Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2006 - סירקולציה פנימית/חיצונית( מזגן)

Nir Revivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם אני חושב שיש לי בעיה ברכב, מדובר ב vw polo 2006 comfort 1.4

המזגן עובד טוב כשאני לוחץ על לחצן הסירקולציה הפנימית האור נדלק ואין לי אויר מבחוץ עד כאן הכל טוב, אבל לאחר כ 5 דקות האור מתכבה וה סירקולציה החיצונית מזרימה לי שוב רוח מבחוץ.

אולי זה הגדרה דרך המחשב או שמשהו שם לא תקין.

אשמח מאוד לעזרה

תודה רבה ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אין לך שום בעיה במערכת המיזוג. המערכת מתוכננת בצורה כזו שאוויר נקי ייכנס לתא הנוסעים לאחר פרק זמן מסויים בכדי שלא תחנק מדו תחמוצת הפחמן.

לא ניתן לשנות את ההגדרה הזו במחשב בקרת אקלים.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק תודה על העזרה.. אין לי מחשב בקרת אקלים ברכב! ולפי מה שאני יודע זה לא אמור להתנתק אחרי 5 דקות

אני יכול לבדוק בעצמי למה זה קורה? או שצריך מוסך?

לא מבין בזה יותר מידי

בצמפיון מבקשים 315+ מע״מ על בדיקה נראה לי מוגזם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה הייתי במוסך האומנם לא המרכזי. והבעל מקצוע אמר לי שהכפתור לא תקין והמליץ להחליף את החלק ב 350 האם כדאי והאם נראה לכם אמין? הוא לא בדק במחשב או בדק חיווט פשוט מאוד ראה וקבע.

מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האומנם תמונה מהאינטרנט אבל ככה זה נראה

תשמ'ע... לא ניתן להחליף את המפסק מכיוון שהמגעים וגם המיקרוסוויצ'ים של המפסק מולחמים למעגל המודפס של לוח הבקרה.

אולי המכונאי הציע להחליף רק את הכפתור ?

אני אנסה לבדוק יותר מאוחר האם גם ברכבך קיימת הפונקציה של ניתוק הצירקולציה הפנימית לאחר זמן מסויים כמו במערכת עם בקרת אקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם בדקת בספר הרכב לגבי אופן פעולת מערכת המיזוג ברכבך ?

אני מציע לך לשאול בעל רכב דומה לשלך כיצד מערכת הצירקולציה של האוויר עובדת.

לפי דעתי אין לך שום תקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה ידועה בפביות בשנים קודמות.

בגדול אין הרבה מה לעשות, החלפה עולה בסביבות 800 שקל כי צריך לפרק את כל הדש בורד.

ממשיכים לחיות עם זה ככה, אם אתה לא מצליח להפעיל את הסיררקולציה לאחר שהיא כבתה, ברמזור הקרוב תכבה את הרכב ותתניע שוב וזה יעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...