Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2009 1600 3 דלתות או יונדאי i30 ?

Anonymously
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מחפשת רכב בעיקר לנסיעות מחוץ לעיר (לכן מעדיפה נפח 1600 ומעלה), תקציב עד 60k בערך.

מתלבטת בין איביזה 2009 1600 3 דלת' או i30 2008/9 מליסינג/פרטי.

ראיתי היום איביזה 2009 1600 3 דלתות-הדגם הספורטיבי יותר.

-אני תוהה לגבי אמינות? האם ידועות בעיות של רעש ממזגן/רכב? טיפולים יקרים?

או שעדיף i30 -שקצת מרגישה(אולי רק לי :wink:) קצת כבדה יותר?

אשמח לחוות דעת על 2 המכוניות מבחינת אמינות/שמירת ערך/עלות תחזוקה וכו'..

המון תודה ושבת שלום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האיביזה לא כ"כ מכיר אבל על היונדאי I30 אני ממליץ לך בחום רב.

רכב אמין מאוד, טיפולים וחלפים לא יקרים, חסכוני ביחס לקטגוריה, נחשב בטיחותי וכולל גם רדיו נשלט מההגה בכל הדגמים, כניסת USB ו AUX וגם מנוע סוחב היטב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיביזה יותר צעירה ונראה יותר טוב,היונדאי "כנראה" תהיה יותר אמינה.

מאיפה הבאת רעשים מהמזגן?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי i30 אני מבינה שהוא כנראה קצת יותר אמין אבל אין כ"כ רכבים לא מליסניג(שיכולה להיות בעיה למכור אח"כ).

האיביזה יותר צעירה ונראה יותר טוב,היונדאי "כנראה" תהיה יותר אמינה.

מאיפה הבאת רעשים מהמזגן?

ככה יצא :wink: בנסיעה היה ממש רועש ולא הבנתי מה זה, כשכיבנו את המזגן נהיה שקט יותר.

אז אני תוהה אם יש בעיה של רעש במזגן בכל איביזה או רק ברכב הספציפי שבדקתי.

לפי מה שקראתי בפורום מדברים על זה שהאיביזה רועשת..

הרכב מיועד בעיקר לנסיעות רק בסופ"ש מחוץ לעיר. אז אני מחפשת חווית נהיגה נוחה ונעימה.

כולם מדברים שהשוק של איביזה לא משהו ושהמחיר יורד 20K מתחת למחירון..אז האם 60k לשנת 2009 זו השקעה טובה?

מישהו יודע מה באמת הערך האמיתי של איביזה 2009 1600 3 דלת'?

אני פשוט מתלבטת אם להשקיע 60k ברכב 2009 1600 או לקנות חדש ידני- לא בטוחה שיש שוק למכוניות הידניות.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אם את מעוניינת באיביזה אז את יכולה לקנות חדשה ב 70K והיא תיהיה עם אחריות, והאוטו יהיה שלך יד ראשונה בלי עבר מפוקפק.

אני במקומך הייתי בוחן רכבים נוספים חדשים בתקציב הזה כמו פורד פיאסטה, רנו קליאו (יש מבצע עכשיו אצל קרסו עליה), סקודה פאביה וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי קצת סקר שוק :wink:

האיביזה הידנית לא היתה נוחה לי- אני לא ממש מגיעה לקלאץ בצורה נוחה':-(

שמעתי שיש כזה דבר של מאריך לקלאץ', האומנם?

בכל אופן היא רק 1400 שזה קצת חלש לעומת ה1600.

הפיאסטה הידנית היתה ממש נוחה לנהיגה אבל כדי להגיע ל100 קמ"ש הרגל היתה עד הרצפה ונראה היה לי שקצת קשה לה (אז בנסיעות לירושלים וטיולים נראה לי שיהיה לה קצת קשה יותר)

הפאביה הידנית נסעה יותר בקלות (מהפיאסטה) אבל לא היתה נוחה לנהיגה-מושב הכיסא גדול מדי (כך ששהרגלים היו בזוית לא נוחה).

בקיצור רוצה רכב לא גדול מדי, שלא יתאמץ לסוע מעל 100 (שהמנוע לא ירעיש, ראה ערך טויטה קורולוה 2006) ושהמחיר שוק שלו לא יפול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך:)

בתור בעלים של סיאט איביזה 1600 סמ"ק 3 דלתות 2010SC אני יכול לומר שהרכב מצויין.

מושבי ספורט נוחים,הגה רך ונעים,מנוע חזק 105 כ"ס,חסכוני בדלק יחסית , מעוצב יפייפה,לרווקים שרוב הנסיעות הן לבד,אחלה אוטו.

לגבי החסרונות אז ...זהו שיש..הביטוח עליו יקר יחסית(ריבוי גנבות),המון חברות ביטוח רוצות להוסיף כספת,מנוע טיפה רועש(אישית לא מפריע לי ולא מורגש שהחלונות סגורים),מרגישים מהמורות כביש היטב.

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...