוגן להציע להם איזשהו פיצוי, לפחות חלקי; שילוב של החזר כספי מסויים, טיפולים בחינם והבטחה לטרייד אין במחיר מחירון מלא(מה שכמובן לא קורה בפועל אף פעם, אלא אם יש התחייבות כתובה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

למה לרוכשי סיאט הציעו משהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית, הנה אתה מעיר ובעקבותיך יבואו עוד ומבחינה זו אפשר להרגע. שנית לשאלה אם היבואן מרויח עכשיו או לא, כמו גם לפני ההוזלה וכמה, לי אין תשובה ואני מעריך שגם לך. בחלק לא קטן מהמקרים, הורדות כאלו של מחיר הן תוצאת שיתוף פעולה של היצרן שמתרצה ומוריד את המחיר ליבואן בכדי להעיר את השוק, "עושה שכל" שכך הוא הענין פה. ועדיין לצערי המחיר אינו זול מספיק.

פורסם

זול מספיק או לא - לפי דעתי נראה המון כאלו על הכבישים מעכשיו..:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

רועי - יתכן ואתה צודק. אני נוטה להאמין שיש פה קצת מזה וקצת מזה.

בכל מקרה, המחיר דווקא, לדעתי האישית, הוא סביר עכשיו. הרכב בהחלט נותן קצת יותר "ערך מוסף" מאשר מתחריו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ה POP מצויידת במנוע 69 כ"ס ועולה 9000 שח מעל האיביזה 85 כ"ס!!

אפילו הפולו נמכרה ב- 80K לפני חצי שנה.

שיפור משמעותי במחיר, אבל עדיין, אם הם באמת רוצים לכבוש ת'שוק, שיורידו וישבו את המחירים עם שאר הסופר-מיניות המתחרות!

אין לה מתחרות,היא ברמה מעל האיביזה והפולו,אין מה להשוות,האחד רכב עממי(איביזה) והשני רכב פוזה(500)

אין קשר בין הרכבים שציינת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעניין מה יגידו בעלי הרכבים האלה.

אין ספק שזה מבאס,גם אני הרגשתי את זה עם הקופרה שלי,אבל הנה מצד שני בחורות כמו חברות שלי שהיא ממש רוצה את הרכב הרוויחו.

השניה שלחתי לה קישור,בחודש הקרוב המוכרים עדיין יעמדו על שלהם אבל לאט לאט הם יבינו שהם אכלו אותה,כמו שקרה לי עם הסיאט שלי.

פורסם

כפי שכתבתי לא פעם, הרף העליון למחיר של מכונית ידנית נע סביב ה 70K.

מעל לזה, זה בדרך כלל קונה שרצה למכתחילה מכונית ידנית, ואין רבים כאלו.

ה 500 מכונית חמודה להפליא, אבל פרטיות היא לא הצד החזק שלה, ובניגוד לפאביה, לאיביזה או ל I20 היא אינה יכולה להוות תחליף למכונית קומפרטית, וסביר להנחי שהיא תשאר מכונית נישה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי עדיין יקרה! בכל מקרה, כואב לי על בעלי ה-500 שרכשו את הרכב הזה במחיר מופרז ולא הגיוני. ובמחשבה שנייה, זאת בעיה שלהם שהם אשכרה היו מוכנים לשלם 110+ אלף על ה-500 הזאת.

אני חלילה לא מזלזל ברכב הזה, אבל הוא לא פרקטי, המנוע ממש לא מרגש, ורמת הגימור לא בדיוק יוקרתית. עכשיו המחיר הרבה יותר נורמלי

פורסם
מעניין מה יגידו בעלי הרכבים האלה.

אין ספק שזה מבאס,גם אני הרגשתי את זה עם הקופרה שלי,

לפני כעשור, קרובת משפחה מקבלת טלפון מכלמוביל, מספר שבועות לאחר שיצאה משם עם מכונית חדשה:

"גברתי, מכיוון שיש מבצע על הרכב שרכשת, אנו מזכים אותך בהפרש - 10,000 ש"ח!...".

סיפור אמיתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז תחשוב רק כמה מרוויחים עליך בגולף , בפולו , בג'טה , ועוד ועוד ועוד.

כולם פה חזירים

בא יבואן עושה משהו שהיה צריך להיות מזמןןןןןןןן וכולם משבחים.

מקווה שזו סטירה בפנים לכל מי שיחשוב לקנות רכב בעתיד ולא כל רכב שווה את מחירו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...