Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות רכב סובארו אימרזה 2004 ומחפש מכון לבדיקה שיהיה כמה שיותר קרוב לאוניברסיטת ת"א. אם אין אז אני כנראה אלך למבדק בהרצליה, יש למישהו חוות דעת עליו?

כמו כן דעתכם על הקניה באופן כללי:

סובארו אימפרזה 2004

70000 ק"מ.

מצב חיצוני/פנימי טוב.

צמיגים חדשים.

מצבר נראה רע ובן שלוש - דורש החלפה.

טיפול אחרון היה ביולי - כנראה שאכניס לטיפול.

פנסים עכורים ויידרשו ניקוי\החלפה.

מחיר מבוקש - 21K.

מה אתם אומרים?

אשמח לשמוע כל דעה.

תודה - אורי

פורסם

תשובות שאני כן יכול לתת לך:

בדקתי רכב ב"מבדק" לפני 5-6 שנים. לא יודע כמה זה יכול להעיד על המכון היום (אם לא התחלפו הנהלה/עובדים), אבל הם נתנו שירות סבלני והבדיקה היתה מאוד מקצועית, כאשר כל הליקויים שהזהירו אותי מפניהם אכן נזקקו לתיקון זמן לא רב אחרי הרכישה...

לגבי הרכב עצמו - קודם כל חידוש/ליטוש פנסים לא אמור להוות שיקול. זה עניין של 150-200 ש"ח לזוג במסגרת "יישור קו". לדעתי כנ"ל גם לגבי מצבר - ממילא אף אחד לא יודע מתי המצבר שלו ייגמר, ככה שתמיד מדובר בנזק פוטנציאלי של כמה מאות ש"ח. מעבר לכך, הקילומטראז' נמוך עד כדי מעורר חשד - וודא את מהימנותו ע"י בדיקת היסטורית טיפולים אם יש, ואם לא אז בוחן מקצועי יוכל לאשר לך אם זה סביר ביחס למצב הרכב.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בדינמומטר יש לך 20 אחוזי הנחה על בדיקת רכב.

תחליט אתה אם 100 ש"ח בערך שווים לך עוד 10 דקות נסיעה מהאוניברסיטה לסינרמה.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/523/%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על כל התגובות. עזרתם לי.

בקשר לקילומטראג' - אני מכיר היטב את המוכרת ואין לי צל של ספק שהוא לא אמיתי.

שוב תודה - אורי.

• תוכן חדש...