Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקראפלן חומרים טובים,קלים לעבודה וזולים,הם לא מוצרי היי אנד של דיטילינג.

חומרים תקציבים סך הכול,פי מליון יותר טובים מטרטל.

אני חולק על זה, מנסיון רב. הם בערך באותה רמה, לא לפה ולא לשם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן,

שבוע שעבר עשיתי בפעם הראשונה פלסטלינה + ווקס (קנית את הערכה של CARPLAN שנמכרת באוטוסטור) לפאביה ולגולף.

את האמת, קצת התאכזבתי מהתוצאות, במיוחד בפאביה.

אני מעוניין לקבל המלצות לחומרים טובים יותר כדי לקבל תוצאות מבריקות יותר ועם יותר אפקט "מראה".

אם אתה מאיזור תל אביב צור איתי קשר בפרטי.

כתבתי כאן על מוצר שהבאתי מחו"ל בשם ZAINO Z5 PRO

אראה לך ואתן לך להתרשם מהברק ומהאפקט של המוצר - תגיד וואו

קובי

:-)

פורסם

אפשר להבין ממה התאכזבת?

יכול להיות שהצפיות שהיו לך לא תואמות את התוצאות שמתקבלות מפלסטלינה (היא לא אמורה להבריק או ליצור שינוי ויזואלי מוחשי, היא רק שלב הכנה לפני פוליש\וקס ואינה מורידה שריטות וכדומה).

גם וקס אגב, תפקידו העיקרי הינו להגן על הצבע, לא תמיד להבריק אותו.

כדי להגיע לתוצאות מירביות מומלץ להעביר פלסטלינה, לאחר מכן פוליש ורק אז וקס\גלייז וכדומה, כך התוצאות באמת יהיו מקסימליות.

אגב, כתב פה מישהו וצדק, יש פלסטלינות בכמה דרגות עבודה החל מעדינות ועד אגרסיביות, צריך להתאים את הפלסטלינה למצב הרכב.

וכמו תמיד, אני ממשיך להמליץ על המוצרים של מגווייר'ס, הודות להם (בין היתר) הרכב שלי לאחר 10 שנים נראה ח-ד-ש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יכול להיות שהצפיות שהיו לך לא תואמות את התוצאות שמתקבלות מפלסטלינה (היא לא אמורה להבריק או ליצור שינוי ויזואלי מוחשי, היא רק שלב הכנה לפני פוליש\וקס ואינה מורידה שריטות וכדומה).

לגבי הפלסטלינה :mm_yeah:

לגבי הווקס - תפקידו העיקרי אכן להגן על הצבע. בוא נאמר שהוא מוסיף "רטיבות" ללכה. אם הלכה עצמה לא מבריקה בגלל שריטות אז ווקס לא ממש יעזור (אלא אם כן יש בו גם חומרי מילוי).

לפותח השרשור: לך לפורומים detailingworld.co.uk ותתרשם.

פורסם
לגבי הפלסטלינה :mm_yeah:

לגבי הווקס - תפקידו העיקרי אכן להגן על הצבע. בוא נאמר שהוא מוסיף "רטיבות" ללכה. אם הלכה עצמה לא מבריקה בגלל שריטות אז ווקס לא ממש יעזור (אלא אם כן יש בו גם חומרי מילוי).

ווקס יעזור גם אם הלכה לא כל כך נקייה בכך שהוא יאטום את הצבע ויסייע למניעת פגמים חדשים בצבע.

החומרים שבווקס יודעים להתמודד עם לכלוך עדין ש"נדבק" לצבע עם הזמן, עבור הלכלוך הגס אין מנוס- פוליש.

פורסם
ווקס יעזור גם אם הלכה לא כל כך נקייה בכך שהוא יאטום את הצבע ויסייע למניעת פגמים חדשים בצבע.

החומרים שבווקס יודעים להתמודד עם לכלוך עדין ש"נדבק" לצבע עם הזמן, עבור הלכלוך הגס אין מנוס- פוליש.

בשביל לכלוך גס הייתי ממליץ על פלסלינהא מבין למה כולם כל כך ממהרים לרוץ להשתמש בפוליש

מקווה בשביל כולנו שהשת"פ עם מגואיירס יהיה מוצלח כי כולנו נרוויח מזה.

קובי תודה רבה על הפרגון

פורסם
אפשר להבין ממה התאכזבת?

כדי להגיע לתוצאות מירביות מומלץ להעביר פלסטלינה, לאחר מכן פוליש ורק אז וקס\גלייז וכדומה, כך התוצאות באמת יהיו מקסימליות.

אגב, כתב פה מישהו וצדק, יש פלסטלינות בכמה דרגות עבודה החל מעדינות ועד אגרסיביות, צריך להתאים את הפלסטלינה למצב הרכב.

וכמו תמיד, אני ממשיך להמליץ על המוצרים של מגווייר'ס, הודות להם (בין היתר) הרכב שלי לאחר 10 שנים נראה ח-ד-ש.

הערה: ז ה לא וקס סלאש גלייז. זה וקס וגלייז. וקס מגן על הצבע, גלייז לחלוטין לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הערה: ז ה לא וקס סלאש גלייז. זה וקס וגלייז. וקס מגן על הצבע, גלייז לחלוטין לא.

לא הבנתי איפה ציינתי שגלייז מגן על הצבע....הכוונה ב"סלאש" היתה שוקס בכל מקרה שמים, מי שרוצה יכול גם לשים גלייז.

אחרי פוליש חובה לשים וקס כדי לשמור על הצבע, גלייז זו שכבה אופציונלית שמטרתה לתת ברק חזק יותר וחלק מהגלייזים גם אוטמים את הצבע.

בכל אופן, זה אכן לא מוצר זהה לוקס.

פורסם
אפשר קצת פרטים, איפה היבואן/עסק נמצא?

אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי כאן או דרך הפייסבוק לכל שאלה/בקשה.

תודה.

פורסם
אפשר להבין ממה התאכזבת?

כמו שרשמתי בהתחלה, אני מחפש מוצר שיתן לי יותר ברק לאוטו.

באיזה מוצרים כדאי לי להשתמש? ומה ההבדל בין נגיד אטם צבע, ווקס וגלייז?

יש לך המלצה למוצרים ספיצפיים של מגווירס?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...