Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטח פרטי - האץ כפי יכולתך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על פי החוק אסור לי להסתובב עירום ברחוב, אך בחצר הפרטית שלי אני יכול לעשות כעוות נפשי, הלא כך? במה זה שונה?

קודם כל, הביטוי הוא כערוות נפשי.

אבל יש הבדל מהותי אחד -החוק אוסר על התערטלות בפומבי, ולא על ההתערטלות עצמה.

למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, אין חוק כללי המגביל מהירות, אלא מהירות לקטעי כביש. כלומר אם הכביש הוא לא עירוני, ולא בין עירוני (מה ההגדרה לכביש בין עירוני? כביש המחבר ערים או כביש הנמצא מחוץ לעיר?), אנחנו מדברים על קטע דרך לא מוגדר, ולו בחוק אין הגבלת מהירות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא האם חצר פרטית היא דרך שחלות בה תקנות התעבורה.

דרך בהגדרה היא מקום שיש זכות לציבור לעבור בו, לא בטוח שזה תופס בחצר פרטית סגורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לזה התכוונתי שאמרתי: אז איזו הגבלת מהירות חלה? 50? 90? 110? או בקיצור - אין הגבלת מהירות בחצר שלך כי זהו פשוט לא כביש.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לדעתי החוק תקף גם אם זה שטח פרטי שלך,

מה שכן שוטר בלי צו לא יכול להכנס לשטח הפרטי שלך, אז אם הוא לא בשטח שלך הוא לא יכול לתפוס אותך מבצע עברות \ לחלק לך דוח.

ובמידה והוא כן עושה תצפיות על השטח שלך ללא צו זה חדירה לפרטיות וזה לא חוקי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

D1winner, שוב, השאלה היא איזה חוק? זה לא רצח שאסור לרצוח באף מקום, זאת לא גנבה שאסור לגנוב באף מקום. הגבלת מהירות חלה בקטעי כבישים ציבוריים. איזו מהם תקפה על חתיכת אספלט בחצר? אף אחת.

וכמו שהוזכר פה בעניין מפעל פרטי - הגבלת מהירות במפעלים ושטחים כאלו נקבעת אך ורק על ידי המתכננים של אותו מפעל, ולמען בטיחות נטו.

BMW E92 8)

פורסם

אז למה סוגרים כל מיני מסלולים (הבנתי שהרסו את מסלול יאיר וכמה מקומות נוספים - מאז כבר פתחו אותו מחדש אבל זה לא קשור) ?

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אז אם ככה, כשאתה סולל את הכביש אתה צריך אישור של הערייה \ רשות מקומית.

הרשות המקומית דורשת מהנדס בניין שיחתום על התוכניות וכו ולאחר מכן חתימה של מהנדס העיר \הרשות.

לא תקבל את החתימה אל מהנדס העיר\הרשות אם יהיו חסרים שם פרטים דרושים כגון מהירות וכו.

אני התייחסתי יותר לאכיפה כמעט בלת אפשרית של זה, מאשר לחוקיות עצמה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אבל החתיכת אספלט בחצר שלך לא נחשבת לכביש. אולי אתה עושה בה שימוש כזה אבל זה כבר סיפור אחר.. לא צריך פה שום מהנדס מהערייה.

BMW E92 8)

פורסם
על פי החוק אסור לי להסתובב עירום ברחוב, אך בחצר הפרטית שלי אני יכול לעשות כאוות נפשי, הלא כך? במה זה שונה?

מעבר לכך - זה נמצא בשטח הפרטי והסגור שלי, גם אם תעבור ניידת משטרה מחוץ לבית והשוטרים ישמעו 2 מנועי V8 רועשים, מה הם יכולים לעשות? כלום. הרכב נמצא בשטח שלי וללא צו לשוטרים אין בכלל גישה לחצר האחורית על מנת לראות מה מתרחש שם.

וגם אם כן יכנסו, כל עוד הרכב לא יצא לרחוב לכביש ציבורי אין להם שום קייס נגדי.

אתה רציני?

החוק אוסר על התערטלות בציבור, בחצר הפרטית שלך, אם היא מגודרת, אתה יכול לעשות מה שבא לך.

החוק אוסר על מכירת סמים, האם בשטח פרטי שלך מותר לך למכור סמים?

פורסם

אבל שוב, כמו שכבר נכתב פה, הגבלת מהירות חלה ספציפית על כבישים מוגדים (עירוני, בין עירוני וכו'). איך תגדיר רצועת אספלת בחצר שלך?

מכירת סמים אסורה ככלל, בכל מקום ובכל מצב. צריך להבדיל בין איסור להגבלה.

TFSI Power

פורסם
איך תגדיר את המדבר? האם בחולות מסביב לכביש הערבה מותר לנסוע בכל מהירות שתחפוץ?

יש פסיקה ששבילי מדבר הם דרך, הרי זה פתוח לציבור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לשיטתך, גן אינו דרך ועל כן אין הגבלת מהירות?

או לחילופין, מדבר לא סלול או קטע אדמה לא כבוש אינם מוגדרים כדרך.

• תוכן חדש...