Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מרוצה לאחר פלסטלינה\ווקס, מחפש מוצרים יותר איכותיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

שבוע שעבר עשיתי בפעם הראשונה פלסטלינה + ווקס (קנית את הערכה של CARPLAN שנמכרת באוטוסטור) לפאביה ולגולף.

את האמת, קצת התאכזבתי מהתוצאות, במיוחד בפאביה.

אני מעוניין לקבל המלצות לחומרים טובים יותר כדי לקבל תוצאות מבריקות יותר ועם יותר אפקט "מראה".

20121103_150042.jpg

IMG-20121104-WA0001.jpg

IMG-20121104-WA0002.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

השתמשתי בערכה הזאת לפני כשנתיים ניראה לי, עוד קניתי אותה מהיבואן של קארפלאן בת"א.

אישית גם אני לא התלהבתי מהתוצאה, הפלסטלינה הזאת לא להיט, וגם הווקס הזה הוא לא פאר היצירה, לאחר שהזמנתי מאיביי פלסטלינה אחרת, שכמה שזה מצחיק עלתה כמה דולרים מסכנים, קיבלתי ממש גוש רציני וגדול ביחס לשל קארפלאן ונתנה תוצאות מצויינות.

כנ"ל גם לווקס - הSONAX יחסית זול ונותן תוצאות טובות ביחס למחירו.

יש יותר טובים כמו מגווריס וכדומה אבל זה כבר צריך להזמין מחו"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלסטלינה משמשת כשלב מקדים ותפקידה לנקות ולהכין את הצבע לקבלת פוליש\ווקס.

ווקס מספק שכבת הגנה, יש מוצרים שנותנים יותר ברק ויש כאלה שפחות.

נכון שיש מוצרים איכותיים מאלה שניסית, אבל אם אתה רוצה להחזיר לרכב ברק שאבד, לתקן פגמים בצבע, swirls וכו' אז אתה צריך חומר בעל יכולת חיתוך. משמע פוליש.

אם אתה רוצה רק המלצה לפלסטלינה ווקס יותר איכותיים. אז אני ממליץ על הקיט פלסטלינה של מגווירס ועל ה-ultimate wax שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני עושה ווקס, ניסיתי כבר שני סוגי ווקס של CARPLAN ושני סוגים של TURTLE WAX, מכולם התאכזבתי (לא נותנים תוצאה מספיק טובה או שלא מחזיקים מעמד מעבר לשתי שטיפות).

כנראה באמת שהאופציה היחידה היא הזמנה מחו"ל, אבל בתקופה האחרונה אני רואה הרבה המלצות בפורום לגבי מוצרים שהם לאו דווקא של מגווירס (מנזרה, MOTHERS, פוליש-אנגל...) ומהסיבה הזאת פתחתי את התרד (לא שיש לי משהו נגד מגווירס, אבל השאלה אם המוצרים שלהם באמת הכי טובים).

דנאיל: בעיקרון הצבע בשתי המכוניות במצב די טוב, בפאביה יש קצת SWIRLS בגלל שטיפה במכונה אצל הבעלים הקודם, ובגולף יש קצת שריטות שטחיות של חתולים. באיזה מוצרים כדאי להשמתש במצב הזה ?

יש לך גם המלצה לאתר מסויים ממנו אוכל להזמין מוצרים? או שאתה קונה מאיביי?

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם המוצרים של קארפלן וגם המוצרים של טרטל אכן לא ברמה גבוהה.

למגווירס בטח לא המוצרים הכי טובים בשוק אבל יש להם טווח רחב של מוצרים באיכות טובה ובמחיר נגיש.

לדוג' מנזרנה מתמחים במוצרי פוליש ויש להם מוצרים מעולים (כולל אוטם צבע מצויין).

mothers, ניסיתי את הפלסטלינה שלהם והיא טובה.

בסה"כ אתה צודק יש הרבה מוצרים טובים היום בשוק הזה שתופס המון תאוצה. נגיד את ה-black light של כימיקל גייז הייתי שמח לנסות.

לגבי הרכבים, אני לא מכיר רכב במצב מושלם. גם רכבים חדשים היום נמסרים עם swirls.

לרכבים שלך(גרמניות) יש צבע קשה, פוליש בידיים טובות לא יזיק. אבל קצת קשה להמליץ ככה מבלי לראות את הרכבים, אם המצב טוב כמו שאתה אומר כנראה שיספיק רק פוליש עדין.

אבל בכל הנוגע לפוליש אני לא ממליץ על עבודה ידנית. אגב רוב מוצרי הפוליש מותאמים היום למכונות DA.

אני קונה מאייבי, לרוב ebay.co.uk או מאתר שמתמחה בדיטיילנג: http://www.shinearama.co.uk/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תעדיף חומר רציני יותר יש לך את הפלסטלינה של Chemical Guys, או Dodo Juice, שתיהן מעולות מנסיון שלי.

ה Black Light של כימיקל גייז גם מוצר מטורף! לצבעים כהים הוא עושה עבודה באמת מצויינת, ניסיתי על הרכב שלי (אפור כהה) בשילוב עם Supernatural של dodo juice, והתוצאות היו בין הטובות שיצא לי לראות איי פעם על רכב כהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכבים כהים היתי ממליץ על בלק לייט של כימיקל גייז בתוספת של הווקס שלהם שנקרא 5050 כשאחזור מהמילואים אני יפרסם תמונה של הרכב שלי .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכבים כהים היתי ממליץ על בלק לייט של כימיקל גייז בתוספת של הווקס שלהם שנקרא 5050 כשאחזור מהמילואים אני יפרסם תמונה של הרכב שלי .

5050 שלהם מדהים לכל הצבעים.

אבל לצבע כהה אני מאוד אוהב את ה Pete's53, הוא יעודי לצבעים כהים, אעלה תכף השתקפות של הווקס על המכסה מנוע שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Chemical Guys Pete's 53 בשילוב עם Chemical Guys Jet Seal

החניתי מול בניין, ההשקפות פשוט שיגעה אותי!!! לא הפסקתי להתפעל מזה

בחודש הבא החומרים האלה ימכרו בצורה סדירה בארץ (על ידי, למען הגילוי הנאות), אולי שווה לך להמתין.

?ui=2&ik=20b65a17d0&view=att&th=13af0876e9529520&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://m.facebook.com/home.php?refid=9#!/profile.php?v=photos&id=194413223951256&cps&album=a.311659952226582.70613.194413223951256&__user=754542565

קישור לעמוד של איתי מהפורום לאחר שכבה אחת של 5050 על הרכב שלי .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלסטלינה היא חומר חזק מאוד שמעלים מהצבע לא מעט שריטות וסימני פתיחת דלת, צריך לדעת לעבוד איתה ו׳ פלסטלינה לבד לא תיתן לך את האפקט המלא, יש להמשיך עם פוליש ורק לאחר מכן לסיים עם וקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלסטלינה היא חומר מאוד חזק, קיימות אגב מס׳ עוצמות של החומר שמאופיין בצבעים שונים כגון אפור, כתום, בידיים מיומנות הפלסטלינה תעלים לא מעט מהסימנים שיש על הצבע כמובן שחובה אחרי פלסטלינה לבצע פוליש כדי לקבל את המקסימום שניתן מהפעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קארפלן לא משהו בכלל,Chemical Guys הרבה יותר טובים, אני אוהב את המוצרים שלהם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקראפלן חומרים טובים,קלים לעבודה וזולים,הם לא מוצרי היי אנד של דיטילינג.

חומרים תקציבים סך הכול,פי מליון יותר טובים מטרטל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...