Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר רגיל להגיד פוליש ווקס מילה אחת, ווקס אני מבצע אחת לחודשיים, פוליש פעם בחצי שנה + אם השיעמום חוגג.

הרכב שנת 2003 והשריפה היא נקודתית כרגע ומתחילה להתפשט. פלסטלינה אחת לחצי שנה כי הזבובים והחרא השחור הקטן שלהם חוגג פה במושב אז חייב פלסטלינה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעלה תמונה,פוליש כל חצי שנה זה גם הרבה.

בכלל לא, שאלתי המון על הנושא ומומלץ כל חצי שנה-8 חודשים, מחר אצלם תמונות עם מצלמה איכותית ולא עם האייפון ואעלה.

פורסם

לא קראתי כלום חוץ מעמוד 2 , להגיד מומלץ ופוליש זה לא באותו המשפט .

פוליש עושים מתי שצריך , ואם צריך יותר מידי צריך להכיר בזה שאו שמתחילים להתרגל לסווירלים או שמביאים רכב פשוט יותר .

חצי שנה זה נחמד אם עושים פוליש מאוד מאוד מאוד עדין (מתחכמים יקראו לו גימור \ Finish) , פוליש "בינוני" יחסל את הלכה תוך בעלות-שתיים על הרכב (למתחכמים הבאים , תשלפו מחשבון ותספרו מקרונים - בהצלחה) .

אפשרות נוספת היא למצוא מוצר "מילוי" (עשיר בפילרים) שעובד עבורנו ולקוות שזה יהיה מספיק .

אני מאוד אהבתי את ה-SRP של אוטוגלים , אבל תוך שבועיים קיימת דעיכה ניכרת במילוי השריטות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הרכבים שנשארים הכי יפים לאורך שנים הם אלה כמונו,שלא עושים אף פעם פוליש. וקס פעם בשנה. רכב שלנו (כבר עבר לבן) ממשיך להראות חדש וככה גם קודמים. מה שחשוב :-

1.רחיצות רק ידניות עם שמפו ייעודי הכי טוב.

2. אוטו לא עומד בשמש ולא תחת עצים עם שרף/מלאים ציפורים. (לבת שלי יש אוטו 2006,הצבע נראה כמו הסבא של ה-2003 מרוב קקה של ציפורים שמחייב רחיצות תכופות)

פורסם

פוליש לא מומלץ לעשות אחת לחצי שנה,לא מבין מי אמר לך דבר כזה. פוליש עושים כי אין אפשרות

אחרת לשמור על איכות הצבע והמראה האחיד עקב נזקי הטבע.

בסך הכול במידה ומקפידים לעשות ניקוי קבוע בשטיפה ידנית איכותית כולל פלסטלינה+ ווקס+ חומר ציפוי אחת

לכמה חודשים? כמעט שלא יהיה צורך לבצע פוליש, אולי נקודתי. (אני מוריד ככה סריטות עדינות באופן קבוע אבל בעדינות)

פורסם

הרכב נשטף פעמיים בשבוע כי אני פדנט, הפולי שנעשה הוא הכי עדין שיש ובדכ אני לא עושה בגג ואיפה שנשרף אלא על הדלתות כנפיים וכו, תמונות היום או מחר שימחישו את המצב.

פורסם

גם לשטוף את הרכב פעמיים בשבוע זה לא טוב .

אני אלמד אותך סוד בשימור רכב : כמה שאתה נוגע בו , אתה מזיק לו .

בכל פעם שאתה שוטף אתה שוב שוחק מעט את הלכה (יוצר סווירלים , ולא משנה מה הטכניקות שלך כולל הקצפה ושני דליים) , מה שמכניס אותך לכדור שלג - עוד סווירלים , עוד פוליש וחוזר חלילה .

באופן אידיאלי שוטפים את הרכב רק שהוא צבר די והותר מזהמים (משקעים מהאוויר , בוצה מהקרקע , חרקים וכו') , זה כמובן משתנה בהתאם לנסיעה ואזורי הנסיעה + מגורים , אבל אני מאמין שאפשר להסתפק בפעם בשבוע (על אחת כמה וכמה ברכב ששומרים על עם אוטמי צבע למיניהם) ברכב יומ-יומי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שתגור במושב שעושים בכניסה שלו פיתוח וכבישים חדשים גם אתה תשטוף פעמיים בשבוע אם לא יותר,

בכל מקרה הייתי אצל משה באוטוסטור והוא הסביר שזה מה שהשמש הישראלית עושה.. בקרוב צביעה לשחור מבריק/מט!

