Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לגולן מבצע חצי שנה ראשונה 50 ש"ח ומכאן ואילך 100 ש"ח כמובן שישנה חבילה צרה של 10 ש"ח לחודש שזו החבילה שדרור דיבר עליה.

פרטים באתר שלהם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרור, הספור מאלף אך לא הבנתי את החישוב שלך לגבי עלויות של גולן. חצי שנה סכום אחד ,חצי שנה סכום אחר וכן את החיבור בינהם. פשוט בקטע הזה לא הבנתי כלום.

שאלה נוספת, לך ולאחרים: אם אני מעוניין בגולן רק לצורך שיחות בחו"ל? מה עלי לרכוש ולשלם[ בחיוב קבוע]? חוץ מעלות השיחות עצמן? ו..האם בנסיעה לחו"ל אפשר פשוט להוציא הסים של אורנג ולהכניס את זה של גולן?

תודה.

על החישוב ענו לך, חצי שנה ראשונה בהנחה ועוד חצי שנה תשלום רגיל

על סים לחול, קנה מגולן סים של 10 שקלים לחודש חיוב קבוע ובחול פשוט תשתמש בו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הניסיון שלי עם גולן בחול לא היה טוב במיוחד.

שירות ה-CALLBACK לא עבד כמו שצריך (ב-4 מדינות באירופה, כולל איטליה) והיו ימים שלמים שבהם לא יכלתי להשיג אף אחד.

שלא נדבר על זה שלהתקשר למספר מקומי או מספר שלא ישראלי זה סיוט.

מה שעבד לי הכי טוב והיה הכי זול משמעותית זה לרכוש סים מקומי.

פורסם

אושרי ודרור , תודה. לא שמתי לב שדרור"קפץ" מעלות גולן בקו מינימלי, לעלות חבילה מליאה. אגב, בשנה הבאה 100 בכל השנה ,אך עדיין כדאי.

דרור, אם אני מעוניין בגולן לחו"ל בלבד ואני רוכש סים, אני מבין שאשלם כל חודש עשרה שקלים ללא קשר לשימוש כלשהו. הבנתי נכון?

כלומר- עלות 120 לשנה לסים שיושב במגירה, אם כי כמובן חוסך הרבה בחו"ל.

פורסם

הבנת נכון

ה SIM עלה לי 39 ש"ח חד פעמי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פנדוב, במקרה שלך אולי הכי טוב זה לקנות סים מקומי כשאתה מגיע

כי אם אתה ממילא לא משתמש בו בארץ, אז המספר שלו לא באמת חשוב

תשלם 120 שקל לשנה על כלום (למעשה לא על כלום, על 720 דקות שיחה שנותנים לך אבל אתה לא משתמש בהם)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם תרוץ מפלגה שתחרוט על דגלה את ״הוצאת החברות הסלולריות הגדולות ובראשן אורנג׳ אל מחוץ לחוק ״.

אני הראשון שיצביע לה. ושיילך לעזאזל המצב הביטחוני:-D

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אפילו כשה-Callback לא פועל התעריף של גולן הוא 7.5 ש"ח לדקה במרבית אירופה, כלומר רבע מחברות האפ"ס.

בהוט תעריף השיחה הנכנסת וה-Callback הוא 1 ש"ח לדקה, אולם בשיחות ללא Callback התעריף 3.9 ש"חלדקה. כמוכן - אין להם חיוב חודשי קבוע. לאנשים כמו [פנדוב העסקה עשויה להיות יותר טובה מזו של גולן, במיוחד מי שיכול לנצל WiFi לשיחות סקייפ או אפילו שירותים כמו Free Telecom (אם החברה עדיין פעילה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניית מכשיר זה באמת אחד התירוצים הנפוצים ששמעתי בנוגע לאי-מעבר.

אין כסף לקניית מכשיר אבל יש כסף לתשלום החודשי המופקע בחברות הוותיקות.

