Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מליסינג 45 אלף +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מתלבט בין רכבים מליסינג האפשרויות שיש לי בתקציב הזה זה או שברולט אבאו/ אופטרה או רנו מגאן, סיטרואן c4 או פיגו 307 או 308 לא זוכר בדיוק מה הציעו לי. השאלה שלי נטו איזה רכב יותר.מוצלח בלי קשר לעובדה שזה מליסינג כולם משנתונים 2008-2010 לא זוכר מה למינ מחפש רכב שצריכת הדלק שלו תיהי כמה שיותר נמוכה. הרוב נסיעיות עירוניות הרבה עליות באזור שלי וגם בין עירונית בסופשים. תודה מראש.

פורסם

יש ים מבצעים עכשיו כמו למשל מזדה 3 2008 ב-39000 ש"ח או מזדה 3 2009 ב-47000 ש"ח

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
יש ים מבצעים עכשיו כמו למשל מזדה 3 2008 ב-39000 ש"ח או מזדה 3 2009 ב-47000 ש"ח

אין כאלו מבצעים.

זאת אומרת, תמיד היו כאלו מבצעים ותמיד יהיו. גם עכשיו, אם תתקשר ותברר איזה מאזדה 3 מודל 2008 מוכרים ב-39 אלף ש"ח תגלה שמדובר ברכבים עם מעל ל-150 אלף קילומטרים ותאונות שלדה קלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן נשמע חשוד ושחוט.. הציעו לי רנו מגאן 2008 מקרסו 3 שנים אחריות וזה לא 6כר קילומטר אבל בסיבות 80.. משום מה אני סולד ממנה לכיוון של ה308.... אין בעיה ללכת גם על מכוניות קטנות יותר ל חייב משפחתית..

פורסם

בתקציב שלך ניתן לרכוש 2009 אחרי טיפול גדול הכולל החלפת רצועת טיימינג.

מנסיון - הם יקרים יותר מסוכנויות אחרות אבל השרות והאחריות שווים כל פרוטה!

הרכב נהדר, גדול ומרווח. רכב כמעט מנהלים, נח וכיף לנסיעה!

הכי חשוב לא להתעסק עם החשמל ולעשות טיפולים במוסכים שמכירים את הרכב.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
ערב טוב.

אני מתלבט בין רכבים מליסינג האפשרויות שיש לי בתקציב הזה זה או שברולט אבאו/ אופטרה או רנו מגאן, סיטרואן c4 או פיגו 307 או 308 לא זוכר בדיוק מה הציעו לי. השאלה שלי נטו איזה רכב יותר.מוצלח בלי קשר לעובדה שזה מליסינג כולם משנתונים 2008-2010 לא זוכר מה למינ מחפש רכב שצריכת הדלק שלו תיהי כמה שיותר נמוכה. הרוב נסיעיות עירוניות הרבה עליות באזור שלי וגם בין עירונית בסופשים. תודה מראש.

בתקציב הזה עדיף מיצובישי לנסר, אני חושב שאפשר להשיג 2008 או אפילו 2009 (את דגם הקלאסיק, לא החדש, כן, הקלאסיק נמכר לליסינג עד 2009). יהיה יותר אמין מכולן, ויותר זול לאחזקה.

לרנו/פז'ו/סיטרואן אולי צריכת דלק עדיפה, אבל מהר מאוד תגלה שבגלל אמינות לא משהו ועלויות חלקים ותיקונים גבוהות החיסכון בדלק לא ישתלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתקציב הזה עדיף מיצובישי לנסר, אני חושב שאפשר להשיג 2008 או אפילו 2009 (את דגם הקלאסיק, לא החדש, כן, הקלאסיק נמכר לליסינג עד 2009). יהיה יותר אמין מכולן, ויותר זול לאחזקה.

לרנו/פז'ו/סיטרואן אולי צריכת דלק עדיפה, אבל מהר מאוד תגלה שבגלל אמינות לא משהו ועלויות חלקים ותיקונים גבוהות החיסכון בדלק לא ישתלם.

אמינות לא משהו? מאיפה אתה מביא את זה? הבנתי שהמיצובשי לא להיט..

בכל.מקרה האוטו להורים והם בלי שכל דוחפים להם אופטרה 2009 ב40 והם להוטים לקחת.. פשוט כואב

פורסם

מהדגמים שרשמת בפתיחה יש לי נסון עם השברולטים:

1) אווא בגרסת 5 דלתות - חמודה, אבל תא מטען ותא כפפות קטנים. מרווח פנימי סביר, אבל לא מספיק נוח.

היה בשימושי בעבודה במשך חודשיים. סיכום "סבירה".

2) אווא בגרסת 4 דלתות (BIG) - הרבה יותר חמודה! די זריזה למרות שמנוע שלה 1.4 (יש לציין שאני לרוב נוסעת לבד ורכב לא עמוס בדברים). אני כרגע מוכרת את הרכב כ אין בו צורך יותר וחייבת לציין שהשוק פשוט אין.

