Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פאסאט 2004 tdi, עם 130 כ''ס. הרכב ממש סוס עבודה חסכוני בדלק בגירסא זו.

הבעיה היא שכל טיפול בלאי שלו מאוד יקר, והטיפולים מתחילים להתרבות בגלל שנתון הרכב.

התקציב שלי הוא כ50 אלף ואני מעוניין לקנות רכב אמין ומהנה לנהיגה כמו מאזדה.3 עד שנת 2009.

השימוש ברכב הוא נסועה של כ600 ק''מ בשבוע.

אני חושב לקנות מליסינג.

1. האם לדעתכם כדאי להחליף בנסיבות אלה או להשאר בפאסאט שבסה''כ מצבה טוב מאוד?

2' במידה ואני מחליף מה כדאי יותר- מכירת הרכב באופן פרטי או מכירה לליסינג?

חולה על גיר ידני!

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לחסכוני, ואולי הפאסאט TDI באמת כזו - המאזדה ממש לא.

(על אחת כמה וכמה עם נסועה של 2400קמ בחודש)

אם נלך לפי KML - הפאסאט שותה בממוצע 13.23 כאשר המאזדה שותה 10.70 (ליטר ל100קמ, משולב, ממוצע)

מתוך ניסיון אני יכול לומר שלחבר קרוב הייתה עד לא מזמן פאסאט TDI כמו שלך, הוא החליף לפריוס חדשה (גם בעקבות התפרקות הרכב) והוא אומר שצריכת הדלק "כמעט זהה", כלומר באזור ה1/18.

אני מתפתה להגיד שאת מה שאתה תחסוך על הטיפולים היקרים, אתה תבזבז השדרוג ועל הדלק של המאזדה..

מאידך מבחינת אמינות אין יותר מדי מה לחשוב, המאזדה היא יפנית מסורתית.

תחשוב על זה טוב טוב, נראה לי השנתון קצת מערפל אותך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למען ההגינות, אני הבחור מהדוגמא למעלה. רק חידוד קטן, הפאסאט עשתה בזמנים הטובים שלה 1:16, בפחות טובים זה הגיע ל 1:14. היום הפריוס עושה בזמנים היפים 1:21, בפחות יפים 1:19.

בכל מקרה - מזדה 3? מהנה לנהיגה? בתור מישהו שגמא המון קילומטרים על הקופסא הזאת, אני מבטיח לך שיותר מהנה לשבת בהרצאה שכפו עלייך עם מרצה הודי שבקושי יודע אנגלית, ושעתיים לשמוע אותו צועק כמו הדמות ההודית מהסימפסונים (גם מניסיון).

הפאסאט אומנם אכן יקרה לתחזוק, אבל כל החסכון שתקבל בקניית מזדה, באמת יילך לך על הדלק. הייתי מחפש משהו אחר, אולי אפילו לחשוב לכיוון הליסינג כמו שאבא שלי עשה עם הפריוס.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...