Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב שמור מאוד, מגאן 2000 עם 89000 ק"מ, מטופל במורשה רנו כל השנים, ממבוגר שהרכב אצלו 11 שנים.

עבר בדיקה ברנו מורשה והכל טוב.

הרכב אוטומט ועבר לפני 5 שנים החלפת גיר לגיר חדש מהקופסה (יש קבלות).

מה ההבדלים בין ה- 2000 לאחרים (2001-2-3) מבחינת בטיחות, צריכת דלק, מחלות אופייניות וכו'?

והאם באוטומט (בכל השנים) הידוע כאן לשמצה - אם הגיר טופל והוחלף יצאתי מאיזור הסכנה ?

פורסם

דגם 2000 זהה ל 2001-2003.

קשה לי מאוד להאמין, שהרכיבו גיר חדש "מהקופסא", כנראה מדובר בגיר משופץ. מה המחיר שמופיע בחשבונית?

פורסם
דגם 2000 זהה ל 2001-2003.

קשה לי מאוד להאמין, שהרכיבו גיר חדש "מהקופסא", כנראה מדובר בגיר משופץ. מה המחיר שמופיע בחשבונית?

בוקר טוב, בוקי

הבעלים מבוגר מאוד, כשהחליט למכור את הרכב לפני חודש הלך למוסך רנו מורשה ועשה בדיקה ב-600 ש"ח. אמרו לו שמה שלא תקין זה שיש פלגים לא מקוריים - ביקש שיחליפו אותם.

בצהרי היום אקבל את צילום הבדיקה הזו, ואת רשיון הרכב, אבקש שישלח לי גם את החשבונית של החלפת הגיר ואחכים.

יודעת שזה צריך להיות בין 5000-8000 ש"ח.

אם זה 'עובר' נשמע טוב, לא?!

אמנם יש לי כסף ל-02-3 אבל הרכב הזה נשמע מאוד מטופל ואם אתה אומר שזה אותו רכב - יש ייתרון לרכב שטופל היטב ושהגיר הוחלף במקום טוב.

פורסם

הגיר הוחלף "במקום טוב" ושמו פלגים לא מקוריים? ברנו? תבדקי טוב שמשהו לא מסריח. אם תאורך נכון, אז השיקול שלך נכון, בשנתונים האלו, עדיף אכב שמור.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אוהבת את המקצועיות שלכם. זה כל כך עוזר לי. תודה.

קיבלתי חשבוניות וצילום בדיקה.

מסתבר שבבדיקה הומלץ לעשות טיימינג - כי לאחרונה נעשה רק ב-2006.

הבעלים אמר שלא צריך, רק כשהרצועה נקרעת ושזה סתם המלצה של המוסך. (?!)

כמו כן מסתבר שהוא התבלבל והוא טיפל בהגה ולא בגיר.... (?!)

ממשיכה במסע המייגע.

פורסם

רק לידע כללי, ברוב הרכבים קריעת רצועת טיימינג גורמת לנזקים חמורים במנוע. החל מעיקום השתסתומים וכלה בנזק לבוכנות ושאר חלקי מנוע. מה שאומר טיימינג הוא לא בגדר המלצה אלא חובה, אם לא רוצים לגמור מנוע. 6 שנים זה יותר מדי ורצוי מאד להחליף טיימינג אם הוא רוצה להשאיר את הרכב על הכביש.

פורסם

תחילה לעניין הטימינג- זה חמור עוד יותר בדגם הזה כי עם הטימינג מחליפים משאבת מיים-זו המחלה של הרכבים האלה כשחוסכים את משאבת המיים משלמים במנוע.

נשמע קנייה טובה

ללא ספק אתו הרכב

אם הבעלים נחמד ופדנט- המחיר הוגן - לך על זה

תהנה

פורסם
מסתבר שבבדיקה הומלץ לעשות טיימינג - כי לאחרונה נעשה רק ב-2006.

הבעלים אמר שלא צריך, רק כשהרצועה נקרעת ושזה סתם המלצה של המוסך. (?!)

ברור, גם לא צריך לעשות ביטוח, מקסימום עושים אחרי שיש תאונה...

חלאה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חוץ מזה, שהבעלים חוסך בטיפולים הכי חשובים (טיימינג) - הכל בסדר...:?

איני יודע אם מבורות (או קמצנות) או מתוך מחשבה שהרכב לא נסע הרבה (גם אם הרכב היה עומד כל פרק הזמן הזה או רובו - היה צורך להחליף חגורת טיימינג וגם משאבת מים).

כשהרצועה נקרעת - (כפי שכבר הומשל המשל על עריכת פוליסת ביטוח) - זה מאוחר מדי ואז ייתכן מאוד שהמנוע ייפגע ויזדקק לשיפוץ.

התמונה שמצטיירת לי, בנוגע לאחזקת הרכב הזה מוזרה מעט: גיר - שמו חדש מהניילונים, פלאגים - לא מקוריים. טיימינג - דוחים עד לא עושים (כי לא צריך).

תבדקי טוב שאין עוד "עיזים". ק"מ נמוך לא אומר רכב שמור.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...