Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, הפוליש שאני עשיתי היה ידני, מריחה על ידי ספוג ושפשוף עם מטלית מייקרופייבר בצורה הכי פשוטה שיש.

ונכון לא מדדו את עובי הצבע/לקה לפני שביצעו את העבודה, אבל לא נורא, נגיד תודה שזה בגג וחלק קטן יחסית ולא בדלתות או במכסה מנוע וכו', כמו שאמרתי שייפסק הגשם החלק שנשרף ייצבע לשחור ואולי גם שאר הגג.

הכוונה שלך הייתה טובה,התוצאה לא.

פוליש [גם] ידני לא צריך לבצע כל 8 חודשים.

אני,כמו לא מעט אנשים פה נשמח לייעץ לך בכל שאלה בקשר לדיטיילינג,עדיף ככה.

שבוע טוב!.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פוליש אגרסיבי יכול להוריד גם 1-2 מיקרון בלבד [זה כלום] ביידיים הנכונות!!

לא הוא לא , כי דווקא אז זה מראה על שימוש בידיים הלא נכונות .

פוליש אגרסיבי מיועד , וכך גם הוא פועל מכאנית , להורדה של הרבה יותר ממיקרון-שניים .

אם יחליט כבודו להשתמש בו להסרה מגוחת כזו , יתקבל מצב שהפוליש לא נשבר היטב , ומותיר מאחוריו "שבילים" גדולים מידי .

מה שידרוש עבודה מעמיקה יותר עם הפוליש הבא (בינוני , או בינוני ואז עדין) , וגם מצד אחד יסתכם כל התהליך בהרבה יותר ממיקרון או שניים בודדים , וגם כנראה יסתיים בהסרת שכבה גדולה יותר ממה שהייתה נדרשת אם היו עובדים נכון עם הפוליש הגס .

אני לא בא להתחכם איתך , אבל זה נושא רגיש בעיניי וחבל שאנשים ישחטו (אני אוהב את המונח , גם אם אתה לא) את הלכה בגלל הסבר שכזה .

נגיד תודה שזה בגג וחלק קטן יחסית ולא בדלתות או במכסה מנוע וכו', כמו שאמרתי שייפסק הגשם החלק שנשרף ייצבע לשחור ואולי גם שאר הגג.

אני לא רוצה לצאת בהכרזה פזיזה , אבל אם נסתכל על התוצאות בשטח , הגג הוא האזור הכי בעייתי - אסור לזלזל בו .

לא יודע מה תחליט לעשות עם הגג , אל תשכח לתעד את זה היטב , אחרת יהיה קשה להסביר למה צבעת את הגג (לא נדיר שמכוניות מתהפכות ומתקנים אותן) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לא הוא לא , כי דווקא אז זה מראה על שימוש בידיים הלא נכונות .

פוליש אגרסיבי מיועד , וכך גם הוא פועל מכאנית , להורדה של הרבה יותר ממיקרון-שניים .

אם יחליט כבודו להשתמש בו להסרה מגוחת כזו , יתקבל מצב שהפוליש לא נשבר היטב , ומותיר מאחוריו "שבילים" גדולים מידי .

מה שידרוש עבודה מעמיקה יותר עם הפוליש הבא (בינוני , או בינוני ואז עדין) , וגם מצד אחד יסתכם כל התהליך בהרבה יותר ממיקרון או שניים בודדים , וגם כנראה יסתיים בהסרת שכבה גדולה יותר ממה שהייתה נדרשת אם היו עובדים נכון עם הפוליש הגס .

אני לא בא להתחכם איתך , אבל זה נושא רגיש בעיניי וחבל שאנשים ישחטו (אני אוהב את המונח , גם אם אתה לא) את הלכה בגלל הסבר שכזה .

אני לא רוצה לצאת בהכרזה פזיזה , אבל אם נסתכל על התוצאות בשטח , הגג הוא האזור הכי בעייתי - אסור לזלזל בו .

לא יודע מה תחליט לעשות עם הגג , אל תשכח לתעד את זה היטב , אחרת יהיה קשה להסביר למה צבעת את הגג (לא נדיר שמכוניות מתהפכות ומתקנים אותן) .

אני מציע לך לקרוא כתבות בנושא [אם לא תתנסה מעשית],כי אתה מטעה את אלה שלא מבינים וחבל.

פורסם

סליחה? אני לא צריך כתבות , בשביל זה קיים PTG , קצת יותר אמין .

כבר העירו לך (ובבקשה כל מי שהולך להקריב את הצבע שלו , לעשות חיפוש טוב לפני שהוא מסתמך פה על דעות בפורום) בשרשור שאמות המידה שלך לא מדויקות , אבל תרשה לי לתקן לתלושות מהמציאות .

