Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על HARLY WAX.

ווקס קראנובה טהור קל למריחה וניגוב ומעניק ברק מדהים.

חפש בגוגל, הקניה מתבצעת ישירות מהיצרן.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממליץ על HARLY WAX.

ווקס קראנובה טהור קל למריחה וניגוב ומעניק ברק מדהים.

חפש בגוגל, הקניה מתבצעת ישירות מהיצרן.

כל עוד אתה מרוצה מהמוצר זה הכי חשוב.

אבל לשם הרחבת הידע, קראנובה בצורתו הטהורה זה חומר קשה כמו בטון, המומחים בתחום טוענים שמעל 40 אחוז קראנובה בווקס כבר יהיה בלתי אפשרי ליישם אותו על הרכב.

למרות זאת, הרבה חברות "מזייפות" בהערכתן כשהן מצהירות על 70-80-90 אחוזים של קראנובה.

רוב הווקסים היוקרתיים ביותר הם קשים מאוד, כיוון שבאמת מכילים אחוז יחסית גבוה של קראנובה.

זה לא סותר את העובדה שישנם הרבה ווקסים רכים מצויינים.

פורסם
כל עוד אתה מרוצה מהמוצר זה הכי חשוב.

אבל לשם הרחבת הידע, קראנובה בצורתו הטהורה זה חומר קשה כמו בטון, המומחים בתחום טוענים שמעל 40 אחוז קראנובה בווקס כבר יהיה בלתי אפשרי ליישם אותו על הרכב.

למרות זאת, הרבה חברות "מזייפות" בהערכתן כשהן מצהירות על 70-80-90 אחוזים של קראנובה.

רוב הווקסים היוקרתיים ביותר הם קשים מאוד, כיוון שבאמת מכילים אחוז יחסית גבוה של קראנובה.

זה לא סותר את העובדה שישנם הרבה ווקסים רכים מצויינים.

רוב הוקסים של Zymol עשירים בקרנאובה, כאשר אחד מהם אף מכיל 61%. אין פה הטעיה, זו אכן הכמות. פורמולות שונות וחומרים שונים מרככים את המשחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
רוב הוקסים של Zymol עשירים בקרנאובה, כאשר אחד מהם אף מכיל 61%. אין פה הטעיה, זו אכן הכמות. פורמולות שונות וחומרים שונים מרככים את המשחה.

כמו שאמרתי, הרבה חברות מחשבות את אחוז הקראנובה בצורות שונות וע"י כך "מזייפים" באחוז האמיתי.

יש ווקס פרמיום שעולה 1500 דולר ומצהיר על 76%, וממקור ראשון אני יודע שזה אכן פחות אם תמדוד את זה בצורה שונה.

חברת Dodo Juice הוציאה מוצר שנקרא Flat Earth לאלו שסקרנים לגבי המיתוס של אחוזי הקראנובה בווקסים (כי אכן יש הרבה דעות ומחלוקות בנושא), המוצר הוא 70 אחוזים של קראנובה טהור בלבד.

הם עשו זאת על מנת להבהיר שיש כמה דרכים למדוד את אחוזי הקראנובה בווקס, ושכל חברה פועל על פי מה שנראה לה לנכון, הם פשוט בחרו להיות גלויים בנוגע לכך.

כמו כן, היום כבר רוב המומחים יודעים שאחוז גבוה של קראנובה לא בהכרח שווה למוצר איכותי יותר, סילנטים סינטטים וכל מיני חומרים שלאו דווקא מכילים קראנובה בהחלט יכולים להביס מוצרים שטוענים ל70-80 אחוז קראנובה, גם בגלוס וגם בעמידות.

http://dodojuice.com/juicebar//viewtopic.php?t=319

כנס לפה, תוכל לראות דיון קצר בנושא, ואת המייסד של Dodo Juice שנקרא dom, מסביר טיפה על מה שאמרתי.

יש עוד המון חברה מהתחום שחושבים כמוהו כמובן.

שוב, הכל זה בשבילנו שנדע ונבין יותר ולא נלך כעוורים לאן שהאחוזים גבוהים יותר, בסופו של יום כל אחד יבחר את המוצר שהכי עושה לו את זה! אני אישית מאוד התרשמתי מכמה ווקסים שעולים 40 דולר, ועל הרכב שלי הראו תוצאות טובות או שוות לווקס של 800 דולר.

כל הכיף בתחום הזה זה הניסיון של המוצרים הללו, בסופו של דבר כל ווקס מספיק לכיסוי של שנה והרבה יותר, אבל עדיין רובנו נקנה ווקס אחר לפני שהראשון יגיע לחצי :)

פורסם
כמו שרשמתי בהתחלה, אני מחפש מוצר שיתן לי יותר ברק לאוטו.

יש לך המלצה למוצרים ספיצפיים של מגווירס?

בדיוק מה שחשבתי, פלסטלינה לא תיתן לך שום ברק ואם הלכה לא נקייה אז גם הוקס לא יתרום יותר מדי.

