Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטח פרטי - האץ כפי יכולתך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה בעצם אומר שבכל יום נוהגי ורוכבי המסלולון בכוכב יאיר מסתכנים בביקור משטרתי שיחלק להם ניירות מעוצבים להדביק על המקרר?

עריכה.

החלק למעלה בא בתגובה לדברי פרנקוס.

יבגני, אפשר ביאור לדבריך?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הדיון פה?

ע"פ חוק אסור אלא אם הקמת מסלול שמאושר ע"י המוסדות כמסלול לנסיעה גבוה/מרוצים.

בפרקטיקה אם זה סגור ומסוגר אין דאגה שייעצרו אותך כי אין גישה לשם (כל עוד אין צו וגם אז קשה לדעת באיזה מהירות נסעת).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני לא מדבר על להסתיר את זה ואני לא חושב שהשוואה לרצח קשורה לנושא, אני מדבר שתיאורטית אני יכול לקבוע לעצמי את המהירות בחצר הדמיונית שלי (אני מוכן גם להציב שילוט מתאים :lol: ) ?

ושאלה נוספת, מה המהירות המקסימלית שניתן להגיע אליה באופן חוקי בכבישי ישראל ?

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם
המסלול בנחשונים הוא זה שנהרס.

המסלול בכוכב יאיר פועל כרגיל.

אכן פועל כרגיל, אחרי שנהרס בעבר, עד כמה שאני יודע \ ומבין מהקישור הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3345261,00.html

בכל מקרה, עד עצם היום הזה, עד כמה שהוסבר לי לפחות, הסטטוס של המקום הוא לא ככ ברור ולא 100% כשר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה המהירות המותרת בשטח חקלאי פרטי, לא סלול, על ידי כלי רכב מנועי אשר אינו רשום ולא היה רשום בשום קטגוריה חוקית ?

פורסם
אני אתן דוגמא אחרת, שאולי קרובה יותר לעולם של התעבורה והמכוניות,

ואולי זה יהיה ברור יותר.

האם לילד בן 13 שאין לו רשיון כלל מותר לנהוג ברכב מנועי,

שלצורך העיניין יהיה רכב פרטי הדורש רשיון נהיגה כדי לנהוג עליו במדינת ישראל.

בעל הרכב (האבא) לוקח את הילד למקום מבודד שאין בו נפש חיה (בני אדם),

ויש בו רק בעלי חיים, למשל יער בן שמן.

האם הדבר מותר וחוקי?

יש צורך לתת תשובה?

ל'

האם מכונית מתנגשת בלונה פארק מוגדרת בתור רכב מנועי? האם קארט נחשב לרכב מנועי? אם כך, כיצד זה יתכן שילד קטן רשאי לנהוג בהם באופן חוקי?

ויער בן שמן זה לא דוגמה טובה. פותח השרשור שואל לגבי השטח הפרטי שלו, שאני מניח שלפחות בדימיונו הוא סגור, מגודר ולציבור כלל אין גישה אליו. אלו לא ממש המאפיינים של יער בן שמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

:shock:

אתה רציני?...

:shock:

:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על פי החוק אסור לי להסתובב עירום ברחוב, אך בחצר הפרטית שלי אני יכול לעשות כעוות נפשי, הלא כך? במה זה שונה?

מעבר לכך - זה נמצא בשטח הפרטי והסגור שלי, גם אם תעבור ניידת משטרה מחוץ לבית והשוטרים ישמעו 2 מנועי V8 רועשים, מה הם יכולים לעשות? כלום. הרכב נמצא בשטח שלי וללא צו לשוטרים אין בכלל גישה לחצר האחורית על מנת לראות מה מתרחש שם.

וגם אם כן יכנסו, כל עוד הרכב לא יצא לרחוב לכביש ציבורי אין להם שום קייס נגדי.

פורסם

בכביש עירוני - 135 קמ"ש ובכביש בין עירוני עם גדר הפרדה - 320 קמ"ש.

פורסם

3 אופציות:

1. פתח ספר תאוריה וקרא בו.

2. קרא בתקנות התעבורה.

3. סע לנתב"ג, ביציאה משטח השדה יש שלט גדול עם המהירות המותרת. יש גם בקרבת מעברי הגבול לירדן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוק בארץ תקף לכל מה שנמצא בין הים התיכון במערב לירדן במזרח ובין לבנון בצפון וים סוף בדרום. משמע, גם בחצר ביתך החוק להגבלת מהירות מותרת הוא תקף. ואני חושב שישנה גם בעייתיות מכיוון שה״כביש הפרטי שלך״ צריך להיות מאושר ומסומן במפה. ואז תוכל לנסוע בו לפי החוקים.

פורסם

טוב אז אולי התגובה שלי תפתיע פה רבים.

היה לנו מקרה בעבודה (מפעל מגודר וסגור) שמישהו נהג בלי רישיון בתוקף וביצע תאונה עם הרכב בתוך תחומי המפעל.

המשטרה שהגיעה למקום-בכל זאת תאונה והיה נפגע שפונה לביה"ח , אמרו לנו במפורש שהם לא יכולים לעשות שום דבר לנהג כי זהו "שטח תפעולי" (שזה סוג של שטח פרטי) והאכיפה שלהם בשטח המפעל שואפת ל-0,כמובן מקרים קיצוניים כמו רצח וכו" אני מאמין שהיא תתערב אבל במקרה הזה הם לא יכלו לעשות שום דבר לנהג,אלא אם כן המעביד יגיש תלונה על אותו הנהג.

אני לא בטוח ב100% שזה נותן תוקף חוקי לעניין(אני לא עו"ד) אבל אני די בטוח שגם במקרה של שטח פרטי נטו בבעלות בנאדם פרטי המשטרה לא תוכל לעשות הרבה גם אם תראה אותו מפורשות נוסע מעל 50 קמ"ש לצורך העניין.

אשמח לתגובות על המקרה מאנשים פה המעורים בחוק וידעו לחזק/לשלול את המקרה ע"פ ידיעותיהם.

עכשיו מה שנותןר זה לקנות איזה קרקע עם מסלול המראה צמוד,YEAH RIGHT!!! :lol :lol:

• תוכן חדש...