Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליום החתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע שכמעט אף אחד לא ידע באיזה מכונית הגעת? אפילו ההורים שלי ושל אשתי לא זוכרים באיזה רכב הגענו לגן האירועים (206CC).

ואם אתה סתם רוצה תמונה למזכרת עם כלתך ליד מכונית מפוארת, תכנסו עם הצלם לסוכנות של מרצדס ותבקשו לדפוק כמה תמונות פוזה ליד ה-S class. אם הם לא מסכימים, תבקש טובה מאוטודיל ותצטלמו ליד ה-R8. לי ולאשתי יש תמונה יפה מתנשקים ברכב שאפשר היה לצלם רק עם קבריולט (לא מזהים את דגם הרכב בצילום ד"א), אבל אתה לא מחפש קבריולט.

תמצא חבר טוב או קרוב משפחה עם רכב יחסית מרווח (לא 206CC לדוגמא) שיאסוף אתכם ויוריד לכם את כל הכאב ראש של השינוע מהראש. תדאג שהרכב יהיה נקי, תוסיפו קישוטים וסעו לשלום.

פורסם

חברים תודה רבה לכולם על התשובות!!!

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

אם אתה רוצה רכבי ספורט מיוחדים לצילומים בלבד פנה אליי בפרטי אביא לך כמה טלפונים של אנשים שישמחו לעזור

פורסם

אם אתה לא מתכוון לקחת קצת את הרכב ולהנות ממנו אז חבל לך על הכסף. אף אחד באמת לא ידע באיזה רכב הגעת אלא האם יש סטייקים טובים בחתונה.:-)

מזל טוב. (?)

פורסם

לחתונה שלי אני אגיע עם 306, והיא גם תהיה טבעונית (החתונה, לא הפיז'ו). :)

מזל טוב!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שכחתם פרמטר אחד חשוב : שמלת הכלה.

עם כל הכבוד ל 306 (ויש כבוד),אני קצת סקפטי לגבי שינוע הכלה אם היא בחרה להתלבש כך :

images?q=tbn:ANd9GcTxd2aBtFkPMdLApF0RKiC4WVInbZ3KIJ3MKX2HMPNoZoCEmKqB2A

Gn'f'R

• תוכן חדש...