אבסורד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי קניית מכשיר :לפני 4 חודשים איבדתי את מכשיר הטלפון שלי והייתי זקוק למכשיר חדש. עשיתי סקר שוק, ובסוף התברר שהמחיר שהציעו לי בסלקום (אני מנוי שלהם ודי מרוצה ,למען האמת) נמוך בכ-15% מההצעה הזולה ביותר בזאפ +שנה אחריות אצל סלקום (מה שלא בטוח הייתי זוכה לו בחנות סלולרית זולה). התשלום התבצע באופן חד פעמי ,ללא תשלומים והתחייבויות, תנאי העסקה נשלחו אליי במייל לפני משלוח המכשירים (שהיה ללא עלות, אגב). אז מה היה לנו כאן -חסכון של קרוב ל-500 ש"ח (עבור 2 מכשירים), שנה אחריות שראש שקט (מתגובות על חנויות סלולריות, ניכר כי עמידה בתנאי האחריות שהם מעניקים אינה מובנת מאליה), משלוח עד הבית ללא עלות. כבונוס, הם גם הוזילו (מיוזמתם:shock: !!) את מחיר המנוי שלי בכ-20 ש"ח לחודש ,כך שכעת אני משלם פחות מ-100 ש"ח (המסלול אינו בסיסי, כך שהמחיר מספק אותי).

בקיצור ,אין לי מילה רעה לומר עליהם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני די בטוח שלמכשירים יש אחריות.

בכל מקרה גם לי יש סיפור כמו של דרורזי.

הייתי בחו"ל ובטעות לחצתי על כפתור התא הקולי באייפון, מיד ניתקתי, 2 שניות שיחה.

את האלמנט קיבלתי בדמות 20 ש"ח בחשבון החודשי.

מיותר לציין שלמחרת עברתי לגולן.

סלקום אבל לא ויתרו עליי כלכך בקלות ומדי חודש אני מקבל חשבונית על 2.99 (מהם רק 2.56) עוברים לסלקום(מע"מ), על כרטיס הסים. יש לי עוד משהו כמו שנתיים לשלם להם את זה.

מעניין כמה עולה המעטפה ומשלוח המכתב...:twisted: :twisted: :twisted:

אגב במקרה שלי גולן לא חפים לגמרי מבעיות.

לעיתים יש נפילות בקליטה, וכשההורים שלי טסו לאמסטרדם עם המכשירים המכשירים סירבו להתחבר לרשת שם, אחרי שהתקשרתי אליהם למלון (מה שאשכרה לא עלה לי כסף, הזוי!) וסידרנו את זה ע"י הגדרות בתפריט סים, נתקלנו בבעיה חוזרת בארץ, שהחליטה להסתדר מעצמה, אבל רק אחרי קצת עצבים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שדור אמר לגבי הקליטה בב"ש פתאום הפיל לי את האסימון, אני גר בקיבוץ בין רחובות לבית שמש, מעין גבעה בין עמקים - בד"כ חור שחור של קליטה.

לפני מספר ימים הקליטה אצלי פתאום מלאה והאינטרנט טס. כנראה הוט שמו אנטנה נוספת באזור.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אני מחכה לתגובה של דורקי, מעניין מה יש לו להגיד הפעם על מר "בוקובזה".

למה אני צריך להגיב? ראית שהאשמתי - מפורשות או ברמיזה - את מר בוקובזה בגביית תעריפי יתר או במרמה? :shock:

ולנושא הדיון, תעריפי השיחות הבנ"ל של אורנג' הם לא יותר מאשר גזל ומרמה, גם לי הם תקעו חיוב מהסוג הזה, וגם אצלי הם ניצחו בקרב והפסידו במלחמה (כי עד כה הם כבר הפסידו אצלי סכומים שעולים על עלות השיחות הבנ"ל ששלמתי).

• תוכן חדש...