רכב שעלה לכביש 04/2008 במחירון לוי יצחק 46 אלף (לפני הפחתות) מוצע למכירה ב-26 אלף ללא הצלחה רבה.

3) אופטרה - הרכב האהוב אלי. 109 כוחות סוס על כלום משקל. אני קוראת לה "הפחית שלי". מרווחת מאוד בפנים, נוחה מאוד גם במושב קדמי וגם באחורי, תא מטען מכובד, תא כפפות + תא קטן לכרטיסים ממוקמים נוח. נוסעת יפה, מחליפה הילוכים בזמן וללא קפיצות, נותנת תאוצה טובה כשצריך אותה ולהפתעתי - לא שותה הרבה דלק.

אני ממש ממש מתבאסת למכור אותה. וכן, גם לא אין שוק. מעט מאוד טלפונים, כאילו אנשים לא יודעים שקיים דגם כזה.

פורסם

שלום מא*ר לו*,

מבחינת צריכת דלק, אין הבדלים גדולים בין כל הרכבים שציינת ואני בטוחה שאם זה השיקול המרכזי עבורך אז תהיה מרוצה מכל אחד מהם באופן שווה. אם ברצונך לרכוש רכב שיציג צריכת דלק טובה יותר, אז מומלץ להתמקד ברכבים קטנים יותר - למשל דייהטסו סיריון, פיאט גרנדה פונטו ידנית או ניסאן מיקרה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אבאו הייתי פוסל על הסף לאור ציון זוועתי במבחן ריסוק (כוכב וחצי למיטב זכרוני).

מדובר ברכב ממש ממש לא בטיחותי מבחינה פאסיבית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אמינות לא משהו? מאיפה אתה מביא את זה? הבנתי שהמיצובשי לא להיט..

אני מביא את זה משני סיטרואנים (94 ו-97) ודייהו 00 - אולי הם בזמן האחרון באמת השתפרו, ואולי באלה שלי הגיל כבר עשה את שלו, והקושי למצוא חלקים ועלות גבוהה בגלל שזה היה דגם יחסית נדיר (קסנטיה), אבל איכשהו אין לי חשק לבדוק את זה על בשרי עוד פעם. גם מחוות דעת של מכונאי שמתמחה דווקא ברכבים צרפתיים ונוסע על קסנטיה בעצמו, הבנתי שלא כדאי לי לנסות את מזלי בדגמים האלה. מהמיצובישי (כבר שנה ומשהו עם לנסר 07) אני בינתיים מרוצה עד הגג.

אני עכשיו עם דהיו 97 ושוב עובר לדהיו .. מקווה לא להצאכזב מידי תודה רבה לכולם

לא תתאכזב. אין כבר לאן להתאכזב, כי מדייהו מודל 97 הדרך יכולה להיות רק למעלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה1600 כן חשבתי התכוונת ל 1500

שלום מא*ר לו*,

מבחינת צריכת דלק, אין הבדלים גדולים בין כל הרכבים שציינת ואני בטוחה שאם זה השיקול המרכזי עבורך אז תהיה מרוצה מכל אחד מהם באופן שווה. אם ברצונך לרכוש רכב שיציג צריכת דלק טובה יותר, אז מומלץ להתמקד ברכבים קטנים יותר - למשל דייהטסו סיריון, פיאט גרנדה פונטו ידנית או ניסאן מיקרה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

לצערי ידני לא בא בחשבון פה(אמא לא רוצה)

אבאו הייתי פוסל על הסף לאור ציון זוועתי במבחן ריסוק (כוכב וחצי למיטב זכרוני).

מדובר ברכב ממש ממש לא בטיחותי מבחינה פאסיבית.

הלוואי רק זה היה לא טוב ברכב

אני מביא את זה משני סיטרואנים (94 ו-97) ודייהו 00 - אולי הם בזמן האחרון באמת השתפרו, ואולי באלה שלי הגיל כבר עשה את שלו, והקושי למצוא חלקים ועלות גבוהה בגלל שזה היה דגם יחסית נדיר (קסנטיה), אבל איכשהו אין לי חשק לבדוק את זה על בשרי עוד פעם. גם מחוות דעת של מכונאי שמתמחה דווקא ברכבים צרפתיים ונוסע על קסנטיה בעצמו, הבנתי שלא כדאי לי לנסות את מזלי בדגמים האלה. מהמיצובישי (כבר שנה ומשהו עם לנסר 07) אני בינתיים מרוצה עד הגג.

לא תתאכזב. אין כבר לאן להתאכזב, כי מדייהו מודל 97 הדרך יכולה להיות רק למעלה.

כמו שאמרת סיטרואן עברה דרך ארוכה מ94/97...

חחח דווקא אוהב תדהיו שלי בכל מקרה סוג ל בניתי על הקרוז/308 עד שניפצו לי תבועה ואמרו לי אופטרה

• תוכן חדש...