Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת דוחות חניה מצלמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי משהו ממש חדש.

יונדאי I30 עם גשר תאורה כמו של משטרה (רק כחול וכתום במקום אדום). בכל חלון, צדדים ואחורי מותקנת כמו מצלמת אבטחה, היא מצלמת מכוניות שלא חונות כחוק.

נסעתי אחריה וראיתי איך היא נעצרה ליד חניות לא תקינות, הם צילמו כנראה ונסעו הלאה, ככה מסיירים.

סיפרתי למישהו, שאמר שהייתה כתבה בעניין, שאכן יתחילו לצלם במקום לתת דו"ח על החלון.

אז זה אמתי כנראה, האם יש גבול לאח הגדול שמצלם אותנו כל היום ושולח קנסות בהתאמה?

איך לא העליתי על דעתי לצלם את זה בעצמי?

לדעתי, הפיקוח העירוני של ת"א עבר כל גבול ביעילות שלו.

אופנוען

פורסם

המערכת הזאת תעבוד עד לאותו רגע, שאשת בכיר בעיריית תל אביב תפתח קנס חנייה שהגיע בדואר ולהפתעתה תגלה, כי בעלה היה ברחוב רוטשילד בשעה שאמר שיש לו "ישיבה חשובה" . :agrue:

:lol:

זמין 8)

פורסם

המשטרה אוכפת עבירות חניה אבל לא מצלמת. בעיקר עבירות חניה שמפריעות לתנועה ולהולכי רגל, וחניה בחניית נכה.

פורסם
היום ראיתי משהו ממש חדש.

יונדאי I30 עם גשר תאורה כמו של משטרה (רק כחול וכתום במקום אדום). בכל חלון, צדדים ואחורי מותקנת כמו מצלמת אבטחה, היא מצלמת מכוניות שלא חונות כחוק.

נסעתי אחריה וראיתי איך היא נעצרה ליד חניות לא תקינות, הם צילמו כנראה ונסעו הלאה, ככה מסיירים.

סיפרתי למישהו, שאמר שהייתה כתבה בעניין, שאכן יתחילו לצלם במקום לתת דו"ח על החלון.

אז זה אמתי כנראה, האם יש גבול לאח הגדול שמצלם אותנו כל היום ושולח קנסות בהתאמה?

איך לא העליתי על דעתי לצלם את זה בעצמי?

לדעתי, הפיקוח העירוני של ת"א עבר כל גבול ביעילות שלו.

אני לא יודע לגבי צילום באמצעות ניידות סיור עירוניות, אך ברוב הערים הגדולות כבר מזה זמן הפקחים לא מצמידים דו"ח לחלון אלא מצלמים עם מצלמה דיגיטלית, מגיעים למזגן במשרד ורושמים (מקדלידים יותר נכון) את השלל היומי אל מערכת המחשוב. אם אני לא טועה בחיפה, יש מערכת מצלמות עירונית המשמשת גם לאכיפת חנייה.

פורסם

מחשבה ראשונה היתה שאולי מדובר ברכבי הצילום של גוגל מפות, אבל נדמה לי שהם כבר סיימו את עבודת בישראל.

היה להם מכשיר צילום שנראה כמו כדור על הגג, וגם שילוט בולט.

אם אני לא טועה בחיפה, יש מערכת מצלמות עירונית המשמשת גם לאכיפת חנייה.

יש בחיפה כבר תקופה לא קטנה.

גם בכפר סבא.

לאחרונה דווח שגם בהרצליה או רעננה מצלמות האבטחה - עם או בלי מרכאות - ישמשו להפקת דוחות חניה.

כנראה העיריות מצאו פטנט עתיר תפוקת דוחות, ובלי לצאת מהמזגן וגם בלי לטפל בכלי רכב שבאופן משמעותי מפריעים לתנועה .

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כאן (קנדה) בכלל יש להם שיטה נהדרת.

אתה מחנה את הרכב, ניגש לעמדת תשלום, משלם, מכניס את המספר של הרכב ומספר האיזור שבו בוא חונה, בלי קבלות ובלי כלום. ואז בא אוטו גדול עם מאליון מצלמות עליו, מצלם את כולם, ומי שלא שילם (לפי המספר כמובן) אוכל אותה.

אם אתה נמצא רחוק מהרכב ועומדת להיגמר לך החנייה, אתה ניגש לעמדת תשלום שרירותית, משלם שוב, וזהו.

גם פה הם לא נכנסים מהמזגן :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בסינגפור יש שיטה יותר טובה.

בכל רכב יש מכשיר חובה, שלתוכו מזינים כרטיס "מזומן"

את הכרטיס אפשר לטעון בכל חניון, קיוסק (כמ seven eleven) או בכל כספומט.

כל הסדרי החניה באי ללא יוצא מהכלל "גונבים" כסף מהמכשיר.

כשאתה נכנס לחניון, מערכת ממוחשבת "רושמת" אותך לפי הID של המכשיר שלך ובזמן היציאה "נגנבים" מהכרטיס דמי החניה.

הכרטיס והמכשיר משמשים גם לגביה של מיסי גודש וכבישי אגרה.

