Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסטין מטרו. חוץ מהעובדה שאי אפשר היה לשבת בתוכה, ולא היתה בכלל גישה למנוע, דליפות במערכת בולמי הזעזועים כך שתמיד הרכב נוטה לאיזה צד...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Ford Edsel. הכשלון הכי גדול והכי יקר של פורד. המכונית לא היתה למעשה כ"כ גרועה, הכשלון היה יותר שיווקי.

היא פשוט יוצרה לפלח שוק שלא היה קיים.

לגבי הפורד אדסל - למרות שעקרונית היא התבססה על מכלולים קיימים ולא היתה גרועה יותר מאשר שאר "אחיותיה לדור", היו לה 2 בעיות עיקריות:

1. בעיית עיצוב - מבלי משים, החלק המרכזי של הגריל נראה כמו - נו, טוב - איבר מין נשי (בלשון צחורה). בארה"ב הפוריטנית של שנות החמישים, כאשר סקס היה בלתי-חוקי כמעט (וסוגים מסויימים היו בלתי-חוקיים ממש) והרכבים נקנו על ידי גברים בלבד, זו היתה "הברקה" אמיתית לעצב כך רכב...

2. בעיית השם - הרכב קרוי על שם בנו של הנרי פורד, אדסל. שהיה, אגב, אחד מהדמויות הפחות חזקות ופחות אהודות בתעשיית הרכב האמריקאית. גם עובדה זו לא תרמה, בלשון המעטה, למכירות...

ואם למישהו יש מידע נוסף, אנא חלוק אותו עמנו!

זו לא חתימה, אבל: סנאים הם רק "!.RATS WITH GOOD P.R"

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לשאלה הזו יש הרבה תשובות. מגזין פורבס הכין מצגת מענינת:

http://www.forbes.com/lifestyle/2004/01/26/cx_dl_0126feat.html

אני לא בטוח שאני מסכים עם כל מה שהכניסו לשם. "כושלת" יכולה להיות מכונית מעולה שנכשלה שווקית כמו האדסל, או מכונית שנמכרה במיליונים והסתבר שהיא מסוכנת ולא אמינה כמו הפינטו.

נמרוד

לא שכחת את היצרן האיטלקי ה"אהוב" עליך...?

רמז: "היתרון הגדול בלהיות בעלים של פיאט, הוא תחושת ההקלה שלאחר מכירתה"

בברכה,

גלעד

פורסם

ולמדור הוולוו:

הוולוו ספורט קונברטיבל של שנת 1956 היתה כה מוצלחת שהיצור הופסק אחרי 67 יחידות בלבד...:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אוסטין מטרו. חוץ מהעובדה שאי אפשר היה לשבת בתוכה, ולא היתה בכלל גישה למנוע, דליפות במערכת בולמי הזעזועים כך שתמיד הרכב נוטה לאיזה צד...
לא שהמטרו היתה פסגת היצירה אבל היא בטח לא המכונית הכושלת האולטימטיבית (ואם כן אז כך צריך לומר על המיני והרי אף אחד לא יעיז..)

המטרו בסה"כ היה רכב קטן ודי מבריק. עיצוב נאה,מרווחת מאד לגודלה, סחבה יפה מאד,גם בעליות בחיפה... הרכב היה חסכוני ולחלק מהמכלולים היתה גישה טובה (ויותר טובה מאשר במיני). היתה לנו מטרו חדשה במשך שנתיים ולמעט טיפולים לא היתה שום תקלה.

השנים לא היטיבו איתן,במיוחד בארץ, אבל זו אינה הצדקה להפוך רכב קטן יעיל חסכוני ומתוכנן היטב לכישלון המוטורי הגדול מאז ומתמיד.

