Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת על פי חוק תוך כמה זמן הביטוח מחויב להחזיר כסף על רכב שהושבת לאחר תאונת דרכים?

לי לא היה מקיף, אבל הנהגת הפוגעת הייתה אשמה והביטוח שלה אמור לשלם לי על הרכב.

תודה

פורסם

לפי החוק הביטוח של הנהגת בכלל לא חייב לשפות אותך (צד ג'), אלא רק רשאי לעשות זאת עפ"י בחירתו, כל עוד הנהגת אינה דורשת זאת ממנו. הנהגת גם יכולה להתנגד לזה שישפו אותך. כלומר שאם היא לא מודה באשמה ו/או מתנגדת לא תראה מהם כסף בלי להגיש תביעה לבימ"ש.

• ספונסר פורום
פורסם
לפי החוק הביטוח של הנהגת בכלל לא חייב לשפות אותך (צד ג'), אלא רק רשאי לעשות זאת עפ"י בחירתו, כל עוד הנהגת אינה דורשת זאת ממנו. הנהגת גם יכולה להתנגד לזה שישפו אותך. כלומר שאם היא לא מודה באשמה ו/או מתנגדת לא תראה מהם כסף בלי להגיש תביעה לבימ"ש.

זה נכון אבל בהנחה שהנהגת מודה לוקח סדרמגודל של כ - 60 יום, המלצתי אליך בדוק אם קיבלת את כל המגיע לך.

או צור איתי קשר טלפוני העזור לך לבדוק ללא התחיבות מצידך,

זכור: לא לחתום על ויתור תביעות ליפני שבדקת שקיבלת הכל.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

תודה רבה על המענה.

הנהגת מודה, אין לה כ"כ ברירה פה היא פנתה שמאלה בלי לתת זכות קדימה.

לי אמרו שזה יכול לקחת עד 90 יום וזה נראה לי מוגזם.

יש לי סיבה לחתום על ויתור תביעות?

פורסם

לא יודע מה קורה במקרים בהם אין לך מקיף אבל זו בהחלט בעיה וכאן המקום להביע דעה אישית- ממליץ מאוד לבטח רכבים שווייים מעל 20,000 בביטוח מקיף כדי שלא תגרם עוגמת נפש כזו או אחרת.

הסוכן מתעקש לא לבטח- קחו את הרגליים ותעברו לסוכן אחר (אצלי העניין עבד והסוכן הסכים לעשות לדייהטסו אפלאוז 97 ביטוח מקיף למרות שהרכב היה בן 10-11 שנים כי הסברתי לו שגם אם אני מבוטח שלו 6 שנים זה לא אומר שאני מתפשר בנושא).

בדוק מה הסעיף בפוליסת הביטוח שלך במקרה של חלילה טוטאל לוסט.

בפוליסות המקיף שלי למשל רשום,שחברת הביטוח מחוייבת לדאוג לתשלום כל הנזק עד 21 ימי עסקים מקרות הנזק במקרה של אובדן גמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תודה רבה על המענה.

הנהגת מודה, אין לה כ"כ ברירה פה היא פנתה שמאלה בלי לתת זכות קדימה.

לי אמרו שזה יכול לקחת עד 90 יום וזה נראה לי מוגזם.

יש לי סיבה לחתום על ויתור תביעות?

אל תחתום על שום ויתור עד שלא תקבל את הכסף !

45 ימי עבודה בדר"כ.

פורסם
שלום,

רציתי לדעת על פי חוק תוך כמה זמן הביטוח מחויב להחזיר כסף על רכב שהושבת לאחר תאונת דרכים?

לי לא היה מקיף, אבל הנהגת הפוגעת הייתה אשמה והביטוח שלה אמור לשלם לי על הרכב.

תודה

הביטוח חייב להחזיר אני חושב לאחר 3 חודשים

• תוכן חדש...