כך אתה לא מתעסק עם כסף, התקן אחד טוב להכול ושלום על ישראל.

erp_iu_unit1.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כחול-כתום זה פיקוח עירוני של העיריה. למיטב ידיעתי המשטרה אינה אוכפת עבירות חניה.

המשטרה אוכפת עבירות חניה אבל לא מצלמת. בעיקר עבירות חניה שמפריעות לתנועה ולהולכי רגל, וחניה בחניית נכה.

לא טענתי שזו משטרה, אמרתי שזה פיקוח עירוני.

בכל אופן, מצאתי כתבה מהקיץ האחרון כשזה היה פיילוט. מדובר באותה I30 עם אותן המצלמות וההסבר המלא בוידאו שבאתר מאקו.

מה שמדאיג אותי, כמו שרואים בברור בוידאו, שהוא חולף על פני כל עצירה, ומצלם ונותן דו"ח, אני מדבר על עצירות תמימות של דקה שתיים לצורך פריקת סחורה וכו'.

לדוגמה במסגרת עבודתי כל 1 לחודש אני מפיץ מוצר בין כ-160 בתי עסק בת"א. דבר המחייב עצירה, אחרת אני לא אתפרנס ולבתי העסק יהיה חסר המוצר. מישהו מוצא פתרון איך פורקים סחורה בפיזור של 160 בתי עסק ברחבי עיר (מרכז ודרום) מבלי לעצור?

אין פתרון כזה ולא יהיה פתרון כזה חבל על הזמן.

פקח אנושי, כזה שרוכב על קטנוע היה מבין, עם ניידת כזו יהיה חור בכיס ללא הצדקה, כי "עם ספינקס אי אפשר להתווכח".

אופנוען

פורסם

"חנייה מוסדרת" :evil: . מיסים ועוד מיסים ועוד מיסים. רק אותי מעצבן הקטע של הכחול לבן?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לדוגמה במסגרת עבודתי כל 1 לחודש אני מפיץ מוצר בין כ-160 בתי עסק בת"א. דבר המחייב עצירה, אחרת אני לא אתפרנס ולבתי העסק יהיה חסר המוצר. מישהו מוצא פתרון איך פורקים סחורה בפיזור של 160 בתי עסק ברחבי עיר (מרכז ודרום) מבלי לעצור?

אין פתרון כזה ולא יהיה פתרון כזה חבל על הזמן.

כל מה שאתה צריך להפעיל פנגו לכל היום, שאתה מסומן כחונה גם עם עברת מקום תוך כדי

פורסם
בסינגפור יש שיטה יותר טובה.

בכל רכב יש מכשיר חובה, שלתוכו מזינים כרטיס "מזומן"

את הכרטיס אפשר לטעון בכל חניון, קיוסק (כמ seven eleven) או בכל כספומט.

כל הסדרי החניה באי ללא יוצא מהכלל "גונבים" כסף מהמכשיר.

כשאתה נכנס לחניון, מערכת ממוחשבת "רושמת" אותך לפי הID של המכשיר שלך ובזמן היציאה "נגנבים" מהכרטיס דמי החניה.

הכרטיס והמכשיר משמשים גם לגביה של מיסי גודש וכבישי אגרה.

כך אתה לא מתעסק עם כסף, התקן אחד טוב להכול ושלום על ישראל.

זה יעיל מידי ןלא טוב לרשויות המקומיות. להן עדיף נהג אחד שחוטף קנס אחד של 100 ש"ח על 9 נהגים שמשלימים 10 ש"ח כחוק.

פורסם

gsk - זה מצויין לרשויות. גם מגדיל הכנסות (הגביה מבוצעת באופן אוטומטי, בלי תלות בחסדי הפעלת המכשיר על ידי הנהג), גם משפר נוחות ובטיחות (כניסה ויציאה בכבישי אגרה בלי עיכובים, מחסומים, toll plazas מבולגנים עם חשש מתאונות) וגם מפנה את אנשי האכיפה לעסווק במטרדים אמיתיים, כמו מי שחונה בחניית נכים או מפריע לתנועה.

אבל אצלנו מדינה לא לגמרי מסודרת, ויש מלחמות אגו בין הרשויות, אז אי אפשר לאחד את השירותים. וכאשר מנסים לאחד אותם יש ברדק - ראה סיפור הרב-קו. דווקא בתחום החניה יש מנגנונים משותפים (פנגו, איזיפארק) וכך גם בגביה בכבישי אגרה (לכביש 6 ולמנהכות הכרמל מנגנון גביה משותף, איני יודע אם הנתיב המהיר שותך גם הוא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעומת זאת, בכביש 6 יש ניידות סמויות שנוסעות רגיל רק שבפגוש הקדמי שלהן מותקנת מצלמת מהירות.

במידה ועקפת אותם מעל למהירות המותרת צולמת וחטפת דו"ח.

למעשה כך קיבלתי דו"ח מצולם עם תמונה בכביש 6 על מהירות 130 קמ"ש.

את הדו"ח המרתי לאזהרה אבל זה לא קשור:roll:

• תוכן חדש...