Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מעניין? לא בטוח. יותר יקר להחזקה? בוודאות.

בתקציב הזה תכנס לך כבר הדור השני של הקליאו (2002-2003), מלאת פלפל ומומלצת מאוד. מנסיון :wink:

פורסם

אני אסביר מה הבעיה שלי בוולקן, הרכב לא שוקל, ומכאן הפחד שלי, כבר יצא לי בסיבובים להרגיש חוסר "ישיבה על הכביש" במהירויות גבוהות, בגלל שהוא קל ההרגשה ברכב הרבה יותר מהירה ממה שהיא באמת, אם אני נוסע במהירות 140-160קמ"ש

הרכב מרגיש כאילו הוא ב200+ , לעומת זאת עם הטויוטה קורולה הרבה יותר נעים ליסוע 140-160 וזה מרגיש טוב..

לכן אני מחפש רכב טיפה גדול כדי שישב על הכביש וישאר עם הגלגלים על הקרקע בסיבוב...

לפני עשר שנים היה לנו S80 T6 חדשה ומאז היא השאירה לי חותם חזק, אבל היום כנראה שלא משתלם לרכוש כזאת...

אני גם מתקרב לגיל 30 ורכב קטן פחות מדבר אלי...

אני לא רוצה לקנות רכב שאחרי חצי שנה אני ישתעמם ממנו, ולא רוצה רכב בשביל ליסוע ממוסך למוסך...

סתם לידע כללי, רכב ללא טורבו עם 200כ"ס יתן ביצועים כמו של רכב עם טורבו 200כ"ס?

פורסם

אם הוולקן לא מרגישה לך יציבה בסבובים (והקורולה כן) תשקיע בסט מתלים (קפיצים+בולמים) חדשים מקוריים או משופרים ועל הדרך תסויף קיט לביטול ההיגוי הפסיבי של המתלה האחורי שיש ברכב הזה. אחרי שתעשה את כל זה הוולן תרגיש יציבה יותר מכל קליאו או פולו.

אין טעם להשוות ל- S80 T6, רכב ארוך מאוד שמן הסתם נותן תחושת יציבות גבוהה מאוד בסיבובים אבל גם לא ממש כייפי לנהיגה דינמית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האופי של מנוע אטמוספרי(ללא טורבו) הוא שונה משל מנוע עם טורבו.

במנועי טורבו רצועת הכח הרבה יותר רחבה בעוד שבמנועים אטמוספרים תצטרך להגיע יותר קרוב למנתק בשביל לקבל את מלוא ההספק.

אם אתה מותח את התקציב תלך על לאון MK1.

בתקציב הנוכחי שלך כמו שכבר אמרתי - קליאו.

הוולו זה רכב מהיר ללא כל יכולת דינאמית ולכן הוא לא ספורטיבי.

פורסם

גם הA4 לא תהיה דימנית במיוחד,מעבר לכך שהגיר שלהן מחורבן.

רוצה ספורטווית ולא קומפקטית בתקציב הזה?,נסה למצוא 156 2.5 ליטר ידנית.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...