Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם רנו מגאן RS קאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקווה שהלכת על הכתום, פשוט מרהיב על BMW.

תתחדש, רק בדרכים טובות!

נ.ב

מיותר לציין שיש איזו צביטה בלב שעברו כ"כ הרבה מכונות נהיגה תחת ידיו של איש אחד :wink:

שיהיה לך לבריאות ורק בדרכים טובות

ממתי אונו טורבו, וכמה מהוואגיות הספרדיות נחשבו מכונות נהיגה :?:

אאל"ט זאת גם הראשונה שלו שאינה הנעה קידמית.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר שנותנים על המתלים אדפטיביים הם בהחלט שווים.

עוד בחור עם קאפ לקח ידנית כמו שלך,גם עם המיתלים.

מעניין תהיה השוואה שלך בעוד כמה חודשיים למול הקאפ.

אני אומר שעם הקאפ אפשר לנהוג מהר יותר,ועם הרבה יותר בטחון מהבמוו.

תתחדש!

פורסם

גם פרארי 458 עם גיר אוטומטי ומתלים אדפטיביים היא מכונת נהיגה קהה ולא מרגשת. אה, לא? זה כבר לא שנות ה80? למה לא סיפרו לי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כפי שכבר שיתפתי לא אחת, אני זומם על GT86, הכי PURE שיש (כמובן שהיא לא בליגת הביצועים של הבימר שלך, אבל זה לא האישיו).

העובדה שהאוטומטי מהיר וחסכוני יותר מהידני בבימר הזה אינה ניתנת לערעור. האם הוא מהנה יותר? למי שאוהב להתנהל, לא לנהוג.

אשאל אותך בכנות, על סמך הרושם שקיבלתי מפוסטים קודמים שלך; עזוב אותך מהאריס וקלארקסון. עד הגעת הבימר הזה, האם שקלת בכלל לרכוש רכב ספורטיבי אוטומטי?

בהחלט ,איזה שאלה ? 430 סקודריה וכמובן 458 אבל עדיין לא זכיתי בלוטו .

לעניין -היה לי GTI עם DSG ועכשיו יש בבית לאון FR וזה אפילו עדיף בהרבה מצבים, מספיק כבר עם ה"פיוריזם" המזוייף הזה של "זה לא אוטו נהיגה אמיתי כי זה לא ידני " ,איזה סופר קאר מגיעה היום עם הילוכים ידניים? תתקדם.

לא מתאים לך תקנה במחיר מופקע {ולא רחוק כל כך מבמוו ידנית "טהורה"} עגלה במסווה של אוטו "טהור"....ותספר לכולם כמה הוא טוב ומגניב על הצד, אני אפילו מפרגן ,אבל למה לתת ביקורת על רכב שאין לך כוונה לקנות ובטח לא נהגת עליו כדי לקבוע שבגלל שהוא מודרני ומתקדם "זה לא מכונית נהיגה אמיתית ", להזכירך גם הטויטה באה באטומט.

פורסם

אין על מתלים אדפטיביים, הלוואי עלי!

גיר 8 הילוכים? חלום!

רובי יש לי שאלה חשובה,

במקרה בא לך לשפר את המנוע ולהעלות קצת הספק.

הגיר הזה יחזיק? כמה הוא מחזיק? בדקת את זה לעומק?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בהחלט ,איזה שאלה ? 430 סקודריה וכמובן 458 אבל עדיין לא זכיתי בלוטו .

לצערי גם אני לא, אבל גם אם הייתי זוכה, אופי הטויוטה ומעטפת הביצועים שלה מספקת אותי.

לעניין -היה לי GTI עם DSG ועכשיו יש בבית לאון FR וזה אפילו עדיף בהרבה מצבים, מספיק כבר עם ה"פיוריזם" המזוייף הזה של "זה לא אוטו נהיגה אמיתי כי זה לא ידני " ,איזה סופר קאר מגיעה היום עם הילוכים ידניים? תתקדם.

להתקדם למה? נהגתי מאות מכוניות בחיי, לרבות מספר אקזוטיות של שנות השמונים והתשעים. אני יודע מה עושה לי טוב במכונית - ואני לא מחפש יעילות מירבית אלא פאן, שהוא לטעמי.

לא מתאים לך תקנה במחיר מופקע {ולא רחוק כל כך מבמוו ידנית "טהורה" היתה לי ב.מ.וו אחת, ראשונה ואחרונה} עגלה במסווה של אוטו "טהור"....ותספר לכולם כמה הוא טוב ומגניב על הצד, אני אפילו מפרגן ,

ראשית, אין בכוונתי לשלם את המחיר המופקע שדורשים עליה כרגע.

שנית, אם זו עגלה בעינייך, אין לי בעיה שתקרא לי עגלון. אולי אחבר לה גם מגאפון ואתחיל לסחור באלטע זאכן...

