Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר שבועיים שאני מתנייד לעבודה עם אוטובוסים/אופניים/תל-אופן/הליכה/ריצה והחלטתי שכרגע אני לא ממש צריך רכב..

התחלתי לבדוק את האופציות של האופניים החשמליות, אני יודע שכבר היו המון דיונים אבל אני רוצה להיות מאוד ספציפי.

הדרישות:

1) אופניים שעומדות בתקן, כלומר מנוע עד 250w, שמגיעות למהירות 25 קמ"ש.

2) שיהיו חשמליות יעודיות out of the box כלומר לא אופניים שהרכיבו עליהן איזושהי ערכה מצ'וקמקת בארץ ויש מלא חוטים שמתנפנפים בזמן הנסיעה.

3) מתקפלות שלא תוספות מקום בבית, וניתן לשים לידי במשרד בעבודה ולא צריך לקשור בחוץ.

המון דרישות.. אבל מצאתי כלה שעונה על כל הדרישות : באגי בייק

עשיתי סיבוב וההרגשה קצת מוזרה אבל יחסית נוחות, ובכיף יקחו אותי לעבודה 6 ק"מ בפארק הירקון בימים שאין לי כוח/זמן לרוץ.

המחיר 6,000, הצלחתי להוריד ל5,800.

אז השאלות, האם מישהו מכיר עוד חיה כזאת? אני לא אוהב שאין לי אפשרות לבחור בין אופציות.

או יותר טוב, האם מישהו מחזיק כאלו? ויכול לתת רשמים?

שבת שלום,

דורון

bagi-bike011.jpg

bagi-bike031.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ניסיתי אותם כשחיפשתי גם אני אופניים חשמליים.

יש כל כך הרבה נקודות קיפול, שהרכיבה עליהם מרגישה כמו משהו שהורכב ולא הודק. הכל מלא בחופשים ואי יציבות.

יש לא מעט אופציות בסגנון הגלגלי 16" שיעשו את העבודה טוב יותר.

אני קניתי Fast4ward Edge ב5500.

מבסוט מאוד.

!AWDSOME

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה קנית אם אפשר לשאול?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מצטרף לשאלה - איפה רכשת ? איך האופניים ? לכמה זמן מספיקה סוללה ולכמה ק''מ ?

יד ידית "גז" ?

או חייביםם לפדל ?

סקירה + תמונות בבקשה :)

פורסם

אבטיח + תמונות בבקשה :)

תיקנתי לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בחנות שdorosen קישר אליה.

יש Pedal Assist עם שני מצבים, ויש גם מצערת אצבע. מה שכן, אציין שאחרי כרבע שעה של שימוש רצוף (ממש להחזיק מצערת פתוחה כל הזמן), השימוש בה נעשה קצת מעיק על היד (זו הרי תנועה לא כל כך טבעית). שום דבר ששינוי צורת אחיזה לא פותרת.

לפי היצרן, הטווח עומד על כ30 ק"מ בין טעינה לטעינה. הרכיבות שלי נוגעות ב10 ק"מ לכיוון, בתוואי סלול, יחסית מישורי וכמעט בלי עצירות, ואני משתמש בכ30% מהסוללה לכיוון. מה שאומר שתיאורטית אני מסוגל להגיע ל30 ק"מ ואולי יותר. אף פעם לא ניסיתי, אני תמיד טוען לאחר כל כיוון. כמו כן, בתחילת רכיבה לאחר עצירה, את הכמה מטרים הראשונים אני עושה על פידול נטו. זה עוזר קצת לחסוך בסוללה ושומר על המנוע. בPedal Assist אני לא משתמש בכלל, לא ממש נהנה מזה.

יכול להיות נחמד לבדוק את הטענה של היצרן שהסוללה אמורה להחזיק גם ל80 ק"מ כאשר משתמשים רק בPedal Assist.

לפי הספידו של האייפון הם מגיעים ל24-25 קמ"ש במישור. מספיק בהחלט לטעמי.

