Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום אין קשר בין זיווג הכלב לבין תארוכה(במועדון הנל כמובן) falou אם מעניין אותך אני ישמח לספר בה"פ.

זה בסדר, הגזע הנ"ל ממש לא מעניין, מהסיבות שפירטתי.

אם תראה תמונות של איך נראו בולדוגים לפני 100-150 שנה, תבין איך התעללו בגזע...

הבעלים נכון לעכשיו אינם ששים לבצע זאת ועדיין מעדיפים להמתין מעט ולבחון עוד אופציות.

השתטחות על קבר הצדיק דובי-דוברמן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להשאיר כלב בחיים בסבל תמידי רק כדי לראות אותו חי, זו רק סיפוק צורך אגואיסטי של הבעלים ובחלקו

פחד להחליט על הצעד.

זה אולי נשמע אכזרי, אבל אם זו הברירה אני חושב שטובת הכלב עומדת מעל הכל, אפילו מעל רגשות הבעלים,

ועדיף להרדים.

פורסם

בלי שיש לה מושג על צפי איכות חייו של כלב עם הבעיה (עם או בלי ניתוח), אתה נותן המלצה להרוג אותו?

פורסם

יש צפי מסוים, נרשם שהכלב יוגדר כנכה, רשמתי המלצה עם הסתייגות.

בתנאים מסוימים בהם הכלב יסבול מאוד עדיף להרדים, לדוגמה אם הכלב כבר לא יכול לקום לבד.

היה לי חבר שהשאיר כלב בחיים במשך חודשים, הכלב היה הולך תוך גרירת רגליו האחוריות נופל, קם , נופל,

זה היה מזעזע, הצלחתי לשכנע את הבעלים להרדים אותו כשאמרתי לו שהכלב עושה את זה בשבילו, הוא כבר לא רוצה לחיות,

והמבט שלו בעינים אומר "תהרוג אותי".

פורסם

לכלב יש מצב רוח טוב , הכניסו אותו לדיאטה . יש לו ימים טובים וימים קצת פחות טובים .

הוא רק בן 9 חודשים - עדיין לא התפתח במלואו ,

ולכן ההתלבטות של הבעלים .

עם הניתוח הכלב יהיה נכה ( בעל קשיים )

בלי הניתוח גם יהיו לו קשיים .

הכי חשוב שכולם סביבו ונרתמים עבורו ,

עם האנשים שמסביבו הכלב יכול להיות מאוד רגוע - ההחלטה הטובה ביותר תתקבל ללא דפיקת

חשבון על כסף או זמן . כבר הגיעו עד חו"ל עבורו .

חמודה היציאה עם דובי דוברמן :-D , רק חבל שהוא נדרס .

Gn'f'R

פורסם

לא מזמן יצר איתנו קשר אותו הוטרינר מחו "ל שמתמחה בגזע

לאחר שהוא בחן היטב את הצילומים.

הוא אמר שדרגת הדיספלזיה של הכלב היא

C

הוסיף והמליץ שלא לנתח את הכלב, יעילות הניתוח היא ל 3 שנים אשר בתום התקופה צריך לחזור על הניתוח.

לדבריו קיימים תרופות טובות בשוק אשר יסייעו לכלב לחיות ברמת חיים פחות או יותר נורמלית

קיימים גם עזרים מתחום האורטופדיה במידת הצורך, וכמו כן גם מזון מיוחד שיסייע לעצמות.

Gn'f'R

פורסם

C זה לא הכי גבוהה, יצא לי להתקל בכלבים אם דרגה כזו שלא עברו ניתוח והם לא נראו נכים, אבל כול מקרה לגופו כמובן.

אודי A4

דימה.

פורסם

הכי חשוב - דיאטה.

שלא יהיה שמן, וכמה שיותר רזה - יותר טוב!

מכיוון שגם כך לא מדובר בגזע פעיל במיוחד, לא בעיה לווסת את רמת הפעילות שתתאים לנכות.

שיהיה בהצלחה וחיים טובים לכלב, ולזכור את הלקח המרכזי - לא לקנות כלב מגזעים שסובלים מנכויות קשות בהסתברויות מאוד גבוהות.

דרך אגב, רמה C נחשבת קלה, בטח בהתחשב בעובדה שרב הבולדוגים סובלים מדיספלסיה ברמה כזו או אחרת.

• תוכן חדש...