Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינטימי ומהנה, בדרך כלל כל פעילות שנעשית באופן ספונטני ,יש לה סיכוי גבוהה להיות גם מהנה, אם תכננו משהו קודם לכן.

ועל כך אומר כשאבי קליימן אומר - אנו יוצאים לגלגל את הזקנה בכבישי ישראל, הוא כבר תיכנן משהו.

כייף לכם , רציתי ולא התאפשר לי (יום הולדת לאחד הנכדים).

תודה על שיתוף התמונות.

מצא משה

פורסם

אכן נסענו לטייל בשבת מקסימה לטייל.

היה כיף ונהננו גם מהנוף ומזג האוויר וגם מהחברה

יצאנו מרעננה ועצירה ראשונה הייתה במגדל צדק (מבנה מתקופות שונות: צלבנים, ממלוכים ועוד). המקום היה קו הגבול עד 1967

תצפית עוצרת נשימה של כל מישור החוף מנתניה ועד אשדוד.

משם לכיוון עמק האלה עצרנו בתל חדיד (שרידי התישבות בשולי בן שמן) - קבלנו הסברים מאירית ודרך מודיעין המשכנו דרומה.

עצירה בפארק היפיפה שבמודיעין.

נסענו דרך בית שמש וכמובן הפסקת קפה עשינו ב"קפה על המים" במושב מסילת ציון (מומלץ!!!)

את ארוחת הצהרים שאורגנה ע"י סילביה והשף אבי נוף פיקנקנו ביער בריטניה שבעמק האלה

וכמובן גם אני הוסיף מספר תמונות מהיום המקסים

אגב מר נוף: אני לא ראיתי גרוטאות!!!

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 287.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 338.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 353.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 371.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 381.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 393.jpg

תמונות עדין וטיולים נובמבר 2012 394.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...