Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקר כאן בלא מעט הודעות, והרבה פעמים אני נתקל באנשים שמגיעים להתייעצות, רוב המוחץ של הזמן הם מקבלים תשובות או שצברו מספיק ידע כדי להבין מה הבעיה אצלהם.

אז מגיע "עזרה" וממליץ לנו על מוסכים "בהסדר" (כלומר אמינים ושנבדקו ע"י חברי פורום אחרים), ואז נותר לנו הגולשים להתחיל להתרוצץ.

מכירים את האתרים שאתה מגיע אליהם, מבקש לקבל 5 הצעות מחיר מסוכני ביטוח/טכנאים/כל נושא אחר ? הבעיה שם שאף אחד לב באמת בדק שבעלי המקצוע הללו אמינים ..

למה לא לעשות משהו דומה כאן (עם אמינות גבוהה הרבה יותר) - אדם המבקש שירות יגיע כאשר בידיו ידע מספק מה הוא צריך, במקום להתרוצץ פשוט יכתוב הודעה ובעלי המוסכים השונים יציעו לו הצעות מחיר בפועל וכך יוכל להחליט ביתר בקלות ..

• ספונסר פורום
פורסם

לא תמיד ניתן לתת הצעת מחיר מדויקת מבלי לראות או לבדוק את הרכב. למשל בטיפול שגרתי, לפני שהרכב נכנס למוסך ומורידים גלגלים לא ניתן לדעת אם נדרשת או לא נדרשת החלפה של הברקסים.

רוב בעלי המוסכים שאני משוחח איתם, חוששים לתת הצעת מחיר חד משמעית ומחייבת לפני שהם בודקים את הרכב ויודעים בדיוק מה נדרש לבצע. מצד אחד, זה עלול לגרום ללקוח להרגיש שרימו אותו במידה ובפועל החשבונית הסופית גבוהה יותר. מצד שני, בעל המוסך חושש להתחייב לסכום נמוך מידי שעלול לגרור עבודה חלקית.

האם היית מעדיף לקבל שיחות טלפון מ-5 מוסכים שונים באזורך, להגיע לכל אחד ואחד מהם ורק אז להחליט? לדעתי עדיף לנסוע ישירות למוסך טוב ומקצועי, שיש עליו חוות דעת טובות מחברי פורום אחרים, תוך ידיעה שברוב המוחלט של המקרים (אם לא תמיד) המחיר שהוא לוקח ממך יהיה סביר.

דרך אגב, רוב העלויות של התיקונים והטיפולים הנפוצים לרכבים הנפוצים כבר קיימים בארכיון של האתר ורק צריך להגיע אליהם בעזרת החיפוש.

• תוכן חדש...