לזרוק לאוויר מילה מסוקסת כמו מיקרונים זה טוב יפה ונחמד , אבל כשטועים ומטעים במאות אחוזים צריך להתחיל לפקפק (באותן הכתבות כמובן , חס וחלילה לא בך) .

עכשיו בוא נקח את זה צעד קדימה , אם יש לך מד צבע בקש מחבר להשאיל לך את רכב הליסינג שלו ותעשה ניסויים עם פוליש גס (לא לשכוח לנגב עם קדם-ווקס) .

אם אין לך , היות ואתה כה אוהב לקרוא תמיד תוכל לבחור בכמה פורומים שמתחשק לך ולשלוח כמה הודעות פרטיות לדיטיילרים המוכרים , הסכמות צבע לפני-אחריי יפתיעו אותך .

אני מזכיר לך , לפני שתבוא ההתחכמות עם לינק לפוסט של איזו אקזוטיקה נדירה , שאנחנו מדברים על פוליש גס (סליחה , אני עדין מידי , פוליש גס? אולי אנחנו צעירים מכדי להבין שה-NO.7 מקורו ב-DuPont 7 משנות ה-20 וגם עכשיו שהוא אצל ArmorAll/Cyclo הוא מיוצר באותו האופן שמתאים ל-Single Stage , בניגוד ל-NO.7 Clear Coat) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
סליחה? אני לא צריך כתבות , בשביל זה קיים PTG , קצת יותר אמין .

כבר העירו לך (ובבקשה כל מי שהולך להקריב את הצבע שלו , לעשות חיפוש טוב לפני שהוא מסתמך פה על דעות בפורום) בשרשור שאמות המידה שלך לא מדויקות , אבל תרשה לי לתקן לתלושות מהמציאות .

לזרוק לאוויר מילה מסוקסת כמו מיקרונים זה טוב יפה ונחמד , אבל כשטועים ומטעים במאות אחוזים צריך להתחיל לפקפק (באותן הכתבות כמובן , חס וחלילה לא בך) .

עכשיו בוא נקח את זה צעד קדימה , אם יש לך מד צבע בקש מחבר להשאיל לך את רכב הליסינג שלו ותעשה ניסויים עם פוליש גס (לא לשכוח לנגב עם קדם-ווקס) .

אם אין לך , היות ואתה כה אוהב לקרוא תמיד תוכל לבחור בכמה פורומים שמתחשק לך ולשלוח כמה הודעות פרטיות לדיטיילרים המוכרים , הסכמות צבע לפני-אחריי יפתיעו אותך .

אני מזכיר לך , לפני שתבוא ההתחכמות עם לינק לפוסט של איזו אקזוטיקה נדירה , שאנחנו מדברים על פוליש גס (סליחה , אני עדין מידי , פוליש גס? אולי אנחנו צעירים מכדי להבין שה-NO.7 מקורו ב-DuPont 7 משנות ה-20 וגם עכשיו שהוא אצל ArmorAll/Cyclo הוא מיוצר באותו האופן שמתאים ל-Single Stage , בניגוד ל-NO.7 Clear Coat) .

אתה סותר את עצמך,כי את מה מודד הPTG??..נכון,מה עובי הצבע ב..מיקרונים,ככה שזה מאד לעניין.

אז בבקשה תפסיק להשמיץ ותהיה ענייני.

אתה מדבר פה על פוליש שבעלי מקצוע הפסיקו להשתמש בו לפני 30 שנה.

נו באמת..

אני מתחיל להבין למה א*** משתדל לא לייעץ פה וחבל,לו דווקא יש ידע אמיתי,איתך ועם ה"מקצוען" השני אתם צמד חמד..

בכל מקרה אני מציע לך להתחבר ל DW פורום[אנגליה],לפחות תתדעכן בצורת עבודה נכונה ושלא גורמת לאחרים לעשות נזק עצמי לרכב שלהם.

פורסם

עזוב מונלייט, זה אבוד מראש, לבחור אין את היכולת להבין אותך בכלל. תסמונת העולם משלו, מזכיר פה כמה אנשים בעבר.

GUGY, ברוך השם הידע שלנו גובר על הידע שלך, ברוך השם אנחנו פועלים על פי קוד ברור של קודם כל שמירת הצבע ולא כמוך, שמירת הכיס והזמן. להיות כמוך 7 שנים תקוע בדיטיילינג וורלד אנחנו לא. להתעדכן שם באופן שוטף אנחנו בהחלט כן. אותנו אתה לא צריך לנסות לעדכן, אנחנו מעודכנים יותר ממך. הייתי שמח להביא לך מדיטיילינג וורלד האהוב שלך המון שרשורים המדברים על עובי לכה לאחר שיוף, אך זה חסר טעם, גם להם כנראה אין את שבע שנות הנסיון. חוץ מזה, כמו מונלייט, גם אנחנו מתעסקים בתוצאות בשטח, לא השערות מDW.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...