Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני ארבעה חודשים ביצעתי טיפול דייטלינג לרכב שלי בעסק שלא אזכיר את שמו, אתמול שמתי לב שהצבע מתחיל להישרף באיזור הגג ולפני הסאן רוף, מה ניתן לעשות?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום, לפני ארבעה חודשים ביצעתי טיפול דייטלינג לרכב שלי בעסק שלא אזכיר את שמו, אתמול שמתי לב שהצבע מתחיל להישרף באיזור הגג ולפני הסאן רוף, מה ניתן לעשות?

אהלן,

בן כמה הרכב, והאם במהלך הזמן שיש לך אותו הוא קיבל הגנה (וקס או אוטם צבע)?

כעיקרון, כשעושים לאוטו פוליש בעצם מורידים שכבות מהלכה שאמורה להגן על הצבע. "דיטיילר" מקצועי שלוקח מאנשים כסף בשביל לעשות פוליש לרכב חייב להשתמש במד עובי צבע, שנותן מידע על עובי שכבת הלכה כדי לדעת להעריך האם בכלל כדאי לעשות לאוטו פוליש ובאיזה פוליש להשתמש (אגרסיבי או עדין). אני מניח שעל השלב הזה אותו "דיטיילר" דילג.

אם האוטו יחסית ישן, עמד כל הזמן בחוץ ולא קיבל שכבת הגנה מעולם (זה התרחיש הקיצוני כמובן, גם בסיטואציות יותר טובות זה יכול לקרות) סביר ששכבת הלכה היתה מאד חלשה ואסור היה לעשות לו פוליש, בטח לא עם פוליש אגרסיבי. אם זה מה שבאמת היה, כנראה שהגעת לשלב ה-Clear Coat Failure ואז אין ברירה אלא לצבוע.

כמובן שתמונות יעזרו יותר.

פורסם

החברה שם לא חובבנים,והאוטם צבע נחשב לאיכותי.

כניראה שהזמן עשה את שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
החברה שם לא חובבנים,והאוטם צבע נחשב לאיכותי.

כניראה שהזמן עשה את שלו.

הצבע עשה את שלו? האוטו עובר כל חודשיים פלסטלינה ופוליש וקס סתם מתוך שיגעון שלי,

הצבע הכללי של הרכב במצב מראה אפשר לסדר עליו גבות, מחר אני אעל תמונות שימחישו את המצב ותגיד לי אם הזמן עשה את שלו.

פורסם

אם אתה עושה בכזאת תדירות פוליש,אז זאת הסיבה.

פלסטלינה לא מגנה נגד השמש,פוליש מוריד שיכבה מיקרונית מהצבע,רק הווקס מגן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם באמת עשית כל חודשיים פוליש, אתה לא מצליח לענות על הסיבה ל"שריפה" בעצמך ? :|

ייתכן וזוהי פאשלה של הבן אדם שעשה לך פוליש. דיי קל לשרוף לקה אם מבצעים פוליש גס עם פד פרווה ומכונה רוטורית.

המראה השרוף נקודתי או שהוא מתפשט ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הצבע עשה את שלו? האוטו עובר כל חודשיים פלסטלינה ופוליש וקס סתם מתוך שיגעון שלי,

הצבע הכללי של הרכב במצב מראה אפשר לסדר עליו גבות, מחר אני אעל תמונות שימחישו את המצב ותגיד לי אם הזמן עשה את שלו.

לפי מה שאתה אומר פה סביר להניח שאתה הרסת את הצבע.

פוליש לא עושים בתדירות כזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...