Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההעדפה היא לרכב עם בגאז' (סדאן) לצרכי עגלה ונסיעות.

מעבר לזה, כל הדרישות הלא ריאליות: אמין, זול וכו'... (מודעים לעובדה שאין הרבה אפשרות לדרוש במחיר הזה)

האופציות שעלו עקב שיטוט ביד 2:

מאזדה 3/פורד פוקוס באיזור השנים 2006-2007 (קילומטראז' לא קטן).

מיצובישי לנסר 2008 - קילומטראז' סביר.

מגאן II - שנת 2008 - ק"מ סביר+.

א. נשמח לשמוע המלצה כללית (לא נעולים בכלל על רכב כזה או אחר).

ב. ספציפית לגבי המגאן - האם יש בעיית אמינות ברכב הזה? זה נראה כאילו הרבה מנסים להיפטר ממנו ובהרבה פחות מהמחירון שלו. למשפחתי יש ניסיון רע בעבר עם פז'ו (309, 307) ורנו (19) ולען אני נרתע מלהסתכל לכיוון.

ג. נשמח לשמוע כל הערה שתחכים אותנו בחיפושינו אחרי רכב...

תודה רבה!

פורסם

במגאן יש בעיית אמינות.

את הלנסר אינה חסכונית בדלק.

מאזדה 3 ופורד פוקוס אתה אמרת שהם עם קילומטראז' גבוההאז לרדת מהן.

את הפוקוס בדרך כלל בדגמים 2006-2011 אינן כל כך מוצלחות בגלל שפוקוס רכב עצל וגם אינו חסכוני בדלק ואינו סוחב בעליות כמו שצריך.

אם אפשר לתת לנו מאיזה מודל אתה מעוניין?

אולי שתחפש הונדה סיוויק 2005/6 או טויוטה קורולה (אבל היא יקרה ביחס לרכבי הקבוצה) אבל הם אחלה רכבים משפחתיים וחסכוניים ויותר חזקים מכל שציינת.

הצעה נוספת היא קיה סראטו אבל אינה חסכונית כמו סיוויק וקורולה אבל נוחה וזולה.

פורסם

אם אתה חושש מבעיות האמינות של מגאן וחושב שהיתרונות של רנו בנוחות, בטיחות, מרחב הפנים ומחיר קניה לא שווים את הסיכון ( כי לא כל מגאן תהיה בעייתית), תתמקד במיצובישי לנסר.

בסך הכל רכב שנותן תמורה טובה למחיר , וההפרש בצריכת דלק בין לנסר למזדה 3 קטן מאוד.

גם פוקוס, אם לא מפריע לך לא להיות ראשון בזינוק מהרמזור, עושה את העבודה. פוקוס גם נוחה ובטיחותית יותר מלנסר.

אתה יכול להוסיף לרשימת החיפושים את ניסן אלמרה מודל 2006 (אחרון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שקצת התבלבלתם. מאזדה 3 צורכת דלק כמו הלאנסר ובסיטואציות של עומס צורכת גם יותר ממנו. הפוקוס באותו האיזור. (20 אלף קמ במאזדה, 50 אלף בלאנסר וכנל בפוקוס).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלום,

בהנחה שאתה הולך להחזיק את הרכב בין 3 ל 4 שנים ולמעשה לירידת הערך אין כמעט משמעות מאחר ואין יותר מדי מה להוריד ובהנחה שאתה לא הולך להתעסק יותר מדי עם מערכת החשמל והרכב שאתה רוכש תוחזק ויתוחזק כמה שצריך וכמו שצריך, אין למזדה / פוקוס / מיצובישי כל יתרון על הרנו. נקודה.

המגאן נוחה / בטיחותית / מפנקת / מרגשת / מגיעה עם 3 שנות אחריות לשנתונים 2009 / חסכונית בדלק ביחס לשאר ולפי דעתי גם ניראת יותר טוב (חתיכה אמיתית).

בהקשר לחשש שלך מאמינות - כפי שציינתי, אם לא תתעסק איתו הוא לא יתעסק איתך.

רב התגובות של בעיות אמינות מגיעות מאנשים שהחזיקו את הרכב הנ"ל בשנתונים הראשונים וכאן המקום לציין שמשנתון 2007 הרכב קיבל מתיחת פנים ואמינותו שופרה. כמו כן, חלק לא מבוטל מהתגובות והדעות הן מאנשים שמעולם לא החזיקו רנו.

