Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן התחדשתי לי באיביזה קופה שנת 2002 1600 ידנית, אני מבסוט מהאוטו והכל, למרות שצריך שיפוצים וחלק כבר סיימתי (צריך עוד קלאץ', קצת קוסמטיקה ובריאות חח).

עכשיו הקטע הוא שאני נכנס לפניות (רק לצד ימין) אני שומע שריקה שמגיעה מסביבות הצירייה השמאלית, הסתכלתי וראיתי שהגומייה קרועה.

הבנתי שהרעש מגיע מהצירייה אבל השאלה שלי האם כדאי לי לשים גומייה חדשה ולמלות אותה בגריז וזהו? או שלקנות צירייה חדשה?

פורסם

לך למוסך שאתה סומך עליו ויגיד לך בדיוק אם אתה צריך להחליף ציריה או רק גומיה מקווה בשבילך שכל הגריז לא יצא שם ועל הדרך תבדוק את מצב הגומיות יכול להיות שיש עוד קרועות

פורסם
לך למוסך שאתה סומך עליו ויגיד לך בדיוק אם אתה צריך להחליף ציריה או רק גומיה מקווה בשבילך שכל הגריז לא יצא שם ועל הדרך תבדוק את מצב הגומיות יכול להיות שיש עוד קרועות

יש עוד קרועות, ואני מעדיף שלא ללכת למוסכים, כי הם גובים כסף על הבדיקות האלה (ביררתי כבר).

פורסם

קודם כל מוסך מוסך שמכבד את עצמו לא יגבה תשלום על בדיקה אם אתה יודע לעשות .. אם אתה מאזור מהדרום אנע יכול להמליץ לך על מוסך מורשה או מישהו פרטי .

אם אתה לא יכול לאבחן שהצירייה גמורה אני ממליץ לך לא לעשות את זה בעצמך

פורסם
קודם כל מוסך מוסך שמכבד את עצמו לא יגבה תשלום על בדיקה אם אתה יודע לעשות .. אם אתה מאזור מהדרום אנע יכול להמליץ לך על מוסך מורשה או מישהו פרטי .

אם אתה לא יכול לאבחן שהצירייה גמורה אני ממליץ לך לא לעשות את זה בעצמך

אין לי בעיה גם לקנות צירייה חדשה, סה"כ 240 ש"ח שתי ציריות.

פשוט אני שואל מתוך התעניינות אם הלך, אני ישים גריז וגומייה חדשה ונראה אם הרעש יעלם, אם כן, סלאמתק, אם לא נחליף צירייה.

זה לא כזה סרט, אני מילא מחליף קלאץ' יום שישי (לא הספקתי היום בסוף חח, סילבסטר איתם יודעים ;) ) אז נעשה את זה על הדרך.

• תוכן חדש...