Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

בבדיקה השבועית חשכו עיניי.

היה חסר כחצי ליטר מים ברדיאטור.

הרכב לא התחמם.

שמתי לב שהאלטרנטור צבוע באבקה לבנה

מכסה השמן של הרכב צבוע באבקה לבנה

וצינור מים עליון צבוע חזק באבקה לבנה

אני חושד שצינור מים עליון, משפריץ מים כאשר החור הוא בשעה 8 בערך, המים החמים "עפים" לכיוון המאוורר שתפקידו להכניס אוויר דרך הכונס אוויר, ומשם המים החמים עפים לכל עבר.

לאחר שהרכב עבד כחצי שעה, לא איתרתי את הנזילה ואני לא רוצה ללחוץ הצינור שנראה קצת ישן.

{הוזמן צינור מים חדש,לא מדלק מוטרוס ימח שמם שרוצים 260 שקל לפני מע"מ לצינור מים. שאני הזמנתי מקמור צינור מים תחתון לפני 5 שנים ב120 שקל}

אשמח לשמוע את דעתכם.

9.png

4.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לי את אותה הבעיה בדיוק, אבקה לבנה שנמצאת על החלק העליון של הרדיאטור (חדש בן חודשיים) וליד הפקק, המוסכניק אומר שזה לא מהפקק אלא נזילה מהמשאבת מים, אני לא יודע למי להאמין בדיוק.

תנסה לראות כשהרכב חם לאחר נסיעה האם יש נזילה / השפרצה מאחד הצינורות גומי כי היה אצלי משהו דומה צינור עם חור שהשפריץ לי חצי ליטר ביום ולא היה לי מושג מאיפה זה מגיע.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מתחמם, אבל בבדיקת קומפרסיה שעשו לי במוסך שבוע לפני הבעיה הקומפרסיה היתה בסדר מה שמביא אותי למחשבה כי אולי אכן מדובר בפקק או במשהו שנפתח תחת לחץ. אצלך זה נראה הרבה יותר רציני, מה שלא ידוע לי האם מדובר בנוזל קירור שעושה את האבקה הלבנה הזו סביב כל הרדיאטור שלך (ושלי)

נ.ב הצינור גומי נראה לא טוב קצת מעוות מתי החלפת לאחרונה?

Opel Adam S 2017

פורסם

תמונה 5 מראה סימנים של דליפה מהצינור.

אם המקורי החזיק 20 שנה ומחירו אינו היסטרי, הייתי ממליץ להמנע מתחליפי.

דני

פורסם

בעיה דומה הייתה לי בסובארו, פשוט מצאתי את כל התא המנוע שלי במים, אחרי שהרכב חם, פתחתי את המכסה מנוע הנעתי ולחצתי על המצערת, בכלל שהלחץ של המים עלה עם הסל''ד ראיתי נזילה מהצינור, משהו שאי אפשר לשים לב אליו בזמן שהמנוע לא מונע ולא נוזל ממנו, היה חור של מילימטר. שעשה לי את כל הבעיה הזאת.

קניתי אחד חדש והחלפתי, אם הצינור ישן כמו שאתה אומר ממליץ לך להחליף כי למה לחכות שהוא יתפוצץ לגמרי באמצע הדרך, למזלי שלי התפוצץ בדיוק בכניסה לחניה, כי יו םלפני זה הייתי בטיול ברמת הגולן. היה מאוד לא נעים אם הוא היה מתפוצץ שם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

יש לי את העניין הזה כבר לא מעט זמן.

לא הבנתי מאיפה זה, חשבתי אולי מפתחי המצבר, הם תמיד מזיים.

התמונות הם לאחרי ניקוי, כך שקשה לראות, אך רוב ההבקה היא על החלק העליון של הצינורות.

אמרתי אולי זה גם יורד מהבד הפנימי של המכסה מנוע.

לפני הניוקי הזה, החלק העליון זה היה לגמרי לבן.

לא חשבתי על נוזל רדיאטור.

אין אצלי שום עיבוד מים, כמובן גם לא מתחמם.

אבל רואים ריכוז גבוהה סביב מכסה מיכל האיבוי.

מה זה?

P1080364.JPG

P1080365.JPG

P1080366.JPG

P1080367.JPG

P1080368.JPG

פורסם

אכן יש סימני דליפה על המכסה של מיכל העיבוי.

פרק את הצינור מן המכסה של מיכל העיבוי ובדוק את התקינות של צינורית הפלסטיק עליה מורכב צינור הגומי.

יתכן גם שהצינור הגמיש עצמו פגום.

פורסם

גם אצלי הסימנים דומים

כנראה שאכן מדובר בדליפה וזה נראה כמו דליפה מהצינור, אני חושב ש 22 שנה זה המון זמן לצינור מקורי

IMAG0546.jpg

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המים הושפרצו ממשאבת מים סוג ז' שהורכבה לי במוסך ציקי לפני שנה.

גם המאוורר ישב לא טוב,אין לי מילים לגבי חוסר המקצועיות המשווע שיש במוסך הזה.

הוחלפה משאבת מים לחדשה,בעזרתו האדיבה והמקצועית של עמוס BMW,חבר הפורום, שאין מילים שאני יכול להודות לו.

כל החומר הלבן שהושפרץ זה האתל גלניקול שיש בנוזל הקירור G48 של BMW.

תודה לעוזרים.

נפגש בשמחות.

[תודה רבה לעופר ישראל,בעל מוסך מתמחה לBMW בצפון הרחוק,שבעזרת הדואר, עוזר לכל המדינה}

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461850

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...