Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.3.2025 בשעה 19:49, המגיב כתב:

עוד סרטון של נהג מרצדס עוקף מימין וכמעט גורם לי להתנגש ברכב שבא ממול, ולקינוח הוא עוד מוציא לי אצבע משולשת.

עוקף מימין? הוא השתלב בצורה לא תקינה בכביש, היה חייב לחכות שתפנה לו את הדרך, אבל אני לא רואה כאן עקיפה מובהקת. לא רק ששני הנתיבים התכנסו לאחד, אלא שאותו חלק מהנתיב שהוא נסע בו, היה חצי חסום. נכון שהחוק בצד שלך, אבל למה היית חייב ללחוץ על גז? אני במקרים כאלה נותן להם לעוף לי מהעיניים, בדרך כלל הם עושים את זה בהצלחה רבה.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, NewDriver18 כתב:

עוקף מימין? הוא השתלב בצורה לא תקינה בכביש, היה חייב לחכות שתפנה לו את הדרך, אבל אני לא רואה כאן עקיפה מובהקת. לא רק ששני הנתיבים התכנסו לאחד, אלא שאותו חלק מהנתיב שהוא נסע בו, היה חצי חסום. נכון שהחוק בצד שלך, אבל למה היית חייב ללחוץ על גז? אני במקרים כאלה נותן להם לעוף לי מהעיניים, בדרך כלל הם עושים את זה בהצלחה רבה.

״השתלב בצורה לא תקינה״ זה בעצם אי מתן זכות קדימה.

״רק״ העבירה הכי חמורה בכביש. ״רק״.
אין קשר האם נתתי גז או לא (ואני אף פעם לא ״נותן גז״ אלא נוסע רגוע).
שני הנתיבים לא מתכנסים אלא ממשיכים כשני נתיבים. הוא פשוט יותר חשוב ואחרים יכולים לחכות (כמיטב ״תרבות״ הנהיגה בארץ).

ראית איך הוא ״עף לי מהעיניים״ אח״כ?
נכנס בכוח ובלימת דווקא?

הוא באמת הצליח. להנציח את הגועל נפש הישראלי בכביש.

עריכת תוספת:
אני לא צדיק וגם קורה לי שאני משתלב לא כ״כ יפה אם במקרה לא ראיתי מישהו (ואני מודה שזה קרה וכנראה גם יקרה בעתיד).
יודע מה אני עושה אחרי שאני חוטף הבהובים או צפירה?
אומר סליחה וממשיך ליסוע בלי לעכב או לעשות דווקא.

קשה מידי?

שלא יעלה על רכב בתור נהג.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
תוספת
פורסם
לפני 26 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

״השתלב בצורה לא תקינה״ זה בעצם אי מתן זכות קדימה.

״רק״ העבירה הכי חמורה בכביש. ״רק״.
אין קשר האם נתתי גז או לא (ואני אף פעם לא ״נותן גז״ אלא נוסע רגוע).
שני הנתיבים לא מתכנסים אלא ממשיכים כשני נתיבים. הוא פשוט יותר חשוב ואחרים יכולים לחכות (כמיטב ״תרבות״ הנהיגה בארץ).

ראית איך הוא ״עף לי מהעיניים״ אח״כ?
נכנס בכוח ובלימת דווקא?

הוא באמת הצליח. להנציח את הגועל נפש הישראלי בכביש.

עריכת תוספת:
אני לא צדיק וגם קורה לי שאני משתלב לא כ״כ יפה אם במקרה לא ראיתי מישהו (ואני מודה שזה קרה וכנראה גם יקרה בעתיד).
יודע מה אני עושה אחרי שאני חוטף הבהובים או צפירה?
אומר סליחה וממשיך ליסוע בלי לעכב או לעשות דווקא.

קשה מידי?

שלא יעלה על רכב בתור נהג.

הוא לא התייחס לסרטון שלך, אלא לסרטון של נהג המרצדס...

פורסם
לפני שעתיים, blackice כתב:

הוא לא התייחס לסרטון שלך, אלא לסרטון של נהג המרצדס...

אופס.
לא שמתי לב.
תודה.