אני מציע שתעשה נסיעת מבחן רק כדי להבין את מה שרשמתי לך לפני שתבחר באחת מהאופציות האחרות.

הייתי באותה דילמה כמוך ועם אותם דעות, אני בחרתי במגאן וכמו אחרים, מרוצה מאוד!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אגב - שלחתי לך הודעה פרטית אם החלטת שאתה מעוניין במיצובישי.

יש לי חבר מהעבודה שמוכר שנתון 2008 עם 67,000 ק"מ.

פורסם

היי, קודם כל מניסיון אישי של ההורים שלי אם אתה מחפש רכב חסכוני תתרחק ממאזדה 3 , לצערי הרכב עונה על הרבה קריטריונים שונים אבל לא מצטיין כל כך בחיסכון ( דלק ) מניסיון מר כניראה שתשלם הרבה יותר מאוטו אחר , ההצעה שלי היא למתוח את התקציב מעט ולנסות לרכוש יונדאי אקסנט . יונדאי בזמן האחרון עשו קפיצת מדרגה והם כבר לא אותו הזבל של פעם לכן היתי ממליץ לך בהחלט לשקול את האפשרות , במחיר התקציב תוכל כניראה לרכוש מליסינג או פרטי ( ולא אל תשלול ליסינג השוק מוצף ויש מלא מציאות טובות ) יש מחא רכבים כאלה בשוק במצב מצויין , הרכב ידוע כאמין וחסכוני בעל 6 כריות אוויר ESP , abs ואבזור ממצוע כמו כן תא מטען ממצוע ומערכת מוזיקה חביבה ביותר

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם
שלום,

בהנחה שאתה הולך להחזיק את הרכב בין 3 ל 4 שנים ולמעשה לירידת הערך אין כמעט משמעות מאחר ואין יותר מדי מה להוריד ובהנחה שאתה לא הולך להתעסק יותר מדי עם מערכת החשמל והרכב שאתה רוכש תוחזק ויתוחזק כמה שצריך וכמו שצריך, אין למזדה / פוקוס / מיצובישי כל יתרון על הרנו. נקודה.

המגאן נוחה / בטיחותית / מפנקת / מרגשת / מגיעה עם 3 שנות אחריות לשנתונים 2009 / חסכונית בדלק ביחס לשאר ולפי דעתי גם ניראת יותר טוב (חתיכה אמיתית).

בהקשר לחשש שלך מאמינות - כפי שציינתי, אם לא תתעסק איתו הוא לא יתעסק איתך.

רב התגובות של בעיות אמינות מגיעות מאנשים שהחזיקו את הרכב הנ"ל בשנתונים הראשונים וכאן המקום לציין שמשנתון 2007 הרכב קיבל מתיחת פנים ואמינותו שופרה. כמו כן, חלק לא מבוטל מהתגובות והדעות הן מאנשים שמעולם לא החזיקו רנו.

אני מציע שתעשה נסיעת מבחן רק כדי להבין את מה שרשמתי לך לפני שתבחר באחת מהאופציות האחרות.

הייתי באותה דילמה כמוך ועם אותם דעות, אני בחרתי במגאן וכמו אחרים, מרוצה מאוד!

בוא נגיד שאתה קצת נסחף. אין ספק שהמגאן היא תמורה טובה למחיר אבל היא ממש לא הרכב המדהים שאתה מצייר כאן.

לא מבין מה מפנק בה, תא הנוסעים סופר זול ופלסטיקי ואיכות ההרכבה ובכן, קשה לקרוא לזה איכות, ההרכבה פשוט גרועה.

מרגשת? איך? ביחס למה?

האחריות הייתה רק ברכישה דרך קרסו טרייד ואני חושב שהם הפסיקו להעניק את האחריות הזאת, כדאי שתציין את זה בהודעות שלך.

ולגבי המראה, ובכן על טעם ועל ריח לא מתווכחים אבל מראה לדעתי אף פעם לא היה הצד החזק של המגאן סדאן.

כמו שאמרתי מדובר ברכב טוב ואתה מאוד מרוצה מהרכישה שלך אבל נסה להיות אובייקטיבי.

