Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון אני הולך לקנות רנו קליאו שנת 2002 מליסינג יד ראשונה 1.2 ליטר נפח מנוע וגיר רגיל

בבדיקת קומפיוטסט היו בעיות רק בצימיגים הם שחוקים מידיי ובחברה שאני קונה(סנטראל סיקס) נותנים לי אחריות לשנה ועוד כמה שריטות בעלי משמעות נמוכה. המכונית עברה 40 אלף. אני קונה אותה במחיר של 50 אלף והם עוד נותנים לי תלוש במתנה לקניית רדיו דיסק במקום הרדיו שיש שם עכשיו(והם נותנים לי אותו גם כן).

מה אתם אומרים? נסעתי בה עם מזגן והכל נראה שהכל בסדר. המכונית מאד שקטה יד הגה כח אין חלונות חשמל יש נעילה מרכזית אני חושב הדבר הזה שצריך להכניס קוד ו... את שאר הדברים אני אברר מחר אני כנראה קונה אותה. כבר שילמתי 3 אלף בשביל שישמרו לי אותה וביום ראשון אני מביא עוד 19 אלף... בקיצור מה אתם אומרים שווה?

כי במחיר כזה אפשר לקחת גם פיאט פונטו ספייס

פורסם

אתה בא לשאול אחרי שכבר שילמת מקדמה ?

לדעתי הקליאו עדיפה על הפונטו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע מה המחירון ואם במחיר הזה הקנייה שווה אבל המכונית עצמה טובה מאוד. המנוע לא חזק כלל אבל חסכוני והרכב נוח ונעים לנהיגה.

פונטו ספייס 60 כ"ס לא תהיה טובה יותר. ה-80 תספק יותר כוח מנוע אבל מלבד זאת היא נחותה ברוב הפרמטרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה בא לשאול אחרי שכבר שילמת מקדמה ?

לדעתי הקליאו עדיפה על הפונטו.

אני עדיין לא חייב לקנות אותה. אני מפחד מהמנוע כי הוא נראה לי ממש חלש, אבל לא יודע נסעתי עם מזגן והמכונית נסע טוב...:-/

כמה כוחות סוס יש ב1.2 60? יחסית למשקל המכונית זה סביר?

פורסם
אני עדיין לא חייב לקנות אותה. אני מפחד מהמנוע כי הוא נראה לי ממש חלש, אבל לא יודע נסעתי עם מזגן והמכונית נסע טוב...:-/

כמה כוחות סוס יש ב1.2 60? יחסית למשקל המכונית זה סביר?

כן , 60 כ"ס ב5250 סל"ד.

יחסית למשקל הרכב (כמעט טון) ההספק נמוך. בנוסף, יחסי העברה מכוונים לצד החסכוני.

הקליאו הזו מאד איטית אבל מספקת איכות חיים מצויינת,מאד נעימה וקלה לנהיגה.

פורסם

אם המכונית נסעה טוב לפי הגדרתך,וגם עם מזגן

והאוטו במצב טוב ובדוק,ובמיוחד עם האחריות +ההנחות

אני לא רואה למה לא לרכוש אותו.

פורסם

המחיר המבוקש זהו המחירון?

חבר שלי קנה 1.2 שנת 2001 לפני כשנתיים ב47 אלף...

הרכב סה"כ בסדר, חוץ ממספר תקלות החלפת לוח שעונים קומפלט(הוחלף באחריות), התפוררות ידיות דלתות

נפילת גומיות החלונות ועוד כמה תופינים....

למיטב זכרוני למנוע 65 כ"ס והוא מרגיש בסדר סה"כ , אך קצת עצל עם מזגן.

הרכב חסכוני מאוד בדלק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הקליאו הזו מאד איטית אבל מספקת איכות חיים מצויינת,מאד נעימה וקלה לנהיגה.

מסכים עם אביעד.

"בסיסית עם מזגן מצויין" תהיה הגדרה נאותה.

בהצלחה!

MCS 2008

• תוכן חדש...