Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שאלה על ציטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים האם אני חייב לשים את המכשיר על הדש בורד כמו מגלה ראדאר ו או צמוד חלון ,או בגלל

שהציטה מכשיר GPS ניתן לשים אותו טיפה מתחת לדש בורד במקום "מת " בלוח מכוונים ?

וולוו S60 יש מדף בפרונט של הלוח מכוונים ?

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה יכול לשים אותו בכל מקום ברכב שבו יש קליטת לוויינים, ובכיוון הנסיעה.

ברכבים שיש בהם שקע מצת בתא המטען, ניתן (ואני עושה את זה לפעמים) לשים את המכשיר על המדף האחורי.

פורסם

אפשר לחבר אנטנה חיצונית ואז לשים את הצ'יטה בתוך הדשבורד, ורק להוציא את האנטנה לחלון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אז אם אני מבין נכון ניתן לשים אותו במקום מת מתחת לדש בורד בין הלוח מכוונים יש שם מדפון מתאים בול שם ,ואז לא צריך לדאוג לגניבות כי לא רואים כל כך מה יש שם .

אגב המכשיר מגיע אם אנטנה ,אני מדביק על החלון ,על הפח ?

אין לי מושג ,אגב תודה לכל העוזרים ,

שאלה נוספת ,מכשיר שנקנה באמריקה ,ידע אחרי חיבור למחשב כאן לקלוט את המצלמות שלנו ?

כל מה שאני צריך זה לחבר למחשב ?

פורסם

מאחר והמכשיר נרכש בארה"ב, עליך לרכוש לו גם "Gold/Premium Membership" בכדי לאפשר עדכונים למזה"ת/שאר העולם. לאחר זה, מחבר למחשב וטוען את מסד הנתונים של המזרח התיכון למכשיר (יש גם ב MPH וגם ב KPH) והוא יהיה מאופס על המצלמות שלנו, כמו-כן גם על מיקומי מארבים נפוצים של מתנ"א.

פורסם

מאוד לא ממליץ להכניס את הצ'יטה לתוך הדשבורד אתה לא תשמע כמו שצריך.. אתה תמיד יכול לנתק אותה ולהכניס אותה לתא כפפות אם אתה מפחד שיגנבו לך אותה (יש לך מגנט על הדשבורג, וחוט מהדשבורד שמחובר למכשיר, אתה צריך לעדכן צ'יטה פעם ב - 3 שבועות בערך (המכשיר נשלף החוצה בקלות)

פורסם

הכוונה לא להכניס לדש בורד אלה על המדף לפני הדש בורד להניח אותו ,עכשיו הוא ביד שלי פתחתי פוסט לעזרה ,אין לי מושג מה עושים איתו היכן מתחילים הבתי שצריך להרשם בכסף באתר של ציטה ,ואחר כך איך להוריד בסיס נתנוים מעודכן ,הבנתי שבגלל שהמכשיר מאמריקה האתר בארץ בעברית לא מטפל ?

מישהו עזרה איך להתחיל ?

תודה!

פורסם

תרשום לעצמך בצד את המספר הסידורי של הגלאי ; המספר רלוונטי לתהליך הרכישה, כמו-כן גם לכל פעם בה תצטרך לבצע כניסה לאתר (לצורך הורדת הדרייבר והתוכנה) ובאמצעות התוכנה עצמה לצורך העדכון של ה Database. המספר מופיע ע"ג מדבקה כסופה בחלקו התחתון של הגלאי.

את ההרשמה אתה מבצע מכאן, כשהחברות הרלוונטית היא Europe & Middle East. שים לב שאם תבחר ב GOLD, תוכל לעדכן את המכשיר במשך 3 שנים, וזהו. יש חבר'ה שהזמינו את המכשיר מחו"ל והעדיפו לבחור ב Platinum, ועל הדרך כבר לקבל את העדכונים לכל האיזורים בעולם. החלטה שלך. לאחר שבחרת את אופי החברות, תזין בתחתית העמוד את המספר הסידורי של הגלאי ותאשר (בצד ימין למעלה בעמוד של פירוט הרכישה תוכל לשנות מיורו לדולרים). רכישה מתאפשרת באמצעות PAYPAL או הזנה ישירה של פרטי האשראי (16 ספרות), אאל"ט.

במייל שתקבל לאחר אישור הרכישה, אמורה להיות ססמא שתהיה רלוונטית לגישה לאתר ולהזנה בתוכנה לצורך עדכונים בעתיד, כמו-כן הוראות מפורטות (באנגלית) כיצד להוריד את הדרייבר והתוכנה המתאימים למכשיר בכדי שתוכל להתקין במחשב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...