לגבי המלצה למוצרים ספציפיים:

185001_10151056991984962_1299399141_n.jpg

הבירה והקולה לא של מגווייר'ס.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אשמח לדעת מה גלייז אז עושה. מה ההבדל בינו לבין ווקס?

גלייז למעשה ממלא שריטות קטנטנות ויוצר שכבה אחידה נטולת שריטות וסווירלס.

הבעיה שהוא יורד לאחר כמה שטיפות.

ווקס לעומת זאת פשוט מקנה שכבה הגנה, לא ממלא ולא מעלים שום דבר, מעניק שכבת הגנה נטו. ווקס איכותי גם מעניק קצת יותר ברק.

פורסם
בדיוק מה שחשבתי, פלסטלינה לא תיתן לך שום ברק ואם הלכה לא נקייה אז גם הוקס לא יתרום יותר מדי.

לגבי המלצה למוצרים ספציפיים:

הבירה והקולה לא של מגווייר'ס.

:lol:

וואו, תודה :)

עכשיו נותר רק להזמין את המוצרים ולנסות אותם!

מבטיח לעדכן ולהעלות תמונות בבוא הזמן.

VW Golf GTI 2006 Manual

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבטחתי לעדכן:

הרכב היום עבר טיפול של שעתיים וחצי שכלל סוג של פוליש עדין מאוד (קדם ווקס), BLACK LIGHT (גלייז) ו V7 (סילנט).

אני חייב אבל לטפל בשריטות שעל הפנסים, זה ממש משגע אותי ואני לא מצליח לעשות עם זה כלום.

אני מקווה למצוא זמן השבוע כדי להעביר טיפול דומה לפאביה, ששם אני מניח שהעבודה תהיה הרבה יותר מורגשת (צבע אפור).

attachment.php?attachmentid=333836&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333837&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333838&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333839&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333840&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333841&d=1365944545

attachment.php?attachmentid=333842&d=1365944545

DSCF7455.JPG

IMG_20130414_150901.jpg

DSCF7462.JPG

DSCF7464.JPG

DSCF7466.JPG

DSCF7470.JPG

DSCF7478.JPG

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כל הכבוד.

כיף לראות מכוניות עם קילומטראג' במצב מצויין.

מכונית יפיפיה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יפה מאוד.

אין תמונות "לפני". BL הוסיף ברק משמעותי לצבע הלבן?

דרך הגב, למה אין שום כיתוב על הדלת האחורית? ככה זה מגיע מהמפעל?

פורסם
קארפלן לא משהו בכלל,Chemical Guys הרבה יותר טובים, אני אוהב את המוצרים שלהם.

תרשו לי להמליץ גם על מוצרים של מגווירס.

פורסם
תרשו לי להמליץ גם על מוצרים של מגווירס.

אתם משווים בין 3 חברות, כשהחברות שונות לגמרי הן מבחינת מוצר, סוג לקוחות, מחיר וכו.

3 חברות שונות שמתאימות ל-3 לקוחות שונים, אין טעם להשוות ביניהן.

פורסם
יפה מאוד.

אין תמונות "לפני". BL הוסיף ברק משמעותי לצבע הלבן?

דרך הגב, למה אין שום כיתוב על הדלת האחורית? ככה זה מגיע מהמפעל?

אני לא יודע איך הגיע מהמפעל, קניתי אותה בלי סמל GTI קדמי או אחורי, הקדמי מאוד היה חסר לי אז קניתי ושמתי את האחורי אני לא אוהב אז לא טרחתי.

הנה תמונת לפני, מצב הצבע יחסית סביר כי תמיד הקפדתי לעשות ווקס וגם לפני 3 שבועות ישמתי BL בלי V7.

attachment.php?attachmentid=333964&d=1365973730

attachment.php?attachmentid=333965&d=1365973730

תמונה של הג'אנטים, לפני ואחרי:

attachment.php?attachmentid=333966&d=1365973730

attachment.php?attachmentid=333967&d=1365973730

ועוד כמה תמונות של הרכב:

attachment.php?attachmentid=333968&d=1365973730

attachment.php?attachmentid=333969&d=1365973730

attachment.php?attachmentid=333970&d=1365973730

עבודה יפה

היה לך כמות משמעותית של סווירלס על הרכב?

הבחנת בשינוי משמעותי של מילוי הסווירלס לאחר הגלייז?

כן היה סווירלס על הרכב, מה שיותר עזר זה דווקא ה MICRO PRIME נראה לי.

על המכסה המנוע יש לי שריטות שלא ירדו, אני לא בטוח אם זה סווירלס או אם זה מהחתולות.

כמו שאמרתי בתגובה הקודמת, אני מקווה שמחר יהיה לי זמן לעבוד על הפאביה ששם התוצאה אמורה להיות הרבה יותר מורגשת.

אגב, ה G6 מוצר מדהים! אין לכם מושג איזה שינוי הוא עשה לפלסטיקה החיצונית והפנימית של האוטו.

DSCF7423.JPG

IMG-20130414-WA0005.jpg

DSCF7425.JPG

DSCF7426.JPG

IMG_20130414_174912.jpg

IMG_20130414_174926.jpg

IMG_20130414_174955.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...