הם שוקלים 18 ק"ג, למרות שבכל אתר משום מה כתוב משקל אחר.

אפשר לנתק את הסוללה בקלות.

הגיעו עם ספידומטר שמראה מהירות, מספר מחזורי טעינה, אחוז סוללה שנשאר וטמפ' סוללה, פנס קדמי + אחורי ופעמון.

יש גם מנתקי מצערת בכל אחת מידיות הברקסים. האמת, איך לא חשבו על זה קודם, גאוני.

למי שצריך להתנייד איתם בתח"צ, תקנו את אחד הקורקינטים הקלים. אופניים זה ייצור מוזר ולא נוח לתפעול כשהוא מקופל, אלא אם מדובר בBROMPTON, שהם בערך הדבר הכי מגניב בתחום האופניים המתקפלים.

כמו שציינתי, אני מאוד מרוצה מהרכישה. עשיתי סקר שוק דיי גדול בזמנו, והם היו אחת האופציות הטובות. משתמש בהם בכל יום חול, כבר חודשיים בערך, הכל מתקתק כמו שצריך.

היה חסר לי מגן בוץ קדמי שהוספתי בעצמי, ותיק קטן לכידון שבו אני שם את המטען.

הייתי שמח גם אם היה אפשר לכוון את האוכף קצת יותר גבוה. בתור רוכב אופניים כבר כמה שנים, למרות שלא ממש יוצא לי לפדל הרבה, מעיק לי שתנוחת הרכיבה לא הכי אופטימלית לבחור גבוה כמוני. מאמין שאני אחליף את המוט של האוכף בהזדמנות.

עוד דבר קצת מציק, קשור להנדסת אנוש. מי לכל הרוחות שם מצערת אצבע בצד ימין, כאשר אני צריך את אותה אצבע כדי לתפעל את ההילוכים? (של שימנו, אגב) :?

אין לי אבטיח בהישג ירקן, אז בהזדמנות אחרת :)

זאת תמונה מגוגל:

Fast_Forward_Edge_Side_View__13842.jpg

!AWDSOME

פורסם

במקרה יש לאח שלי אופניים כאלו שהוא מתנייד איתם קרוב לשנה , אם תרצה תוכל ליצור קשר בפרטי ואתן לך את מספר הנייד שלו.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
מצטרף לשאלה - איפה רכשת ? איך האופניים ? לכמה זמן מספיקה סוללה ולכמה ק''מ ?

יד ידית "גז" ?

או חייביםם לפדל ?

סקירה + תמונות בבקשה :)

מכיוון שאני לא יודע מה החוקים לגבי פרסום עצמי, ולא רוצה לחרוג מהכללים (אני עוסק בתחום), אוכל לעזור דרך הפרטי.

פורסם

כמו שציינתי, אני מאוד מרוצה מהרכישה. עשיתי סקר שוק דיי גדול בזמנו, והם היו אחת האופציות הטובות. משתמש בהם בכל יום חול, כבר חודשיים בערך, הכל מתקתק כמו שצריך.

זאת תמונה מגוגל:

תוכל לפרט על מועמדים לקנייה ? למה דווקא את edge ?

פורסם
מכיוון שאני לא יודע מה החוקים לגבי פרסום עצמי, ולא רוצה לחרוג מהכללים (אני עוסק בתחום), אוכל לעזור דרך הפרטי.

שלחתי

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בחנות שdorosen קישר אליה.

יש Pedal Assist עם שני מצבים, ויש גם מצערת אצבע. מה שכן, אציין שאחרי כרבע שעה של שימוש רצוף (ממש להחזיק מצערת פתוחה כל הזמן), השימוש בה נעשה קצת מעיק על היד (זו הרי תנועה לא כל כך טבעית). שום דבר ששינוי צורת אחיזה לא פותרת.

