Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטוי "זכאי" לא רלוונטי בהקשר הזה

וכאמור, גם אם הולך הרגל אשם בתאונה, הוא יקבל פיצוי מביטוח החובה של הרכב

ככה זה פלת"ד, אחריות מוחלטת, במנותק משאלת האשמה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הביטוי זכאי משמעותי כי מדובר קודם כל במשפט פלילי (תעבורה).

אותו אירוע היה הרבה לפני היות חוק הפלת״ד, ומעולם לא התעניינתי בצד הכספי שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בנעורי. נכנסתי ברכב שיצא מהחניה. נכנסתי בכנף קדמית. ברוב תפשטי  הסתכלתי על  הגלגל האחורי. של האופניים. רציתי לראות בלאיו את החלפת ההילוכים. לא קרה כלום לרכב. ולי לא קרה כלום.

אחרי זה בעל הרכב הגיע אלי לבית לראות שלא קרה לי כלום והכל בסדר. פחד מתביעה.

מתברר שביתו. למדה איתי בכיתה שנים לפני. אני כמובן התנצלתי.  מאז מבט קדימה. 

• רעיון טוב! 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 5 שעות, kompy כתב:

מקרה דומה, עוד מהימים שלא היו מצלמות דש.

לפני כ-25 שנים, ערב ראש-השנה, יוצאים מהחניה של הבית, גולש על המדרכה ונותן ז״ק לרכב בכביש.

לא חולפות 2-3 שנ׳, בעודי ניצב ומתכוון להמשיך בנסיעה, ילד כבן 7-8 שנים פוגע בדופן האח׳ של רכבי עם אופניו (כמובן שלא חשמלי וגם לא שביל ופניים).

יוצא מהרכב, רואה את הילד זב דם, מתקשר למד״א ולמשטרה, אמו שהיתה כ-20 מ׳ במעלה המדרכה מזדעקת למקום ומתחילה בצרחות ואף מתקשרת לבעלה.

יש לציין, כי מד״א והמשטרה הגיעו במהירות. האבא תוך כדי צרחות מנסה לפגוע בי, השוטרים מייד משטלטים עליו ומזהירים אותו כי יעצר.

התיק המשטרתי נסגר בחוסר אשמה. נסיון של ההורים לתבוע אותי ואת החובה נסגר גם הוא, לאחר שעורך-דינם הבין שאין להם קייס.

הבדל ״קטן״ של 25 שנה ותרבות פחות אלימה מהיום (חוץ מהאבא שכנראה לא הבין מה קרה או שאלים מטבעו).
ילד (או אפילו מבוגר) רוכב על אופניים על מדרכה לטעמי בסדר גם היום כל עוד זה לא חשמלי והוא רוכב כמו בן אדם (הכביש באמת מקום מאוד אלים היום).
מקווה שהילד היה בסדר (נשמע שכן) והכל נסגר לטובתך (באמת לא אשמתך).

• רעיון טוב! 1
פורסם

ואו. שתי ציפורים בסרטון אחד.

והערה: כשאתה מפרסם סרטון טשטש את הזיהוי. לא כל העולם צריך לראות את מספר השילדה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה אותו מתאבד שיעי בשני המקרים. לא שמתי לב בהתחלה שזה אותו אחד. אם הייתי פוגע בו היה עף קיבינימט, שוקל פי שלוש ממנו בקלות.

אני לא חושב שזה מספר שלדה, נראה לי מספר סידורי של המצלמה? אבדוק מחר.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

זה מספר השלדה. איך אני יודע שיש לך רכב סיני?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

זה מספר השלדה. איך אני יודע שיש לך רכב סיני?

זה מצלמת הדרך built in של הרכב?

אם כן, הם באמת מתעדים הכל מסודר על מנת לשמור נתונים פרטניים. אחרת , מה הטעם בהטמעת מזהה ייחודי כמו מספר שילדה למצלמת התיעוד.

לחורשי המזימות - הנה ההוכחה שעוקבים אחרי הרכב באופן פרטני. כולל מיקומים, מסלולי נסיעה, וכל נתון שמאפשר זיהוי חד-חד ערכי (אולי גם טביעת הקול הייחודית של כל מי שנוהג. 😜)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 8 דקות, zaf כתב:

זה מצלמת הדרך built in של הרכב?

אם כן, הם באמת מתעדים הכל מסודר על מנת לשמור נתונים פרטניים. אחרת , מה הטעם בהטמעת מזהה ייחודי כמו מספר שילדה למצלמת התיעוד.

לחורשי המזימות - הנה ההוכחה שעוקבים אחרי הרכב באופן פרטני. כולל מיקומים, מסלולי נסיעה, וכל נתון שמאפשר זיהוי חד-חד ערכי (אולי גם טביעת הקול הייחודית של כל מי שנוהג. 😜)

המצלמה היא מצלמת נסיעה מקורית / OEM של הרכב. לא הגיעה מותקנת במקור, הזמנתי והתקנתי, מתחבר ישירות למערכות הרכב. הם כמובן יכלו לא לצרף את זה לתיעוד כדי לא לעורר חשד, וכמובן יכולים לשמור את הוידאו של מצלמות העזר לנסיעה מבלי שתדע.
עקרונית יש כרגע סים ברכב שמאפשר עדכוני תוכנה, אבל אפשר כמובן להוציא אותו וזהו.

פורסם
לפני 12 שעות, Nemesis כתב:

לא נראה דרמה גדולה בסרטון, אבל הכביש היה רטוב וה abs עבד קשה.

בלי לגרוע מרמת הדביליות שלו, ומהכבוד לזה שנהגת באחריות והספקת לעצור בזמן - לדעתי הענייה מרחק הבלימה כמעט סביר, ואם ה-ABS עבד קשה משהו לא תקין (או שככה מתנהגים צמיגים סיניים?)

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, אלעדית כתב:

בלי לגרוע מרמת הדביליות שלו, ומהכבוד לזה שנהגת באחריות והספקת לעצור בזמן - לדעתי הענייה מרחק הבלימה כמעט סביר, ואם ה-ABS עבד קשה משהו לא תקין (או שככה מתנהגים צמיגים סיניים?)

הצמיגים הם Michelin E Primacy, לא סיניים. קצת לפני ירד גשם משמעותי, ובימים הקודמים היה אובך / אבק כבד. הכביש היה קצת חלקלק.
אבל כן, לדעתי ה- Hankook Ventus Prime 3 שהיו לי על הטוסון הקודמת היו טובים בצורה מוחשית מהמישלן האלה על כביש קצת חלק.

עריכה: בביקורות אכן נראה שבלימה על כביש רטוב היא לא הצד החזק של הצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

חשבתי לעצמי "איזה שמ*ק, יש מצב שיהיה לי פה הולך רגל שלא אראה בגלל שהחנה ככה" ואז זה אכן קרה, אבל הייתי מספיק מוכן ועירני. גם הולך הרגל הבין למה שנינו הופתענו 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...