Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם רנו מגאן RS קאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעקב יודע....המגאן נמכרה השבוע לזוכה המאושר וזה הזמן לסיכום תקופה מרגשת ומהנה...

המגאן שלי היתה האחרונה שנמכרה בישראל לפני מתיחת הפנים ושידרוג המנוע,הרכב נמסר לאחר 10 ימי מריטת עצבים בהם התניידתי באוטו מושכר אבל הציפייה היתה שווה כל שקל.

מה כבר לא נאמר על המגאן -שהיא מהירה ,שהיא אוחזת עד אין סוף,שהיא חדה,שהיא מבטלת כל הנעה קידמית אחרת ולא משנה איזה אותיות באנגלית ישימו אחרי השם-ST,R,RS,GTI, וכו ועוד.

אז הנה סיכום קצר שלי-

תמורה לכסף-טובה מאד,יש כל מה שצריך באוטו,תא המטען לקח בקלות 2 סנובורדים וציוד לחרמון או 2 מיזוודות לירח הדבש.

המושב האחורי שימושי מספיק אם כי קצת קודר וקלסטרופובי אבל כמעט ולא היה בשימוש,יתרה מכך רוב הזמן נסעתי עם מושב אחורי מקופל רק כדי להעצים את סאונד האגזוז המטריף בסלד גבוה.

אמינות-מוחלטת . 18 אלף קמ ללא בעיות ואפילו שמן המנוע צרך פחות מחצי ליטר.

נוחות- לא הרכב שתיקנה בשביל הנוחות אבל נוח יותר מלאון FR החדשה של אישתי.

ביצועים-בקו ישר הרנו מכונית מהירה אבל לא מהירה אבסולטית,כנגד דור הואגיות צריך לתת כל מה שיש ,אבל המנוע גמיש מאד,ניהול המצערת בין 5 מצבים בהחלט מורגש כאשר מצב אקסטרים יעיל ומהנה מאד בכביש המהיר אבל קצת עצבני מידי בתוך העיר -בכביש מפותל המכונית מהירה יותר מרוב המכוניות בקבוצת המחיר שלה באופן משמעותי ובטיולי נהיגה בכבישי הצפון התמודדה בגאווה על הולכת השיירה גם נגד מכוניות יקרות פ2 ויותר ממנה.

בבדיקה מול ה265 לא נרשם הבדל משמעותי בין השתיים.

דלק-18 אלף קמ וממוצע בדוק של 8.7 קמ לליטר 95 ! לא רע.

מזגן-במילה אחת-מעולה !

מגרעות- הקאפ בהחלט אינה מכונית פקקים ,היא עצבנית,קשיחה ומרגישה מאד "חנוקה" בנהיגה צפופה,זו בהחלט אינה מכונית למחפשי פוזה{לזה יש את השירוקו] או למי שרוב הזמן נוהג בעיר,מצד שני היא מושכת תשומת לב ללא ספק עם ים שאלות קיטבג-

"כמה כוח יש לה"

"כמה סגרת איתה"

"יש כאלה 4 דלתות" וכמובן השאלה הישראלית הכי נפוצה- "כמה שילמת עליה "....:?

דבר קטן נוסף -הראות אחורה מוגבלת מאד..........והאוטו שקט מידי לטעמי..

זהו .

אז למי ששוקל הוט האצ אמיתית, לא אמצע הדרך ,מכונית נהיגה אמיתית ב200-220 אלף שח- המגאן RS קאפ באה גם עם ההמלצה שלי ואמרתי בתחילת דברי שיש זוכה מאושר לא בכדי- גם זכה ברכב מהנה וטוב מסוגו וגם קיבל רכב שעבר בדיקה נקייה מריגקטים או בניסוח הבודק-"עברתי על האוטו ,תאונות אין,המנוע עוד בתול בסיכום -האוטו חדש, ".

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+100, בכמה מכרת? ת'אמת? :wink:

רובי הוא טיפוס לא מתחשב בסביבה, למרות שאמרנו לו באשכול שפתח שלא קונים רכב ספורט מכוער הוא הלך על זה בכל זאת.

עכשיו אנחנו נצטרך לסבול את הכיעור של ה-135I M החדשה שלו (תתחדש) כשהוא יושב בפנים ולא נחשף לזוועות :shock2:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ובגלל זה כל פעם שרואים 135i M צריך להיכנס אליה כמה שיותר מהר, ולהתחיל לנהוג בה, בשביל לא לראות את הכיעור שלה.

תתחדש על הבימר, ושוב תודה על הסקירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
+100, בכמה מכרת? ת'אמת? :wink:

רובי הוא טיפוס לא מתחשב בסביבה, למרות שאמרנו לו באשכול שפתח שלא קונים רכב ספורט מכוער הוא הלך על זה בכל זאת.

עכשיו אנחנו נצטרך לסבול את הכיעור של ה-135I M החדשה שלו (תתחדש) כשהוא יושב בפנים ולא נחשף לזוועות :shock2:

יופי של בחירה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בחירה לטעמי, מכל הבחינות. (בהתעלם מהמחיר)

...גם מראה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בחירה ראויה(ולטעמי גם נאה, בגרסת 3 דלתות) ביותר. תתחדש.

