Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש לקנות ג'יפ (ל-5 נוסעים) או אפילו רכב פרטי אבל גבוה, חדש עד 200,000.

מה שחשוב לי ברכב:

גבוה

מרווח (גם ל-3 נוסעים מאחורה...)

אמין

לא יותר מידיי דרישות לרכב בתקציב הזה...

אשמח לשמוע המלצות של חברי הפורום!

תודה!!!

פורסם

בדוק את הקיה סורנטו, ג׳יפון גדול יחסית ומרווח ימגיע עם דגם הנעה קדמית מוזל שמתאים לתקציב.

היונדאי סנטה פה החדש יקר יותר אך מציע תא נוסעים איכותי הרבה יותר ולדעתי הוא גם נראה יותר טוב מבחוץ.

לגבי ההצעה ללנד קרוזר, מי שמחפש ג׳יפ לא לשטח יקבל בלנד קרוזר רכב ״קרבי״ מדי, גדול מדי ובעל התנהגות כביש נחותה ביחס לג׳יפונים או מיניוואנים.

פורסם

שלום.

הייתי מציע לך לבדוק את הסוזוקי גרנד ויטרה שהוא נחשב מאוד מוצלח ומאובזר בצורה נדיבה מאוד.

והשני זה טויוטה RAV4 שהוא כמו הסוזוקי.

פורסם

שלום laviyehuda,

קיה סורנטו משווק בארץ בדגם שנקרא Urban שהוא בעל הנעה 2 על 4 בלבד ו-7 מקומות ישיבה. מחירו נמצא מעט מתחת לתקציב שהגדרת והוא אכן רכב שעונה בצורה טובה מאוד על דרישותיך – גבוה, אמין ומרווח. שני נוסעים יוכלו לשבת בנוחות במושב האחורי ונוסע נוסף יוכל לשבת בשורה השלישית.

אופציה טובה נוספת היא ניסאן קשקאי. כאן טווח המחירים גדול הרבה יותר ומתחיל מאזור ה-125 אלף ₪ לרכב עם גיר ידני, הנעה קדמית ו-5 מקומות ישיבה ועד כ-180 אלף ₪ לדגם עם הנעה 4 על 4 ו-7 מקומות ישיבה (דגם הקשקאי+2). לקשקאי ממדים מעט קטנים יותר משל הסורנטו אבל צריכת דלק נמוכה יותר והאמינות מצוינת כמקובל ברכבים של ניסאן.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

מה לגבי הVW הגדולים-טיגואן וטאורג(נדמה לי שזה השמות).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

טוארג הרבה מעבר לתקציב.

טיגואן עולה 200K. אני לא יודע עד כמה שלושה נוסעים ישבו מאחורה בנוחות.

ה-CX5 של מאזדה גם מומלץ אבל הערה הקודמת תופסת גם לגביו.

פורסם
בדוק את הקיה סורנטו, ג׳יפון גדול יחסית ומרווח ימגיע עם דגם הנעה קדמית מוזל שמתאים לתקציב.

היונדאי סנטה פה החדש יקר יותר אך מציע תא נוסעים איכותי הרבה יותר ולדעתי הוא גם נראה יותר טוב מבחוץ.

לגבי ההצעה ללנד קרוזר, מי שמחפש ג׳יפ לא לשטח יקבל בלנד קרוזר רכב ״קרבי״ מדי, גדול מדי ובעל התנהגות כביש נחותה ביחס לג׳יפונים או מיניוואנים.

כל ההצעות שלך יקרות בהרבה אפילו במחיר ההתחלתי ממה שהוא מבקש. תבדוק.

פורסם
הצעתי את הסורנטו 2x4 הבסיסי שעולה 190 אלף שקלים. בנוסף ציינתי שהסנטה פה עדיף אך יקר יותר.

הסורנטו 2x4 ,בהחלט עונה על כל הדרישות.

פורסם

הקפטיבה או הקפטיבה ספורט מאוד יתאימו לדרישות.

כרגע המלאי מוגבל ונשארו כמה אחרונות...

הקפטיבה ספורט נמכרת בגרסת בנזין של מנועי 2.4 ו 3.0 ל'.

הקפטיבה 7 מקומות מגיעה עם מנוע דיזל 2.2 או מנועי בנזין בנפח 2.4 ו 3.0 ל'.

מנוע דיזל שמעניק יתרונות גדולים בכוח ובחיסכון, הוא שקט, חזק וחלק.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים עזרתם לי מאוד...

אז ככה לאחר לבטים רבים 3 רכבים עלו להחלטה סופית:

יונדאי (IX-35 Supreme (2/4

טויוטה (RAV-4 Premiume (4/4

ניסאן קשקאי (Accenta (2/4

אשמח לתגובות נוספות, הפעם ספציפיות יותר...

תודה רבה!!!

לביא

פורסם

הטויוטה ותיק מאוד ומחליפו כבר הוצג. בנוסף למעט הנעה כפולה (שאתם לא זקוקים לה) הוא לא מציע שום יתרון על המתחרות ומחירו יקר בהרבה.

הניסאן לדעתי התיישן קצת והוא פחות מרווח מהיונדאי.

היונדאי הוא הכי טוב מבין האפשרויות האלה אבל תא הנוסעים שלו מרגיש מעט פלסטיקי. האבזור בדגם הסופרים טוב.

מדוע לא בדקת את מאזדה CX5? לפי אתר אוטו הוא הג'יפון הכי טוב ולדעתי הוא נראה מעולה ותא הנוסעים שלו איכותי מרווח.

ציינת שבמושב האחורי אמורים לשבת שלושה ובגלל זה הצעתי את הסורנטו שהוא גדול ומרווח יותר. בג'יפונים הקטנים יותר בניהם אתה מתלבט לא יהיה נוח ל-3 לשבת במושב האחורי לזמן ממושך, המרווח דומה לשל משפחתיות קומקפטיות (עליהן מבוססים הג'יפונים) ותוספת הגובה משפרת את המצב רק במעט. אני ממליץ לבדוק את הנושא היטב טרם הרכישה בכדי שלא תתאכזבו ולכולם יהיה נוח.

כדאי לבדוק את המיצובישי אאוטלנדר שהגיע ארצה לאחרונה ולברר גם מתי יגיע הונדה CRV החדש ומה המחיר הצפוי, מדובר בשני ג'יפונים מרווחים ונוחים.

אפשרות אחרונה שהיא בין מיניוואן לג'יפון הוא פיג'ו 3008, העיצוב לא מתחבב על כולם אבל הרכב מרווח ומאוד נוח.

פורסם

לפני שאתה מחליט, סיפרו לי אתמול על הצעה מעניינת אם אתה מעוניין.

סובארו אווטבק, מנוע 2.5 ליטר חדשה, גיר אוט' 6 הילוכים והנעה AWD קבועה.

אני גובה 1.95 על כמעט 100 קילו והיה לי ממש נוח ומרווח מאחורה, ממש בודדים הרכבים שאני נכנס בנוחות במושב האחורי!

שמעתי מסניף יפו שמקבלים עליה הנחה של יותר מ-30,000 ש"ח כרגע, אבל אתה תהיה רשום יד 2 כשהיבואן רשום יד 1.

בטח הם יתנו לך גם מסמך שמעיד שקיבלת את הרכב עם 0 ק"מ וכו'...

ישאר לך הרבה הרבה עודף מ-200K.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...