אבל למה לתת ביקורת על רכב שאין לך כוונה לקנות ובטח לא נהגת עליו כדי לקבוע שבגלל שהוא מודרני ומתקדם "זה לא מכונית נהיגה אמיתית "

כי אנחנו נמצאים בפורום מכוניות וכל אחד מוזמן לחוות דעה.

אגב, מהיכן הציטוט כביכול שלי ש"זה לא מכונית נהיגה אמיתית"? כמה הודעות למעלה דווקא ציינתי שזו בחירה ראויה ביותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L - הפעם אני בצד השני, למרות שאני בהחלט אוהב לקרוא את הפוסטים שלך בדרך כלל.

לקבוע באורח גורף, ואולי גם ביקורתי משהו, שרכב מסוים אינו מספיק PURE בגלל שהוא מגיע עם תיבה אוטומטית ומתלים אדפטיביים - זה, איך לומר, קצת מתנשא. ולא מדויק. בכלל.

אני מזמין אותך להצטרף אליי לנס הרים על ה- Z האוטומטית. היא האמא של ה PURE. בלשון המעטה.

---

פורסם
504L - הפעם אני בצד השני, למרות שאני בהחלט אוהב לקרוא את הפוסטים שלך בדרך כלל.

לקבוע באורח גורף, ואולי גם ביקורתי משהו, שרכב מסוים אינו מספיק PURE בגלל שהוא מגיע עם תיבה אוטומטית ומתלים אדפטיביים - זה, איך לומר, קצת מתנשא. ולא מדויק. בכלל.

אני מזמין אותך להצטרף אליי לנס הרים על ה- Z האוטומטית. היא האמא של ה PURE. בלשון המעטה.

מתנשא? ממש לא. זה טעמי האישי, הנמצא בד"כ בעמדת מיעוט. הופתעתי מבחירתו הספציפית של רובי לאחר שסיפר לא אחת על אהבתו למגאן RS קאפ שלו, רכב בכיול קיצוני למדי, לכל הדעות.

אין לי ויכוח עם הטכנולוגיה המודרנית והאוטוטרוניקה. יש לי ויכוח עם ההשלכות שלה על ההנאה הטהורה מנהיגה. כאחד שיש לו Z, בהמה גסה ומטריפה שכמותה, אני מניח שאתה מבין על מה אני מדבר.

אכן, מנסיון, 370Z מהנה גם בגרסתה האוטומטית - אך אני אעדיף אותה כידנית, לעצמי.

תודה על ההזמנה לנס הרים, ידידי. בשמחה (מקוה שההזמנה כוללת גם סשן מאחורי ההגה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אשאל אותך בכנות, על סמך הרושם שקיבלתי מפוסטים קודמים שלך; עזוב אותך מהאריס וקלארקסון. עד הגעת הבימר הזה, האם שקלת בכלל לרכוש רכב ספורטיבי אוטומטי?

יש היום גירים אוטומטיים כל כך חדים ומהירים שבשילוב עם המנופים מאחורי גלגל ההגה נותנים הרבה יותר פאן מאשר גיר ידני רגיל (וזה עוד לפני שדיברנו על כך שהם מהירים יותר מאשר הגרסאות הידניות).

אני נהנה ה-ר-ב-ה יותר מגיר אוטומט טוב עם מנופים להעברת ההילוכים מאשר מגיר ידני, בטח כאשר מדובר בכביש מפותל וצפוף, בטח ובטח כאשר אתה עומד באיזה פקק.

יש סיבה לכך שרכבי על רבים מגיעים היום רק עם אופציה אוטומטית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היחידה עם גיר רובוטי זה שאי אפשר לעשות ברנאוט בלי 20 קג"מ לפחות בסרק. :-)

זה ושחלקם קופצניים מידי ביום ביום (בפקקים, מדרונים וכדומה).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבעיה היותר רצינית בהעדר דוושה שלישית היא היעדר שליטה על קצב מעבר המומנט בין העברות.

זה יכל להיות מאד עקרוני אם אתה נאלץ לבצע חילוף בסוויפר ארוך תחת עומס.

אבל עם שמונה יחסי העברה כנראה שפערי המומנט יותר קטנים וזה פחות מפריע.

ומתלים אדפטיביים זה לא ספורטיבי ב-C5 אבל כשהם נרתמים לאיזון השלדה בהעברות משקל זה מאאאד ספורטיבי.

הכל תלוי באפליקציה, בייעוד וביכולת הטכנולוגית.

פורסם

חלק גדול מהמנועים המוגדשים היום נהנה מעקומת מומנט שטוחה כמעט לחלוטין על פני טווח סל"ד רחב מאוד.

עובדה זו מונעת "מכות" בהעברת הילוכים...

יחד עם זאת, לי אישית יש עדיין שריטה/צריבה שגורמת לי יותר סיפוק בנהיגה ברכב ידני. אין לי ספק שאוטמאטי מודרני נותן תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאני יודע, רק כאמור, מדובר בשריטה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש רובי וסע בדרכים טובות, בחירה פנטסטית.

אתה מוזמן לקטיף אורניות, נצלע אחריך עם הגרוטאה :wink:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...