Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60 אלף סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שלי סיאט לאון TSI 1.8 שנת 2009, כרגע על 52 אלף קילומטר.

אני מעוניין להקדים את הטיפול לרכב.

קיבלתי הצעת מחיר לטיפול 60 אלף במוסך ג.ג.ג רעננה

2000 שקל לטיפול 60 מלא.

שמן: כל ליטר 60 לפני מע"מ (הם שמים או סונול 5W40 או קסטרול 5W30)

פילטר שמן: 115 לפני מע"מ

פילטר אויר: 140 לפני מע"מ

פילטר מזגן: 90 לפני מע"מ

פילטר דלק: 230 לפני מע"מ

פלגים (פלג בודד): 145 לפני מע"מ

סה"כ יוצא משהו כמו 1000 שקל כולל מע"מ

זאת אומרת 1000 שקל עבודה.

השאלה שלי האם ניתן להוציא את החלקים האלה במחיר זולים יותר והיכן?

את השמן אני רוכש מחנות אוטוסטור 5W30 קסטרול אדג' ב 189.

פורסם

בebay אני בטוח שתוכל למצוא חלפים מקוריים במחירים יותר זולים שעדיין יהיו נמוכים בהתחשב בעלות המשלוח. המחיר של הפלגים והפילטרים למיניהם נראה לי יקר.

אני חושב שיהיה לך כדאי לקבל ממוסך רון הצעת מחיר.

פורסם

230 ש"ח לפילטר דלק?! :shock:

המחירים שלהם יקרים וגם שמעתי חוות דעת לא כ"כ טובות על המוסך שלהם.

נסה את פליקס, מוטור אפ או קלדס אם אתה רוצה מורשה-יבואן או טיג מוטורספורט שנמצאים בחולון.

תנסה לברר אצל הסדנאות לגבי פלאגים לרכב שלך, אני יודע שהם מוכרים NGK אירדיום בסביבו 400 ש"ח או שתזמין מאיביי ב30$ עם משלוח.

למה אתה שם 5W30 ולא 5W40?

פורסם

אני לא מעוניין לטפל במורשה (הרכב לא באחריות)

אני רוצה לטפל אצל מי שייתן לי את השירות הכי טוב ויעשה עבודה טובה

הפלגים המקוריים של הרכב הם NGK, לא יודע בדיוק איזה דגם

אבל חשבתי לרכוש לבד את הלייזר פלטיניום באיביי (בסביבות 12 דולר לפלג כולל משלוח)

שמן 5W30 אני רוצה לשים בגלל שאני רוצה את הסידרה EDGE של קסטרול

וגם אני לא נוסע כ"כ הרבה על הרכב.

פורסם

הרכב לא באחריות ואין סיבה נראת לעין במקרה שלך לטפל במוסך מורשה.

גש למוסך רון וקבל הצעת מחיר.

לא הבנתי למה אתה רוצה 5W30 בגלל שאתה לא נוסע הרבה..?

גילוי נאות - גם אצלי יש אדג' בצמיגות הזו - הרכב טופל במוסך מורשה והעדפתי את הקסטרול על הסונול, כמובן.

אבל אם כבר תחליט שאתה לא מטפל במורשה - אתה לא מוגבל לאף שמן.

תביא מהבית איזה שמן שאתה רוצה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אכן גיא, זה מה שטוב.

בקשר לפלגים, איזה רבעייה לרכוש? יש כ"כ הרבה סוגים (מעוניין להזמין מאיביי)

כאן אפשר לבחור מכל הסוגים

http://www.ebay.com/itm/NGK-IRIDIUM-IX-PREMIUM-SPARK-PLUGS-WHOLESALE-PRICE-SHIPPING-WORLDWIDE-CLICK-HERE-/170909054612?pt=Apparel_Merchandise&var=&hash=item27caf93694&vxp=mtr

ואיך אני יודע שהחיבור של הפלאג מתאים לרכב? (האם יש חיבורים שונים לרכבים שונים)

איך הפלג הזה?

http://www.ebay.com/itm/1PC-New-NGK-LASER-IRIDIUM-Spark-Plug-IZFR6K-11-6994-/320946202772?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ab9e26894&vxp=mtr

פורסם

בספר הרכב אמור להיות רשום לך הדגם הספציפי והיצרנים של הפלאג שמתאים לך, אל תקנה משהו מ"כל כך הרבה סוגים" אלא בדוק מה מתאים לרכב.

רשום את זה בגוגל, וחפש בEBAY.

פורסם

לפי האתר של NGK הפלאגים שאתה צריך הם: PFR7S8EG

לגבי השמן, לדעתי עדיף לך ה5W40 על פני ה5W30, זה גם מה שאמרו לי בטיג כשעשיתי שם טיפול ללאון קופרה לפני חודש.

לדעתי שווה לך גם לבדוק בטיג על טיפול, מהניסיון שהיה לי עם הקופרה, השירות שלהם מעולה וגם אתה יכול לראות בדיוק מה קורה עם הרכב שלך.

פורסם

היי חבר לדעתי כמו שאמרת בעצמך שמן תקנה בחנות כמו אוטוסטור יוצא משמעותית זול יותר, גם פילטר שמן ודלק אתה יכול לקנות של mann. Mann זה יצרן מקורי שמיצר לקונצרן את מרבית הפילטרים, הייתי מציע שתדבר עם משה מאוטוסטור לגבי שמן ופילטרים, פלגים תקנה בסדנאות יש להם אחלה מחירים, את הטיפול עצמו אתה יכול לבצע בכל מוסך. החלפת שמן פילטרים ופלאגים, נחשב כפעולות פשוטות למדי צריך להיות ממש ידיים שמאליות כדי להרוס משהו, השאלה כמה אתה מוכן לשלם בשביל אותה עבודה.

בהצלחה

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

דיברתי עם משה מאוטוסטור. הוא לא מחזיק שום פילטרים לרכב הזה. רק לצרפתיות מה שהבנתי ממנו.

MANN חברה טובה אני מוכן לרכוש אבל אני לא יודע מאיפה. בעקרון הייתי מעדיף לרכוש את כל החלפים המקוריים אבל במחירים זולים יותר מהמורשה.

היכן אתם קונים את החלפים שלכם?

פורסם

MANN אני קונה באמזון, עושה משלוח לארה"ב, וכשמישהו מגיע לארץ הוא מביא לי. פילטר שמן קצת פחות מ 50 ש"ח,

אם קונים 2 , מקבלים משלוח חינם לארה"ב.

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B002UZGCSW/ref=sr_1_5_olp?ie=UTF8&qid=1352095429&sr=8-5&keywords=mann+oil+filter&condition=new

בטוח שאם תחפש תמצא שם גם פילטר אויר ופילטר דלק במחירים זולים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...