Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

בימים אלה שמחירי הדלק בשמים צריך לחסוך, ולנהוג יותר רגוע.

לצערי אני פשוט לא מצליח.

אני מוצא את עצמי בכל נסיעה על כביש מהיר נותן קיקים ומשייט לרוב בין 120-150

לא מצליח לנהוג רגוע ממש בלתי אפשרי.

לצערי אין לי CC ברכב ואני לא יודע מה לעשות..

אני ממש משתעמם בנסיעה רגועה.

מה האופציות שלי ואיזה טיפים אתם יכולים לתת לפני שאאבד את הרישיון:wink:

תודה,

תמיר.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחליף לרכב יותר איטי.

וברצינות - להעיף מבט במד המהירות לעתים קרובות ולזכור את משמעות המהירות שאינה מתאימה לדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואיזה טיפים אתם יכולים לתת לפני שאאבד את הרישיון:wink:

אתה בן 7 ולא שולט בעצמך?

סע איך שאתה רוצה, רק תדע לקחת אחריות אם תעבור לכרטיסיית אוטובוס.

פורסם

יש שני סוגים של רגוע:

יש נסיעה רגועה, בנעימים כדי להנות מהנוף; ויש נסיעה "רגועה" כדי להשיג צריכת דלק מעולה+. הדרך הראשונה לא רעה, ותיתן לך צריכה סבירה. בדרך השניה אין שום דבר רגוע, ובעיקר בא לך לדפוק את הראש בהגה. האם אפשרי לנסוע ככה? כן, אבל זה לא שווה את השיערות הלבנות...

מה שיש לך לעשות זה ללמוד ללחוץ בצורה קבועה על הגז:\

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עצה רצינית - נמצא קשר בין המוזיקה שאתה שומע לבין אופי הנהיגה.

מוזיקה קלאסית קאמרית רגועה, קטעי easy listening, מיטב הלהיטים של אניה וכיוצב' כבר יחתכו לך 10-20 אחוז מהמהירות.

עוד עצה רצינית - תשאר בנתיב הימני. תבצע עקיפה רק אם מישהו נוסע שם באמת לאט (נגיד 85 ומטה), אחרת פשוט תשאר בנתיב (תוך משירת מרחק מהרכב לפניך כמובן).

פורסם

אין דבר כזה לא אפשרי בנושא סבלנות. אני מצליח לעשות נסיעות שלמות על 90 קמ"ש, במשך כמעט שנה כבר לא עברתי את המהירות הזו, למעט עקיפות, וזאת בכדי לבצע אותה מהר יותר, ולא לעקב את הנהג שמאוחרי באמצעי/שמאלי.

אני לא מתעצבן אפילו פעם אחת, כבר לא מעניין אותי מי סתם נוסע בשמאלי, או באמצעי. לא מעניין אותי מי עוקף מימין, ומי חותך את מי, אני הכי איטי בכביש, אני בימני, יש לי מוסיקה שאני נהנה ממנה, אני רגוע ודרוך, מרוכז בכביש, ומסיים כל נסיעה בבטחה, לא נוגע כמעט בבלמים, לא משנה יותר מדי את לחיצת הדוושה הימנית, אני נוסע עם חסכון מקסימלי בדלק, והכי חשוב: אני מסיים עם אותו המצב רוח שנכנסתי לרכב, ואף יותר טוב.

אני לא מאמין במושג "אני לא מסוגל" כשזה מגיע לסבלנות, ונסיעה איטית. אני הבנאדם הכי פשוט, והכי ממוצא שיש. אין לי עצבי ברזל, ואני לא מאסטר יוגה. סבלנות היא תכונה שאפשר לרכוש, גם כוח רצון, ומי שלא מצליח, כנראה שאין לו מספיק כוח רצון או סבלנות.

אני ממליץ לכל אחד לנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע איך להסביר את זה, צריך פסיכולוג בשביל זה - אבל מאז שבפנדה שלי העברתי את התצוגה במחשב דרך מ"תצרוכת רגעית" ל"תצרוכת ממוצעת" (שאני מאפס בכל תדלוק), מאז הצריכת דלק הממוצעת שלי ירדה מאוד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שים מוזיקה שאתה אוהב במקום רדיו, אפילו אם היא מוזיקה רועשת/כבדה וכו' היא תבדר אותך, אני מאמין שאתה מאיץ יותר מידי כדי לשמור על העירנות ולא להשתעמם יותר מידי, וזה יכול לעשות את העבודה.

או שתקנה בולמי זעזועים גמורים+צמיגים סיניים+תעקם כל דבר אפשרי בקמבר/קסטר/TOE וכו' , שהרכב ירעד כמה שיותר ויהיה כמה שפחות אוחז ולא תרצה להאיץ יותר. :)

פורסם

תדפיס דוגמא של דו"ח תנועה ותדביק על הדשבורד, כל פעם שיהיה לך חשק ללחוץ תסתכל ותתחרט.

ועכשיו ברצינות, שמע אני יום יומי נוהג מינימום 3 שעות והרבה בכביש 6 שאפשר להרביץ, אבל אין מה לעשות אני מודע לתוצאה של תפיסה ע"י מתנ"א, היום יש כל כך הרבה אופנועים ורכבים לבנים עם דבורה עליהם ומצלמות, שבמוקדם או מאוחר מי שנוסע מהר נתפס ואוכל אותה.

ושלא נדבר על התאמת מהירות הנסיעה לתנאי הכביש ופגיעה בשליטה הבסיסית שחורגית מהמהירות המותרת.

תצרוב לך כמה דיסקים של mp3 עם מוזיקה רגועה, או שתעשה מה שאני עושה משאיר את כל השיחות שאני צריך לעשות לנסיעות הארוכות.

כמובן עם דיבורית ספיריט.

בהצלחה, נסיעה טובה..

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

בכבישים מהירים או בתוך העיר אני הנהג הכי רגוע שיש.

הבעיה אצלי מתחילה כשאני עושה את אחד הכבישים היותר מהנים לנהיגה שיש כל יום הלוך וחזור לעבודה,בדרך כלל אני גם יוצא מהבית ממש מוקדם בבוקר והכביש ריק...קשה מאוד להתאפק.

היו פעמים שכמעט הגעתי לבית/לעבודה בלי לגלח אף סיבוב...עד שיש איזה קטע שהוא פייבוריט(לכולנו יש כאלה),ואז..אללה יסטור :oops:

ובכלל חזרתי מהרינג קרימינל,צריך להמליץ על טיפול פסיכולוגי אחרי ביקור שם.

פורסם
תקנה אונו 1.1 .

בדיוק.

כשהייתה לי פולו 75 כ"ס, גם כשרציתי לסוע מהר - אי אפשר. :lol:

אבל ברצינות, אני תומך בהחלפת הפלייליסט שאמרו פה מנסיון אישי.

כשאני מחליף את המוזיקה מרוק\מטאל למשהו אלקטרוני רגוע אופי הנהיגה שלי שהוא גם ככה סביר בד"כ משתנה עוד יותר לטובה.

V5

פורסם
תקנה אונו 1.1 .

כשהייתה לי כזאת זה לא ממש עזר לי לנהוג רגוע :lol:

45 כ"ס זה המון כשהאוטו קל וידני ולא נותן להשתמש בהילוך 5 המסרס (כי אין כזה הילוך שמה)

אבל באמת שלנהוג עם הצריכה הממוצעת במחשב דרך זה הכי טוב, ככה כשהמספר עולה אז בלי להרגיש כמעט עושים מה שצריך כדי שהוא יחזור למטה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...