Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איזה נשמה טהורה שבר לי את הפנס האחורי בפוקוס 2008 בלי להשאיר פרטים, ואני צריך להחליפו.

לא נראה לי בעיה לעשות זאת לבד, אבל בררתי בשני מקומות והכי זול שמצאתי זה 330 ש"ח לפנס.

נשמע לכם סביר?

פורסם
שלום לכולם,

איזה נשמה טהורה שבר לי את הפנס האחורי בפוקוס 2008 בלי להשאיר פרטים, ואני צריך להחליפו.

לא נראה לי בעיה לעשות זאת לבד, אבל בררתי בשני מקומות והכי זול שמצאתי זה 330 ש"ח לפנס.

נשמע לכם סביר???

בפירוקיות אין ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סביר בהחלט, וכנראה שמדובר בפנס תחליפי. זה פחות או יותר סדר גודל המחירים.

אתה יכול לנסות לרכוש פנס משומש במחיר נמוך יותר.

פורסם
תקנה באייבי הרבה יותר זול

לא יעצרו לי את זה במכס? שמעתי שחלקי רכבים שקונים באינטרנט נעצרים לפעמים במכס וצריך ללכת לשחרר ממשרד התחבורה

פורסם

גם אם באיביי מחלקים פנסים כאלה בחינם, הניג'וס והדוח שאולי הוא יקבל בינתיים לא שווים חיסכון של 330 ש"ח.

פורסם

סע לכפר קאסם , 200 מטר אחרי הכיכר מצד ימין יש אחד שמתקן מראות ומוכר חלקים ממכוניות אחרי תאונה וגם חלקים חדשים .

פנס אחורי מקורי יד שניה עולה שם 100 ש"ח .

330 ש"ח זה המחיר לפנס חדש חליפי .

פורסם
סע לכפר קאסם , 200 מטר אחרי הכיכר מצד ימין יש אחד שמתקן מראות ומוכר חלקים ממכוניות אחרי תאונה וגם חלקים חדשים .

פנס אחורי מקורי יד שניה עולה שם 100 ש"ח .

330 ש"ח זה המחיר לפנס חדש חליפי .

לאיזו כיכר אתה מתכוון. יש היום שתי ככרות בכניסה לכפר ועוד כיכר (עם המצבה) בפנים.

האם זה אחרי תחנת הדלק של סונול?

פורסם
לאיזו כיכר אתה מתכוון. יש היום שתי ככרות בכניסה לכפר ועוד כיכר (עם המצבה) בפנים.

האם זה אחרי תחנת הדלק של סונול?

כן, מייד אחרי תחנת דלק סונול מצד ימין.

מימין לחנות הפנסים\מראות יש "טמבור" של יעקב עיסא, ומשמאל לחנות מראות\פנסים יש חנות למוצרי תינוקות.

דרך אגב, כל הרחוב הראשי של כפר קאסם (שחוצה אותו מצד לצד), הוא רק עם ככרות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כן, מייד אחרי תחנת דלק סונול מצד ימין.

מימין לחנות הפנסים\מראות יש "טמבור" של יעקב עיסא, ומשמאל לחנות מראות\פנסים יש חנות למוצרי תינוקות.

דרך אגב, כל הרחוב הראשי של כפר קאסם (שחוצה אותו מצד לצד), הוא רק עם ככרות.

איציק

תודה. את החנות של עיסא אני מכיר. קפה קטן חובה לכל קונה.

פורסם

אל תגזים.

אתה כנראה מדבר על פנס משומש, אך עדיין יש משלוח (וכנראה גם מיסים)

כך שזה יצא "הרבה" יותר זול.

330ש"ח לפנס ? מחיר סביר בהחלט.

• תוכן חדש...