Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך במליון אחוז אבל הבעיה העיקרית היא שלא אוכפים את זה. כל מה שאתה אומר קיים בספר החוקים. אורות ערפל למשל מותר להדליק רק בגשם או בתנאי ערפל. למישהו אכפת? משטרה נותנת על זה קנסות? על פנס אחד שלא עובד? הבעיה של המשטרה שזה לא מוגדר להם כעבירות שגורמות לתאונות (משום מה) ולא ביריונות אז מתעלמים מזה כי בתי המשפט יוצפו. לפעמים כשמישהו נוסע מולי עם אורות גבוהים ושם קצוץ בא לי לנסוע ישר לתוכו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגשם? בגשם הם מסנוורים הכי הרבה, אחוריים במיוחד. מאיפה ההנפצה הזאת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק אני לא מבין מה מוסיף פוזה בנסיעה עם פנסי ערפל דלוקים? להפך, בעיני זה מצטייר כטיפשות, ברבריות וכנהג שלא יודע לתפעל את הרכב שלו.

איתמר.

+4538473

זה בדיוק כמו לנסוע עם מגבים פועלים בשיא המהירות באמצע הקיץ, רק שזה מציק יותר לסובבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
+4538473

זה בדיוק כמו לנסוע עם מגבים פועלים בשיא המהירות באמצע הקיץ, רק שזה מציק יותר לסובבים.

קרה לי כל הזמן באוסטרליה :lol:.

בהגה הימני מנוף האיתות נמצא גם בצד ימין ומנוף המגבים בשמאל, לכן כל פעם שרציתי לאותת, אוטומטית נגעתי במנוף השמאלי (כמו בארץ) והפעלתי את המגבים בשיא הקיץ .

הנהגים האוסטרלים מאוד סובלניים ולא נתנו לא להרגיש אידיוט, אבל זה בסדר הרגשתי אידיוט בלי שום קשר. :lol:

זמין 8)

פורסם
משטרה צבאית אוכפים נורות שרופות בטירוף, גם ביום.

כשהייתי עולה על רכב צבאי, דבר ראשון הייתי בודק נורות

זה גם ככה ב פקודות לעשות ככה .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...