Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מנופח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת שהחשבון הוא מדידה ולא הערכה? הדבר הראשון שעליך לבדוק הוא ה כתוב בחשבון, ולהשוות את הקריאות לקריאה הנוכחית במונה. השלב הבא הוא כל מה שתואר בשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא תאורה חסכונית זה בכלל לא זניח. נורות CFL חוסכות לא מעט חשמל. אני מסכים שבמקרה הנ"ל זה לא מה שגורם לחשבון המנופח. לדעתי הגורמים הם דוד החשמל וה-Oven. דוד של 150 ליטר לאדם אחד אין שום סיבה להדליק יותר מחצי שעה. לגבי התנור- אם אתה לא מוכן לעבור למיקרוגל אין כאן הרבה מה לעשות. עוד דבר- אם אתה נוטה להשאיר את המחשב דולק כשאתה לא משתמש בו/מחוץ לבית זה גם מוסיף.

כבה את כל המכשירים (כולל המקרר ובדוק אם השעון מסתובב). לדעתי אין לך גנבת חשמל.

• אחראי פורום
פורסם

נשמע מופרך. את אותו חשבון גם אני מקבל אבל יחי ההבדל הקטן -

3 נפשות, תנור דולק כל הלילה בחדר של הילד, כביסות יותר תכופות, דוד"ש כל יום שעתיים, מזגן גדול כשעה.

בבתים משותפים הקומבינות חוגגות, תבדוק טוב את התשתית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האם השעון הוא של חברת החשמל או פרטי שהותקן על ידי בעל הבית ? (אולי הוא מזייף, כבר היה לי מקרה כזה)

איך בודקים דיוק של שעון כזה (שעון פרטי)?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש מעבדות מוסמכות.

בדיוק כמו שבמידה ואתה חושד שהעירייה "עושה קופה" על חשבונך אז שולחים את המד מים למכון התקנים (כמובן שעל חשבונך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...