Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS - Most Wanted 2012

Don't Shoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Nfs היא סדרת ארקייד ככה שכל הדיבורים פה על ריאליזם לא רלוונטים,וכסדרת ארקייד היא חביבה בהחלט.

מי שמחפש ריאליזם צריך להסתכל על משחקים ממוקדי נהיגה כגון gt5 לבעלי הps3, פורזה 4 לבעלי האקס בוקס וiracing למחשב האישי.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי קורא לSHIFT 1/2 סילמולטור נהיגה. גם שמה בלתי אפשרי לנהוג ברכבים. בSHFIT 2 יש שינוי יחסית טוב, אבל עדיין מעצבן לשחק בהן רק בגלל הבעיה הזאת.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

עכשיו התבאסתי קצת כי אני מעריץ ענק של סדרת NFS ומאוד חיכיתי למשחק הזה אחרי שחרשתי כבר על THE RUN המעולה.

בדיוק סיימתי להוריד אותו, נתנסה בו עם הלוג'יטק G27 שלי (הגה ודוושות) ואגיד לכם מה דעתי עליו במשחק עם הגה ודוושות, אולי החווייה תהיה מעט שונה מאשר במקלדת, אני יודע ש-THE RUN היה כיף לא נורמאלי עם ה-G27, מי שיכול להרשות לעצמו אני ממליץ מאוד, כיף גדול במשחקי מירוצים כולל DIRT 3 המצויין.

פורסם

באמת הNFS PORSCHE היה המשחק הכי טוב שלהם, לא נהניתי משום NFS שבא אח"כ.

בשום משחק של NFS לא היה חווית נהיגה ריאליסטית, אולי חוץ מסדרת השיפט (לדעתי).

ואני דווקא אהבתי את הTEST DRIVE UNLIMITED הראשון, לדעתי משחק ברמה הרבה יותר גבוהה.

פורסם
NFS underground 2 אחד המשחקים שהכי אהבתי מכל הסדרות (פשוט כי אין בו משטרות :wink: ).

+1

גם אני ממש אהבתי בגלל השיפורים מכנית וקוסמטיקה מה שהיה חסר במשחקים אחרי זה.

פורסם
גם אני לא אהבתי, הורדתי וכבר הספקתי למחוק. האמת הרבה זמן לא היה לי משחק מכוניות שנהניתי ממנו למחשב, מאז dirt 2.

יש את DIRT 3 שהוא באמת משחק טוב ואם בא לך יותר סגנון ARCADE אז תשקול לשחק ב-DIRT SHOWDOWN

פורסם
Nfs היא סדרת ארקייד ככה שכל הדיבורים פה על ריאליזם לא רלוונטים,וכסדרת ארקייד היא חביבה בהחלט.

מי שמחפש ריאליזם צריך להסתכל על משחקים ממוקדי נהיגה כגון gt5 לבעלי הps3, פורזה 4 לבעלי האקס בוקס וiracing למחשב האישי.

סוףסוף צדיק בסדום. כל המבקרים מפרגנים אבל רק פה קוטלים אותו? המשחק הוא משחק ארקייד וככזה אמור להעביר חוויה שונה

לגמרי מסימולטור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
NFS underground 2 אחד המשחקים שהכי אהבתי מכל הסדרות (פשוט כי אין בו משטרות :wink: ).

גם אני חושב כך. וגם השלישי היה מעולה. מאז כבר חלה הדרדרות.

פורסם
יש את DIRT 3 שהוא באמת משחק טוב ואם בא לך יותר סגנון ARCADE אז תשקול לשחק ב-DIRT SHOWDOWN

שיחקתי בשניהם משום מה פחות אהבתי מדירט 2.

האמת שגם F1 2012 משחק סבבה רק מצריך הרבה זמן וריכוז על כל מרוץ. אי אפשר לגנוב 15 דקות משחק בין לבין, צריך לפנות לו זמן ולכן אני לא מוצא את עצמי מגיע אליו.

פורסם
שיחקתי בשניהם משום מה פחות אהבתי מדירט 2.

האמת שגם F1 2012 משחק סבבה רק מצריך הרבה זמן וריכוז על כל מרוץ. אי אפשר לגנוב 15 דקות משחק בין לבין, צריך לפנות לו זמן ולכן אני לא מוצא את עצמי מגיע אליו.

F1 2012 אני צריך להוריד אבל ב-2011 אף פעם לא שיחקתי 100% מירוץ מלא כי למי יש סבלנות? בדר"כ אני משחק 20% של סימולציה מלאה אז משהו כמו 12 הקפות למירוץ. אתה?

פורסם
אני לא הייתי קורא לSHIFT 1/2 סילמולטור נהיגה. גם שמה בלתי אפשרי לנהוג ברכבים.

נה זאת אומרת בלתי אפשרי לנהוג? צריך לבחור בהגדרות שהתנהגות הרכב תיהיה אמיתית וצריך כמובן הגה עם פדליות. עם מקלדת באמת אי אפשר לנהוג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נה זאת אומרת בלתי אפשרי לנהוג? צריך לבחור בהגדרות שהתנהגות הרכב תיהיה אמיתית וצריך כמובן הגה עם פדליות. עם מקלדת באמת אי אפשר לנהוג.

אפשר גם אפשר, סיימתי את כל משחקי NFS במקלדת אבל מאז שרכשתי הגה ודוושות של לוג'יטק G27 כל משחק שקשור למכוניות הוא חוויה אחרת והרבה יותר כיפית. עזבו מציאותי או לא, רוצים מציאותי? שחקו F1. רוצים להנות? שחקו NFS או DIRT

פורסם

שיחקתי כ40 דקות במשחק והבנתי שמיציתי אותו. בלי קשר לארקייד או לסימולציה, "המשימות" מעפנות, המרדפים מגוחכים, השליטה על הפנים ובאופן כללי המשחק פשוט משעמם.

• תוכן חדש...