Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר נסיעה של שעתיים אתמול, כשהגשם היה בשיאו, ראיתי בסוף הנסיעה ש-2 בתי הפנסים הקדמיים מלאים באדים.

האדים היו מצידו הפנימי של בית הפנס כמובן, אבל לא חשבתי שזו בעיה רצינית אלא אולי סתם אטימה שאינה מושלמת, אבל לא מזיקה.

לאחר כשעה כשהנעתי את הרכב לנסיעה נוספת, שמתי לב שאחת מנורות הקסנון אינה עובדת.

1. אני יודע שבמקרים רבים הבעיה היא בממיר של הנורה ולא בנורה עצמה, ועם הגשם שהיה אתמול כנראה שזה באמת הממיר לא? כי הרי הנורה מוגנת וסגורה בתוך הרפלקטור, אני טועה?

2. הרכב חדש יחסית, אבל אין אחריות יצרן. מה העלות המשוערת של מגבר+נורה? (שברולט קורבט)

3. נורות קסנון בפרט, ונורות בכלל, אינן מופיעות ברשימה של שחרור מהיר מהמכס, האם תהיה לי בעיה להזמין מהאינטרנט, ולהעביר אותן במכס? איך מתייחסים שם לנורות?

תודה רבה,

ושבת שלום.

פורסם

אני הזמנתי סט לפני כחודשיים ועבר חלק.

גם מגבר וגם נורות.

קודם תוודא איפה הבעיה. תחליף נורות בין הצדדים ותבדוק האם הבעיה עוברת צד או לא.

מגאן 265

פורסם

יצא לי להזמין כבר קיט של קסנון מהאיביי, מספר פעמים

לא נתפס לי, אתה מוזמן לנסות קיט (2 מגברים 2 נורות) עולה בערך 35 דולר ככה עלה לי.. אם אתה צריך רק נורה

גם יכול להיות שנשרף רק הנורה ולא המגבר או רק המגבר ולא הנורה תבדוק את זה על ידי החלפה של המגבר

עם הנורה התקינה ולהפך

פורסם
יצא לי להזמין כבר קיט של קסנון מהאיביי, מספר פעמים

לא נתפס לי, אתה מוזמן לנסות קיט (2 מגברים 2 נורות) עולה בערך 35 דולר ככה עלה לי.. אם אתה צריך רק נורה

גם יכול להיות שנשרף רק הנורה ולא המגבר או רק המגבר ולא הנורה תבדוק את זה על ידי החלפה של המגבר

עם הנורה התקינה ולהפך

חלק מההעובדה שזה עובר חלק היא הסכום הנמוך

נראה לי שקיט בעלות של 250-300 דולר יעורר קצת יותר חשד.

אבל בחברה בטח יבקשו 2000 שקלים רק לנורה...אז אני אלך על זה בכל מקרה

אעדכן לגבי זה.

לגבי אטימת הפנס, מישהו יודע האם ניתן לתקן אטימה? או שצריך להחליף את כל בית הפנס.

פורסם

חזרתי הרגע ממוסך שברולט המרכזי, באופן לא מפתיע הם רוצים 10,000 ש"ח לכל פנס!

אני מדבר על פנס שלם ולא רק נורה, מאחר שלטענתם אין אפשרות לתקן את האטימה אלא להחליף את כל הפנס.

20,000 שקלים על צמד פנסים זה סכום שקשה לקחת ברצינות, אז אני בודק כמה יעלו לי צמד חלופיים באינטרנט.

אבל, לפני שאזמין, אם בכלל, יש למישהו מושג איך אפשר לנקות את כל האדים וטיפות המים שהצטברו לי בפנסים עכשיו? הם ממש מעורפלים והייתי רוצה להעיף את האדים האלה בלי לקדוח חור או להרוס את הפנס יותר ממה שהוא כבר הרוס.

יש רעיונות?

בסה"כ בשביל כמה ימי גשם בשנה אין טעם להחליף פנסים כל כך יקרים, רק נקווה שהאדים האלה יעלמו ולא יתאדו ויתעבו לי שם פעם אחר פעם.

פורסם

יש לך פה סירטון מפורט ומועיל:

http://www.youtube.com/watch?v=w8cGb7UDJZY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריקס, תודה על הסרטון המועיל, אבל אני חושב שאשמור את זה לאופציה אחרונה כיוון שלפרק פנסים ברכב שלי זה תהליך מסורבל וארוך.

גאיה, כנראה שאלך על זה וזהו, מקווה שבמכס לא יקשו עם אישורי משרד התחבורה הידועים לשמצה.

• תוכן חדש...