לפי היצרן, הטווח עומד על כ30 ק"מ בין טעינה לטעינה. הרכיבות שלי נוגעות ב10 ק"מ לכיוון, בתוואי סלול, יחסית מישורי וכמעט בלי עצירות, ואני משתמש בכ30% מהסוללה לכיוון. מה שאומר שתיאורטית אני מסוגל להגיע ל30 ק"מ ואולי יותר. אף פעם לא ניסיתי, אני תמיד טוען לאחר כל כיוון. כמו כן, בתחילת רכיבה לאחר עצירה, את הכמה מטרים הראשונים אני עושה על פידול נטו. זה עוזר קצת לחסוך בסוללה ושומר על המנוע. בPedal Assist אני לא משתמש בכלל, לא ממש נהנה מזה.

יכול להיות נחמד לבדוק את הטענה של היצרן שהסוללה אמורה להחזיק גם ל80 ק"מ כאשר משתמשים רק בPedal Assist.

לפי הספידו של האייפון הם מגיעים ל24-25 קמ"ש במישור. מספיק בהחלט לטעמי.

הם שוקלים 18 ק"ג, למרות שבכל אתר משום מה כתוב משקל אחר.

אפשר לנתק את הסוללה בקלות.

הגיעו עם ספידומטר שמראה מהירות, מספר מחזורי טעינה, אחוז סוללה שנשאר וטמפ' סוללה, פנס קדמי + אחורי ופעמון.

יש גם מנתקי מצערת בכל אחת מידיות הברקסים. האמת, איך לא חשבו על זה קודם, גאוני.

למי שצריך להתנייד איתם בתח"צ, תקנו את אחד הקורקינטים הקלים. אופניים זה ייצור מוזר ולא נוח לתפעול כשהוא מקופל, אלא אם מדובר בBROMPTON, שהם בערך הדבר הכי מגניב בתחום האופניים המתקפלים.

היה חסר לי מגן בוץ קדמי שהוספתי בעצמי, ותיק קטן לכידון שבו אני שם את המטען.

הייתי שמח גם אם היה אפשר לכוון את האוכף קצת יותר גבוה. בתור רוכב אופניים כבר כמה שנים, למרות שלא ממש יוצא לי לפדל הרבה, מעיק לי שתנוחת הרכיבה לא הכי אופטימלית לבחור גבוה כמוני. מאמין שאני אחליף את המוט של האוכף בהזדמנות.

עוד דבר קצת מציק, קשור להנדסת אנוש. מי לכל הרוחות שם מצערת אצבע בצד ימין, כאשר אני צריך את אותה אצבע כדי לתפעל את ההילוכים? (של שימנו, אגב) :?

זאת תמונה מגוגל:

Caveman - האופניים עדיין אצלך ? תוכל לרשום חו״ד שלך שנה של שימוש ?

פורסם

לאשתי יש את הבאגי בייק מגיק, דווקא מרגישות מהודקות ברמה סבירה ביותר. יותר טוב מרוב ההתקפלות החשמליות שנסעתי עליהן בקטע הזה (אולי כי הן חדשות לגמרי)

הן סופר קטנות וזה שאפשר להסיע אותן מקופלות זה חתיכת בונוס מטורף (היא נכנסת איתן ככה לסופר לדואר ולכל מקום, מה שמתקפלות שאי אפשר להסיע דיי לא יבואו בחשבון וישלחו אותך לקשור אותן בחוץ)

כלי מגניב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לאשתי יש את הבאגי בייק מגיק, דווקא מרגישות מהודקות ברמה סבירה ביותר. יותר טוב מרוב ההתקפלות החשמליות שנסעתי עליהן בקטע הזה (אולי כי הן חדשות לגמרי)

הן סופר קטנות וזה שאפשר להסיע אותן מקופלות זה חתיכת בונוס מטורף (היא נכנסת איתן ככה לסופר לדואר ולכל מקום, מה שמתקפלות שאי אפשר להסיע דיי לא יבואו בחשבון וישלחו אותך לקשור אותן בחוץ)

כלי מגניב.

כמה קילומטר ביום היא נוסעת ?

• תוכן חדש...