Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי איזה תקלה קצת יותר מחודש , בעבר שפתחתי את הרכב דרך האזעקה ישר תאורת הפנים פעלה (גם מאחור) כרגע הבעיה שהיא לא נפתחת , וגם שהדלת פתוחה התאורה לא נפתחת , מדובר בכל הדלתות .

אמרו לי שיכול להיות שהבעיה בMicro Switch אבל עשייתי בדיקה וכשאני פותח את האורות הדרך לדוגמא ופותח את הדלת יש את הרעש של הזמזום .

בנוסף , כשאני מעביר את המתג את התאורה למצב שיפעל תמיד זה פועל , אבל במצד האוטומטי זה לא פועל גם מקדימה וגם מאחורה .

מדובר על audi a3 שלוש דלתות נפח מנוע 1600 , שנת 1998

מה יכול להיות התקלה?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

שמתי לב כרגע לעוד שתי בעיות:

הדלתות ננעלות אוטומט אחרי 20 שניות בערך (אף פעם זה לא קרה לי)

וגם האור בתא הכפפות לא פועל ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

האם נדלקת לך נורה של דלתות פתוחות במקרה ואתה פותח דלת ברכב מונע?

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

לא הבנת את השאלה שלי. האם הנורה שמסמנת לך ששכחת דלת פתוחה דולקת באופן קבוע? או לחלופין לא דולקת בכלל?

אני ממליץ לך לבדוק את החיווט בין הדלת לגוף הרכב, מתחת לגומי, לפעמים החוטים נקרעים ומקצרים..

דבר שני, מתחת לשטיחים יש חיבורים, אני לא זוכר בדיוק באיזה צד ומה תפקידם, אבל זכור לי מחבר שרטיבות באזור גרמה לקורוזיה שייצרה בעיות בתאורת פנים וחיישני דלתות, שווה לבדוק.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

כשהדלתות פתוחות התאורה לא עובדת בכלל .

יש לי כיוון לדעתי מדובר בבעיה באזעקה דווקא , מדובר על אזעקת ביפר ובדיוק שהבעיה הזו התחילה הדלתות ברכב ננעלות אוטומטי לאחר 20 שניות , איך אני מגיע למוח של אזעקה ? חיפשתי אותו מחת להגה ליד השטיח לא מצאתי ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

לרוב הבעיה היא במנעול הדלת, תעשה חיפוש ותמצאו הרבה חומר בנושא כולל תמונות שיפוץ המנגנון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ברכב שלי אין מנורה בלוח המכוונים , יש לי מקדימה צמוד למתג של החלון בגג מנורה ועוד אחד מאחור , בשניהם הם לא נדלקים כאחד מהדלתות נפתחת .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

גם לי יש תקלה דומה בפיג'ו. ולגבי השאלה שנשאלה כאן,שהרכב מונע והדלתות פתוחות לא נדלקת מנורה בלוח מכוונים.

דרך אגב, התקלה הזו באה והולכת מבלי שאני משנה משהו.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

שלום,

לפני הכל, תעשה בדיקה שכל הפיוזים תקינים - עניין של 5 דקות..:wink:

לגבי העניין של האזעקה שנדרכת אוטומטית כל 20 שניות, לא נראה לי שזה בעיה, אלא פונקציה באזעקה.

{בפאסאט שלי היא נדרכת כל 20 שניות וזה מעצבןןןןן :-( }

תנסה להניע את האוטו ולכבות, ואז תראה אם היא נדרכת שוב.. {אצלי זה לא נדרך אחרי שהאוטו הונע וכובה.}

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

פיוזים בדקתי הכול תקין , ואתה צודק ה20 שניות זה קשור לאזעקה .

עכשיו הרצתי סריקה תקלות דרך המחשב vag , ומצאתי את זה:

Address 35: Centr. Locks Labels: 8D0-862-257.LBL

Controller: 8L0 862 257 H

Component: ZV-Pumpe, DWA D10

Coding: 00266

Shop #: WSC 00057

11 Faults Found:

01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak)

35-00 - -

01371 - Alarm triggered by Door Contact Switch; Driver's Side

35-00 - -

01372 - Alarm triggered by Door Contact Switch; Passenger Side or Rear

35-00 - -

01374 - Alarm triggered by Terminal 15

35-00 - -

01370 - Alarm triggered by Interior Monitoring

35-00 - -

01369 - Alarm triggered by Hood Switch

35-00 - -

01368 - Alarm triggered by Luggage Compartment Switch

35-00 - -

01373 - Alarm triggered by Radio Ground Contact

35-00 - -

01366 - Opened Due to Crash Signal

35-00 - -

01365 - Lock/Unlock Switch; Interior

29-00 - Short to Ground

00991 - Interior Lights

28-00 - Short to Plus

מה זה אומר לדעתכם?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

טוב אלו שגיאות ישנות , כנראה אחרי שהותקנה האזעקה בכל מיקרה ,עדיין לא מצאתי את התקלה שם .

התקינו לי רדיו דיסק לפני כשבועיים אני לא זוכר אם הבעיה התחילה לאחר התקנה , אבל יכול להיות שזה קשור?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...