לפותח השרשור, אם אתה לא נוסע הרבה אז צריכת הדלק צריכה לתפוס מקום משני ובכל מקרה בחיים האמיתיים התוצאות יהיו קרובות ואף אחת לא תהיה חסכונית במיוחד.

הפוקוס והמאזדה 3 בעלות תאי נוסעים עדיפים על של המגאן והלאנסר. אם תמצא בתקציב שלך פוקוס מ-2008 אחרי מתיחת הפנים תקבל אבזור בטיחותי מלא ו-5 כוכבים במבחן הריסוק.

הלאנסר פשוטה ואמינה, יש לקרוב משפחה שלי אחת כזאת שמשרתת את אשתו עם 3 בנות קטנות וים של כסאות בטיחות ועגלות והם מאוד מרוצים, הרכב עושה את העבודה.

בנוגע להמלצה על האקסנט, היא סופר מיני עם בגאז' ותא הנוסעים לא מרווח כמו במשפחתיות אמיתיות, הביצועים לא משהו וצריכת הדלק בפועל תהיה גרועה יותר משל שאר הרכבים שהוצעו כאן (בהתייחס לאקסנט 1.4 הנפוצה).

ההצעה שלי היא קיה סיד, רכבים עם עבר ליסינג/השכרה ממודל 2008 נמכרים בפועל באיזור ה-40 אלף שקל. רכב מרווח, אמין, צריכת דלק ממוצעת ורק תא המטען אולי לא יתאים לכם מכיוון שהרכב מגיע כהאצ'בק בלבד בשנתון הזה.

מבין השאר אני חושב שהפוקוס היא הכי טובה.

בהצלחה.

פורסם
בוא נגיד שאתה קצת נסחף.

באמת?

הסחפות אפשר לאמר על חרושת השמועות שיש על הרכב. המצאות והשמצות מאנשים שמעולם לא נסעו על הרכב והביאו אותו למצב שהוא נמכר בקופונים כאילו זאת ארוחת בוקר.

בכל מקרה ההתלהבות שלי נובעת מההפתעה לטובה שהיתה לי מהרכב, בהתחלה לא חשבתי אפילו בצחוקלרכוש אותו אבל אחרי נסיעת מבחן אחת וכתב אחריות של 3 שנים לא היה כאן ספק וחבל לי שפותח השרשור יפספס.

לא מבין מה מפנק בה, תא הנוסעים סופר זול ופלסטיקי ואיכות ההרכבה ובכן, קשה לקרוא לזה איכות, ההרכבה פשוט גרועה.

הכסאות או אפילו כורסאות, תא נוסעים פרקטי ונח, אין רעשי פלסטיק, הכל נגיש, תא כפפות שהוא תא מטען לכל דבר, תא מטען ענק.

בקיצור רכב אידיאלי למשפחה.

מרגשת? איך? ביחס למה?

ביחס לכל אותם רכבים שצויינו. מנסיון, הפוקוס והמיצובישי משעממות. עם המזדה אין לי כל כך נסיון אבל ישבתי בה והבנתי מהר מאוד את הפרנציפ.

הרנו "לא עגלה" ואם יודעים ללחוץ נכון אפשר לאמר שהרכב אפילו "ממזר לא קטן". הישיבה על הכביש והנוחות היא שגורמת להתרגשות מהנסיעה בתוספת הרגשת ביטחון.

האחריות הייתה רק ברכישה דרך קרסו טרייד ואני חושב שהם הפסיקו להעניק את האחריות הזאת, כדאי שתציין את זה בהודעות שלך.

ממה שידוע לי ולפי האתר, יש עדיין אחריות מה שיכול להוות שקט נפשי שאין ברכבים אחרים. אשמח אם הספונסר יחדד כאן למען הדיוק.

אין ספק שיש לרכב חסרונות אבל לפי דעתי אם משווים יחס של תמורה מול מחיר, המגאן לפי דעתי נותנת את היחס הטוב ביותר. הוא פשוט יותר רכב מאחרים.

פורסם

תא כפפות גדול ותא מטען גדול זה לא ממש פינוק.

ריגוש לעומת לאנסר זה לא קשה אבל מבחינתי המגאן דיי מקבילה לה, הנהיגה משעממת לחלוטין. במאזדה 3 אפשר להנות והתנהגות הכביש שלה טובה, גם ההגה בדגם ה-1.6 מצויין.

