Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש פלסטיקה פיאט פונטו SX

Deceiver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, מלפני חודש רכשתי קומפוננט של מורל טמפו, עקב כמה בעיות בחיים לא הצלחתי באמת לשבת ולהנות מהמוסיקה עד לפני כמה ימים שהתפנה לי זמן.

כאשר אני שומע מוסיקה עם עוצמה של 60(לפעמים גם 76(מתוך 100)) אז יש רעש של פלסטיקה משני דלתות קדמיות(איפה שהותקן הקומפוננט).

הרעש מגיע מםה:

autosound.co.il/main.asp?url=content/fiat-punto/21-12-2003-Install-Fiat-Punto.html

ליד הרמקול איפה שיש מקום לזרוק שם חפצים,כשאני לוחץ עליו בכוח הרעש כמעט נעלם(עדיין קיים).

לפני שאני נכנס להוצאות של 500 ש"ח לאיטום, יש אפשרות לסדר את זה???

בעתיד אקנה מגבר וסאב אבל זה רק עוד חודשיים אם לא יותר ואני עד אז פשוט לא נהנה מהמוזיקה ושומע יחסית על עוצמה חלשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה תגובה #69 אולי זה יעזור לך , אני אישית לא ניסיתי את המוצר .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...