M בודי-קיט משנה את החרטום הלא מוצלח של סדרה 1 והופך אותו לסביר, עם מסר שאינו משתמע לשני פנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המגאן נמכרה תוך ימים ספורים מפירסומה כנהוג במכוניות מהסוג הה"ל דווקא לחבר של חבר ,אחד שמבין , והמחיר מחיר יצחק לוי פחות כמה גרושים....

הבימר בטח שלא יפה אבל אומרים אופה אופה...וממתי אכפת לי מה אנשים אומרים ?

לא כשקניתי אונו טורבו וכולם קנו 205 ,לא שקניתי פיאט קופה וכולם קנו VR6,ובטח שבאתי לקנות את המגאן ואמרו לי תקנה גולף ....

האוטו אמור להגיע בקרוב,צבעו יחודי ובינתיים בלעדי, 3 דל אוטו ועם מתלים אדפתים...דיווח איך למה וכמה יגיע בשלב כל שהוא..

תודה למברכים וסלאמת למסתייגים ,כמו תמיד..:wink:

פורסם

האוטו אמור להגיע בקרוב,צבעו יחודי ובינתיים בלעדי, 3 דל אוטו ועם מתלים אדפתים...דיווח איך למה וכמה יגיע בשלב כל שהוא..

אוטומטי? מתלים אדפטיביים?

מאחד שאוהב לנהוג, הייתי מצפה שיבחר לעצמו מפרט כמה שיותר pure.

גיר שמונת ההילוכים האוטומטיים שבמכונית מעולה, אך בסופו של יום, הוא עדיין גיר אוטומטי - ומתלים אדפטיביים, עם כל התחכום, לא מתחרים בתחושה האחידה, המדודה והמדוייקת של מתלים נטולי גימיקים.

נהגתי על מספר מכוניות עם מתלים אדפטיביים/אקטיביים. לא אהבתי.

פורסם

מקווה שהלכת על הכתום, פשוט מרהיב על BMW.

תתחדש, רק בדרכים טובות!

נ.ב

מיותר לציין שיש איזו צביטה בלב שעברו כ"כ הרבה מכונות נהיגה תחת ידיו של איש אחד :wink:

שיהיה לך לבריאות ורק בדרכים טובות

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אוטומטי? מתלים אדפטיביים?

מאחד שאוהב לנהוג, הייתי מצפה שיבחר לעצמו מפרט כמה שיותר pure.

גיר שמונת ההילוכים האוטומטיים שבמכונית מעולה, אך בסופו של יום, הוא עדיין גיר אוטומטי - ומתלים אדפטיביים, עם כל התחכום, לא מתחרים בתחושה האחידה, המדודה והמדוייקת של מתלים נטולי גימיקים.

נהגתי על מספר מכוניות עם מתלים אדפטיביים/אקטיביים. לא אהבתי.[/QUOT

בסדר....אז תקנה ידני ומתלים רגילים.........נו למה אתה לא קונה ?

שוב זה מצחיק אותי שיש כאלה ש"יודעים" יותר טוב מכולם לרבות בכירי עיתונאי חו"ל שנהגו על הרכב כריס הריס או גרמי קלרקסון ובכל מבחן שאני קראתי כולם המליצו על הסט אפ הזה בגלל יעלותו המוחלטת בביצועים,חיסכון בדלק והנאה מהרכב...

אז כנראה שזה כן עובד באוטו הזה ..ואם לא אני אספר לכם מניסיון אמיתי וארוך מיום יומיים.

פורסם

בסדר....אז תקנה ידני ומתלים רגילים.........נו למה אתה לא קונה ?

שוב זה מצחיק אותי שיש כאלה ש"יודעים" יותר טוב מכולם לרבות בכירי עיתונאי חו"ל שנהגו על הרכב כריס הריס או גרמי קלרקסון ובכל מבחן שאני קראתי כולם המליצו על הסט אפ הזה בגלל יעלותו המוחלטת בביצועים,חיסכון בדלק והנאה מהרכב...

אז כנראה שזה כן עובד באוטו הזה ..ואם לא אני אספר לכם מניסיון אמיתי וארוך מיום יומיים.

כפי שכבר שיתפתי לא אחת, אני זומם על GT86, הכי PURE שיש (כמובן שהיא לא בליגת הביצועים של הבימר שלך, אבל זה לא האישיו).

העובדה שהאוטומטי מהיר וחסכוני יותר מהידני בבימר הזה אינה ניתנת לערעור. האם הוא מהנה יותר? למי שאוהב להתנהל, לא לנהוג.

אשאל אותך בכנות, על סמך הרושם שקיבלתי מפוסטים קודמים שלך; עזוב אותך מהאריס וקלארקסון. עד הגעת הבימר הזה, האם שקלת בכלל לרכוש רכב ספורטיבי אוטומטי?

• תוכן חדש...