פורסם

מצטרף למייק: לדעתי פנים הרכב במגאן הוא המשעמם ביותר, הפלסטיקי והמכוער מבין כולן. לטעמי האישי בלבד המגאן יותר עגלה מהפוקוס והלאנסר שהם ממילא עגלות רציניות. בניגוד לאחרים נהגתי המון במאזדה (הכי זריזה, עם עיצוב הפנים הכי מתקדם), בפורד ובלאנסר. רק כ 500 ק"מ הספיקו לי עם המגאן כרבכ חלופי לפני שאיימתי על נציג הליסינג שאני מכניס לו אותה בתוך המשרד.

היא סופר עגלה כי כשאתה יושב בלאנסר ובפוקוס ומעלה סל"ד ל5000 אז יש תגובה והגיר מגיב היטב. במגאן הגיר לא מדוייק, יש קפיצה בין הילוכים (בשלישי, האטה קלה, קיק לעקיפה ואז הוא דופק ומקפיץ לרביעי במקום לתת קיק ולרדת לשני וכו,). בשיוט שלושתן עגלות בדיוק באותה המידה, אך כשמנסים ללחוץ לאורך זמן שם המגאן מפגרת תרתי משמע.

אבל זו רק דעתי וכנראה שיש עוד אנשים שיחלקו עליי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בסכום שרשמת ממליץ לך בחום על טויוטה קורולה 2005-7 גם אם תיקח ליסינג וגם קמ גבוה.הרכב הזה פשוט סוס אמיתי.יש לי מהעבודה כזאת עם 215 אלף קמ שנוסעת כמו חדשה.הרכב גם חסכוני בדלק (1 ל12 ממוצע) ונוח יחסית.ודאי יחסית למאזדה 3.

גם בטיפולים הרכב לא יקר.ועל מחיר מחירה עתידי אני מהמר שמכל הרכבים שהציעו לך עד עכשיו הוא יחזיק מחירון יותר מכולם.

חסרונות:הרכב פשוט יחסית וברמת האבזור הפשוטה ממש מעליב (אין חלונות חשמל מאחורה ואין שליטה מההגה על כלום)

בהצלחה

חבר,אתה חופר

פורסם

יצא לי לנהוג גם בפוקוס וגם בלנסר מליסינג.

לגבי הפוקוס - הרכב איטי בצורה מרגיזה וצריכת הדלק שלו נוראית. כסאות לא נוחים. מה שכן, מרווח עם בגז' מכובד, איכות תא הנוסעים סביר אבל לא מודרני כמו שמצטייר בתגובות שלפני.

לגבי הלנסר - מכיר את הדגם של שנתון 2007 עם הגה ספורט. הרכב מאוד פשוט בלי שום שכלולים וגג'טים, ממבט ראשון עם ההגה ספורט והלוח עם הרקע שלבן מרגישים כמוברכב ספורט אבל זה נעלם מהר, צריכת הדלק גם פה לא היתה מזהירה.

לגבי תא הכפפות של המגאן - כשיש לך תינוקות, אין יותר נח מתא כפפות שאפשר להכניס בו מגבונים טישו חיתולים ושאר הפתעות. הרכב פשוט מתוכנן בצורה גאונית ואני מדבר בתור אחד שנסע על הרבה רכבים. אני באופן אישי מאוד אהבתי את הנדסת אנוש ברכב.

לגבי אמינות, רק הזמן יגיד, אבל מתקבל הרושם שאם לא מתעסקים בחמל יותר מדי ומטפלים בזמן, נחסך כאב ראש.

על הכסאות של המגאן אין מה לדבר בטח בהשוואה לפוקוס.

ככה זה ככשומעים סטיגמות ונוסעים רב הזמן על יפניות כמו קורולה רובוטית... בכל אופן לדעתי הרכב מומלץ וכיום נותן חבילה טובה למי שמתכנן להחזיק רכב בין 3 ל 4 שנים.

פורסם

לדעתי עדיף ללכת על המאזדה או הפורד.

המגאן עושה בעיות חשמל והלאנסר (עד 2009 לדעתי) היא תוצרת תאילנדית ופחות מוצלחת.

• תוכן חדש...