לפני 14 שעות, NewDriver18 כתב:

חשבתי (בטעות) שהגבת לסירטון שלי.
סליחה על החפירה ותתעלם מהתגובה שלי בבקשה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה בדיוק עבר לו בראש?
עקף על מדרכה ושביל אופניים בשביל כלום?
הגעתי בדיוק לאותו מקום דקה אחריו ועוד עקפתי אותו (תראו את חתימת השעון משמאל למטה).
סיכום ״תרבות״ הנהיגה בארץ.
דביל עם מספר לוחית 387-20-703

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם

לא יודע אם קשה, אבל זו דוגמא נהדרת למה אסור לנסוע בשמאלי שלא לצורך עקיפה.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

מגע בין רכבים במהירויות האלה בהחלט יכול לשלוח אותם למופע אוירובטי מרהיב.

אתמול נתקלתי בכביש מהיר באיזו גברת שהתפננה בנתיב האמצעי ב-60 קמ"ש, לפי המבע על פניה כנראה שכלל לא היתה מודעת לסיכון שגרמה. לשמחתי הייתי ערני והאטתי מאחוריה עד שהשמאלי התפנה וגם מאחורי לא הגיעו נהגים מופתעים. וכנראה שהתופעה הזו אינה ייחודית לישראל. המגנט הימני בגרמנה די ייחודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

מגע בין רכבים במהירויות האלה בהחלט יכול לשלוח אותם למופע אוירובטי מרהיב.

אתמול נתקלתי בכביש מהיר באיזו גברת שהתפננה בנתיב האמצעי ב-60 קמ"ש, לפי המבע על פניה כנראה שכלל לא היתה מודעת לסיכון שגרמה. לשמחתי הייתי ערני והאטתי מאחוריה עד שהשמאלי התפנה וגם מאחורי לא הגיעו נהגים מופתעים. וכנראה שהתופעה הזו אינה ייחודית לישראל. המגנט הימני בגרמנה די ייחודי.

לא רק גרמניה, באוסטריה המצב זהה לגבי הדת המופרעת הזו (בציניות, כן?) של חוק ונתיב ימני.

רק לא הבנתי למה האידיוט לא פשוט עקף וזהו?
בסדר, מישהו בשמאלי, לא מאיץ, לא עוקף וזה מעצבן ת8ת.
אבל היה יכול לסיים את הסיפור בתור המבוגר האחראי, גם ככה אותת למעבר ימינה. תאותת שוב שמאלה ופשוט תעקוף יפה מימין.
למה האלימות המיותרת?

פורסם
בתאריך 11.3.2025 בשעה 09:57, bigfoot7375nadav כתב:

מה בדיוק עבר לו בראש?
עקף על מדרכה ושביל אופניים בשביל כלום?
הגעתי בדיוק לאותו מקום דקה אחריו ועוד עקפתי אותו (תראו את חתימת השעון משמאל למטה).
סיכום ״תרבות״ הנהיגה בארץ.
דביל עם מספר לוחית 387-20-703

הוא עלה עם שתי גלגלים לשביל אופניים כנראה הוא חשב שזה כמו אופניים 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 15 שעות, itzik123 כתב:

כפסע מתאונה קשה. אני חושב שהיה מגע בין הרכבים.

הפיקנטו מעצבן.

יצאת לעקיפה - תעקוף.  לא מסוגל - תחזור ימינה.

אני נתקל בנהגים כאלו על בסיס קבוע בכביש 6, נמצאים בנתיבים השמאליים ללא סיבה ולא עוקפים אף אחד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השרשור נרדם... אז בוקר טוב!

בוקר טוב לנהג שישן על ההגה ובנס רק גילח תמרור במקום להתנגש בקיר הפרדה שהיה הורג אותו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

חניתי, שמעתי בום קטן,  לא יחסתי לו חשיבות.

צעדתי למאפיה הקרובה להתפנק בבייגלה

image.thumb.jpeg.83f616de6da282304399f5b82936e0b7.jpeg

מה שלא רואים בצילום מאחורי השקודה בצמוד יש עמוד תאורה,

איך הגיעה לשם ?  רק למוציא לחם מן הארץ פתרונים.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • מצחיק 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...