פורסם
השילוב של רוטורית עם פרווה ופוליש חיתוך של מנזרנה די ''שוחט'' לכה (כמו שעשו באוטוסטור עד לא מזמן).

פוליש לא שוחט לכה..

רק החמור שמורח אותו שוחט לכה!.

בעל הרכב עשה פוליש כל חצי שנה,אין לי מושג למה,זאת הטעות העיקרית שגרמה לשיוף של רוב הלכה.

הטעות השנייה והיותר חמורה כי זה אמור להיות בעל מקצוע,

זה שהוא לא מדד את עובי הצבע[עם המכשיר המתאים] לפני ביצוע הפוליש!!!.

אני בחיים לא יעשה פוליש לרכב לפני שאני ימדוד את עובי הצבע כמה פעמים בכל חלק,וגם תוך כדי עבודה.

פורסם

כשהוא אומר שוחט, הוא לא מתכוון להורס. הוא מתכוון למסיר שכבה גדולה. פוליש אכן מסיר שכבה גדולה במידה והוא מבוצע עם פד פרווה וחומר אגרסיבי מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כשהוא אומר שוחט, הוא לא מתכוון להורס. הוא מתכוון למסיר שכבה גדולה. פוליש אכן מסיר שכבה גדולה במידה והוא מבוצע עם פד פרווה וחומר אגרסיבי מאוד.

פוליש אגרסיבי יכול להוריד גם 1-2 מיקרון בלבד [זה כלום] ביידיים הנכונות!!

העובדה שהוא השתמש בפד מפרווה זה לטובה כי פד פרווה גורם להרבה פחות חום מפד ספוג/מייקרופייבר רגיל,

ככה שלמרות שהוא חותך חזק שמפעילים הרבה לחץ הוא יוצר הרבה פחות חום,וזה מזיק הרבה פחות ללכה!.

זה הכול עניין של נסיון וטכניקה טובה ולא עניין של החומרים!.

פורסם
פוליש אגרסיבי יכול להוריד גם 1-2 מיקרון בלבד [זה כלום] ביידיים הנכונות!!

העובדה שהוא השתמש בפד מפרווה זה לטובה כי פד פרווה גורם להרבה פחות חום מפד ספוג/מייקרופייבר רגיל,

ככה שלמרות שהוא חותך חזק שמפעילים הרבה לחץ הוא יוצר הרבה פחות חום,וזה מזיק הרבה פחות ללכה!.

זה הכול עניין של נסיון וטכניקה טובה ולא עניין של החומרים!.

פוליש בינוני באגרסיביות שלו (דוגמת S17+) עם לחץ בינוני וארבע מעברים רגילים בד"כ מוריד כ3 מיקרונים.

עוד לא הגענו לפולישים אגרסיביים מאוד דוגמת S0.

ברור שאפשר להוריד מעט מאוד מהלכה גם עם פד פרווה, אך אין ביכולתנו לדעת מה המקרה שכאן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
פוליש בינוני באגרסיביות שלו (דוגמת S17+) עם לחץ בינוני וארבע מעברים רגילים בד"כ מוריד כ3 מיקרונים.

עוד לא הגענו לפולישים אגרסיביים מאוד דוגמת S0.

ברור שאפשר להוריד מעט מאוד מהלכה גם עם פד פרווה, אך אין ביכולתנו לדעת מה המקרה שכאן.

אישי,עוד פעם,זה לא החומר,זה תלוי בנסיון וטכניקה של הדיטיילר,כמובן שסוג המכשיר DA או ROTARY מאד משפיע,

DA כידוע לא משייף לעומק כמו ROTARY,בגלל זה אין נוסחה קבועה!,

אתה יכול לדעת כמה לכה הורדת רק עם הרבה מדידות לפני ואחרי עבודה,וזה פקטור של נסיון בלבד.

S0 זה לא פוליש [למרות שזה חומר של שול],זה נייר שיוף נוזלי,אל תתעסק עם זה..

פורסם

קודם כל, הפוליש שאני עשיתי היה ידני, מריחה על ידי ספוג ושפשוף עם מטלית מייקרופייבר בצורה הכי פשוטה שיש.

ונכון לא מדדו את עובי הצבע/לקה לפני שביצעו את העבודה, אבל לא נורא, נגיד תודה שזה בגג וחלק קטן יחסית ולא בדלתות או במכסה מנוע וכו', כמו שאמרתי שייפסק הגשם החלק שנשרף ייצבע לשחור ואולי גם שאר הגג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...