Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 2005 רובוטית יד 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לדעה של כל אחד ואחת לגביי רכב שאני שוקל לקנות: פיאט פנדה שנת 2005 נפח מנוע 1.2 עשתה 106K יד 5! טסט עד אוגוסט.

מצב מכני טוב, מטופלת כל השנים במוסך פיאט מורשה, שריטת קלות אבל ללא מכות פחחות, יש מראה שבורה שהודבקה עם סיליקון ועברה טסט (טיפה רופפת אבל עובד) ובנוסף יש מעיכה של האגן שמן אבל לא מכה בשילדה.

מחר ב"ה לוקח לבדיקה.

מחירון יד2 משוקלל 21K.

הקונה רוצה 21K אני מוכן לשלם 18K בעיקר בגלל היד שלאחר מכן, יהיה קושי רב למכור.

מה דעתכם?

פורסם

היד גובהה,אבל מצד שני יתרון בכך שהרכב טופל במורשה,מה שמבטיח חלפים מקורים והכי חשוב תיעוד.

האם הרכב במצב מכני טוב,והוא צריך להיות עקב הטיפולים במורשה,לא הייתי מהסס מהיד הגבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדוע רכב כזה, שלא ידוע כיקר להחזקה, יד חמישית?

יש לבעלים הסבר כזה?

במקומך הייתי בודק כמה זמן הרכב בבעלות המוכר, והיסטוריה של הגיר.

מה שעוד מדאיג זה המעיכה באגן, איך היא קרתה?

והדבקת המראה בצורה החאפרית הזו.

תמיר.

פורסם

המעיכה יכולה להיות כתוצאה מירידה ממדרכה לא מוצלחת,אף מוכר לא יספר את הסיפור האמיתי,אבל יכול להיות שחלק ציפו לרכב חזק יותר,חלק לא אהבו את הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מראה? איזה מראה, באם מדובר במראת צד תדע שהמראות בפנדה חשמליות וזה יכול לעלות לא מעט כסף לתיקון.

זה שהאוטו עבר טסט ככה לא מבטיח לך שעד הטסט הבא המראה לא תיפול או שהבודק יחליט שהרכב לא עובר.

עניין הידיים קצת מחשיד, מדוע עברה כול כך הרבה ידיים? אם כי לא משהו שהייתי פוסל לפיו את הרכב. הרי אמרת שהרכב מטופל לאורך כול חייו עם תיעוד(קל מאוד לבדוק במחשבים של מוסכי פיאט).

יש לבדוק האם בוצעה החלפת קלאצ', אם לא צפה שזה יקרה ב20K ק"מ הקרובים יכול להיות מחר ויכול להיות עוד שנה סדר גודל של -2000-3000 שקל זה משתנה כי לפעמים צריך לבצע עוד דברים.

גם לגבי המעיכה באגן בדוק משמעויות.

אם לקחת את הרכב לבדיקה או לא זה עניין שלך, למוסך שמבין ברכב זה הייתי לוקח אותו בכול מקרה כדי לבדוק את מצב הגיר והמנוע.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אין לו הסבר להחלפת הידיים הרבה, קלאץ' הוחלף לפניי כחצי שנה, המראה השמאלית זו שנשברה...

עיקר ההתלבטות שלי זה לגבי המחיר המקסימלי שכדאי לי לשלם עליו בעיקר בגלל היד והקושי העתידי למכור, בכל מקרה אני לוקח אותו לבדיקה מקיפה...

מה המחיר שהייתם מוכנים לשלם בהנחה שהבדיקה לא מעלה בעיות רציניות?

ותודה על העזרה.

פורסם

גש למוסך פיאט בדוק כמה עולה להחליף מראה כזו, זו מראה חשמלית זה יכול לעבור את האלף שקל בקלות.

קושי למכור היום יש בכול רכב, הרכב על פניו עם נתונים טובים והפנדה היא רכב יחסית סחיר.

אם לשלם לו או לא זו כבר שאלה שלך ומה שאתה מרגיש אף אחד לא יכול להגיד לך.

בכול מקרה יש המון רכבים בשוק, אתה יכול לבדוק מה האופציות האחרות שעומדות בפניך בגיזרת הפנדות ועוד רכבים אחרים ולא פחות טובים ולהבין אם המחיר שהוא מבקש הגיוני.

אני רק אציין שאבא שלי מכר לא מזמן פנדה 2006 אומנם עם נתונים פחות טובים (130 אלף ק"מ תיקונים שצריך לעשות בסכום של 1500-2000 שקלים וצבע לא במצב משהו) ב16-16.5 אלף שקלים.

פה הרכב עם פחות ק"מ, צבע במצב טוב ובלי תקלות על פניו פרט למראה שלא הייתי מתעלם ממנה בהתמקחות והמעיכה שיש לבדוק משמעויות שלה וממה היא נגרמה (אולי יש עוד נזקים).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...