Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר ממש לקראת קנייה של הגטס אמתי אבל עושים לי קצת בעיות במחיר, בכל מקרה חשבתי ללכת לכיוון אחר לגמרי לפיאט פונטו גראנדה שלפי מהשהבנתי הרבה יותר חסכונית השאלה אם היא עושה יותר בעיות, נמצאת יותר במוסך ככה שגם אם הדלק שלה יהיה מוזל יותר אז זה לא יחסוך כל כך הרבה

ועוד שאלה אם כבר אני הולך על הפונטו לא נראה לי שאני יסתדר עם הרובוטי, ומנוע 1400 הילוכים לא מצאתי, בקיצור מנוע 1250 ידני ברכב הזה זה סביר מבחינת דלק ושאר הדברים או שלא להתקרב להתעקש על מנוע 1400 ידני?

דרך אגב התקציב שלי הוא עד 40,000 שקל

פורסם

פונטו 1400 ידני זה דגם נדיר יחסית. רוב הפונטו הידניות הן באמת ה-1.2 ליטר והרבה מהן יוצאות השכרה או ליסינג (היו אצלנו בהרץ הרבה בעבר, היום קצת פחות). ה-1.2 ליטר ידני זה רכב מאוד חסכוני בדלק, בוודאי חסכוני יותר מהגטס, אבל מבחינת ביצועים זה לא רכב מירוץ. הוא נוסע בסדר גמור, אבל לא מהיר במיוחד. אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר אז כנראה שלא תרגיש בכלל בעיה של חוסר כוח או משהו כזה.

ולגבי הגיר הרובוטי, אל תתפשר ותעשה נסיעת מבחן. חשוב להרגיש את הגיר הזה לפני שקונים רכב רובוטי, כי זה באמת לא מתאים לכולם. זה גם לא כזה נורא, אבל איש איש בדעתו.

פורסם

הגרנדה דווקא דגם מוצלח של פיאט מבחינת אמינות,לדעתי עדיף מנוע ה 1.4,הרכב מגיע גם יותר מאובזר עם 6 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...