Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ברכב קומפוננט DLS UR6I X , סאב של פיוניר , ומגבר hifonics olympus generation-xx .

חיברתי מגבר נוסף dhd ntx-2009 ורמקולים 6X9 JBL 938 . בנוסף אני מחבר סוויץ שמכבה ומדליק אותם אם אני רוצה לשמוע נקי ויפה אז רק את הקומפוננט או חזק אז להפעיל את האחוריים.

עברתי קצת בפורום וראיתי את הביקורות על ה938 והם סבירים לפי מה שנאמר.

השאלה שלי זה אם שווה להשקיע קצת יותר כדי לקנות רמקולים קצת יותר טובים כדי שלא יהיה הבדלים כל כך גדולים באיכות השמע או שמספיק להישאר עם זה. אני מוכן להשקיע 500-600 שקל בערך.

לשאלה מה אני מעדיף עוצמה או איכות אז לדעתי עוצמה מכיוון שאם ארצה לשמוע איכותי פשוט אכבה את האחוריים ואשאר עם הקומפוננט :-D

אבל כמובן לא ארצה שהם יצרמו לי בווליום גבוהה יחסית. אז להישאר עם ה938 או להחליף ?

תודה מראש!!

פורסם

dls ur6i זה סט ברמה גבוהה להרכיב איתו 6X9 של JBL זה לא לעניין.

אם יש לך סאב לא הייתי שוקל בכלל ללכת על 6X9.

אלא על קומפוננט נוסף מאחור ,בתקציב זול לא תמצא משהו מתאים.

אם אתה מתעקש על 6X9 אז הייתי שוקל או מורל טמפו

או יש לך תקציב יותר גבוהה על DLS 960 או 962.

פורסם

יש לי קומפוננט Focal Access 165 A1 אך הם טיפה קרועים וללא קרוסאוברים. שווה בכלל להשקיע לתקן אותם (אמרו לי שתיקון זה בערך 150 200 ככה) ולמצא קרוסים חדשים (אם אפשר בכלל למצא להם או אפשר לשים משהו אחר וכמה זה עולה בכלל)

ומה המחיר של הDLS ? לא מצאתי אותם.

תודה.

• תוכן חדש...