אני חייב לצאת גם להגנת הדצ'יה הרומנית. גם כאן לא מדובר באיזה עילוי,איכות החומרים וההרכבה היו ירודים למדי אבל בסה"כ מדובר ברנו 12 , ברכב שעושה עבודה שלא תיאמן ממש ברומניה,אני יכול להעיד שראיתי דצ'יות שגוררות נגררים ששום רכב נוסעים אחר באותו קנה מידה לא היה גורר,דצ'יות שמטפסות בשבילים כפריים תלוליים במעלה הרי הקרפטים כאשר היונדאי טראקאן החדש ששכרתי שיקשק כולו תחת המאמץ. הדצ''יות מתפקדות ברומניה בתנאים קשים ביותר,חום וקור קיצוניים,גשם רב,כבישים ודרכים שהיו מפרקים כל רכב אחר ושולחים את נוסעיו למומחי עמוד שדרה ולמרפאת כאב, רכב קל לאחזקה שמצריך לא מעט טיפול אבל משרת לאורך שנים. אני מכיר בעלי דצ'יות ברומניה שנוהגים במודלים מתחילת שנות ה 70 והרכבים עדיין מתפקדים. הדצ'יה 1310/1410 האחרונה ירדה לפני כחודש וחצי מפס הייצור, הדור החדש שאולי ייובא לארץ מוכיח את עצמו יפה מאד ולא פחות אמין מהמקור (רנו ).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
סיטרואן bx ללא ספק "הצלחה" היסטרית

ה-BX היתה דווקא מכונית מוצלחת מאוד וגם מצליחה, ונותרה כ"כישלון" רק אצל הסוברואידים שהחליטו שהם יודעים יותר טוב מהיצרן מתי לטפל בה, מה שהיא לקריסת המערכת הפנאומטית הרגישה. רבים מהם נפגעו, ובצדק, מירידת הערך שנגרמה אחרי שהיבואן הוריד מחירים, וחיזק את התדמית הבעייתית של האוטו. אבל זה כבר עניין סוציו-מוטורי, לא בעיה במכונית עצמה.

מכונית נוחה, מרווחת, עם ביצועים ואיבזור טוב לזמנה. שלא לדבר על העיצוב שהיה אז מאוד בולט. אפילו היתה לה גירסת מנוע יחודית לישראל, BX GTI עם מנוע 1.6 במקום 1.9, כדי שיתאים לדיניות המיסוי שהיתה נהוגה בסוף שנות ה-80.

אני באמת לא יודע מאיפה הבאת את היציאה הזאת, שהיא שייכת לשרשור הזה.

פורסם

כל המכוניות המסורסות שהגיעו לארץ הקודש...

קורטינה 1.3, אודי 1.3 ועוד פנינים...

אהה, וגם חיפושיט, פשוט אי אפשר להיפטר מהאוטו הזה, הוא חי וחי וחי... :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היא בטח לא הכי גרועה, אבל אלפא רומאו ארנה היתה החמצה מדהימה -

שיתוף של אלפא וניסאן שהוציא בשנות ה-80 מכונית עם עיצוב של ניסאן ואמינות של אלפא....

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
קורטינה 1.3

אחד הזכרונות היותר גרועים שלי מהקורטינה לדורותיה.

הייתה כזו לבן אחיו של אבא שלי (סימן 5) ואבי לווה אותה כדי להגיע לאירוע בירושלים.

יש לציין שבאמצע הדרך אבא שלי שקל לעשות U Turn ולעלות ברוורס. :|

פורסם
היא בטח לא הכי גרועה, אבל אלפא רומאו ארנה היתה החמצה מדהימה -

שיתוף של אלפא וניסאן שהוציא בשנות ה-80 מכונית עם עיצוב של ניסאן ואמינות של אלפא....

איך שכחתי...

היתה סרט האיזה ערוץ על כל מיני מכוניות דפוקות, ואחת מהן היתה הניסאלפא...

בסוף ההסבר דירדרו אותה מצוק...

גילי

פורסם
wayne

אני מניח את תיקי :roll:

אוווו, יפה!!!!

מאיזה גינזח הבאת את זה :lol:

יפה!!!

את האמת, פגשתי מישהו פעם שרצה למכור אוטו כמו זה...

אז אתה אומר שטוב שלא קניתי? :roll:

גילי

פורסם
אוווו, יפה!!!!

מאיזה גינזח הבאת את זה :lol:

יפה!!!

את האמת, פגשתי מישהו פעם שרצה למכור אוטו כמו זה...

אז אתה אומר שטוב שלא קניתי? :roll:

גילי

שים לב לדמויות ברכב ומחוצה לו : PARTY TIME !!!!!

לשאלתך ,חפש מאמרים על AMC PACER ותסיק לבד...

• תוכן חדש...