Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

את מוזמנת לפנות אל מוסך טכנו טסט בטירת הכרמל.

בכל שאלה ובעיה את יכולה לפנות אל טוני (057-7372306) או אל דודי (057-7372307) המנהלים של הרשת.

פורסם
את מוזמנת לפנות אל מוסך טכנו טסט בטירת הכרמל.

בכל שאלה ובעיה את יכולה לפנות אל טוני (057-7372306) או אל דודי (057-7372307) המנהלים של הרשת.

אומנם אני לא מכיר את המוסך המדובר אבל למה מוסך שבמדריך העסקים של CARSFORUM מוצהר שהוא מתמחה במכוניות יפניות וקוראניות יהיה דווקא הוא זה שאתה ממליץ עליו לטיפול ב C5 שהיא מכונית בעלת מערכות יחודיות שאין באף מכונית אחרת(מתלים פניאומטים ומערכת חשמל מסובכת ועדינה ביותר)?

האם אין מוסכים שמתמחים בצרפתיות בכל איזור הצפון?

אני יכול להמליץ על מוסכים לצרפתיות באיזור ת"א.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• ספונסר פורום
פורסם

בטכנו-טסט מכירים היטב גם את הרכבים הללו.

אבל את (אתה?) צודק. מוסך המתמחה בצרפתיות באזור הוא שני שירות לרכב שנמצא ברחוב שלמה בן יוסף 38 בקריית אתא.

אבי, הבעלים של המוסך, הוא מכונאי ותיק שעובד מזה שנים רבות עם מכוניות צרפתיות מכל הסוגים, כולל סיטרואן.

טלפון במוסך (לא מצאתי קישור במדריך העסקים): 04-8720232

פורסם

צפונית, לגבי טיימינג לרכב שלך יש מידע רב בפורום שזמין לך בפונקצית חיפוש.

לגבי מוסך אמין ומקצועי שמכיר ומעוניין לטפל ב-C5, אני לא מכיר מוסך כזה שלא במרכז. מומלצים שאפט, אורן בן סימון וגבע, בין השאר.

לטיפול גדול, בטח שטיימינג, כדאי ורצוי ליסוע למוסך שכזה במרכז אם את יכולה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אפשר באמצע, מוסך השלושה בחדרה. היה פעם מורשה יבואן, היום מורשה משרד התחבורה.

המקבילה של רון לרכבים צרפתים. (מנסיון עם שניהם)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
צפונית, לגבי טיימינג לרכב שלך יש מידע רב בפורום שזמין לך בפונקצית חיפוש.

לגבי מוסך אמין ומקצועי שמכיר ומעוניין לטפל ב-C5, אני לא מכיר מוסך כזה שלא במרכז. מומלצים שאפט, אורן בן סימון וגבע, בין השאר.

לטיפול גדול, בטח שטיימינג, כדאי ורצוי ליסוע למוסך שכזה במרכז אם את יכולה.

תודה. מצאתי את המידע לגבי הטיימינג בפורום. מה עם מוסך יסמין באבטין (ליד כפר חסידים)? שמעת עליו?

פורסם

אני מסכים עם ידידי הנהג המתחיל.

ב C5 המערכות הם מאד ספצפיות ולא משחקים עם האוטו הזה.

לטיפול טיימינג מסובך אני ממליץ אם לא מוצאים בצפון מוסך מוכר וידוע במומחיותו ברכב הספציפי הזה לעשות מאמץ להגיע למרכז.

אני ממליץ בחום על מוסך "גבע" בתל אביב.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...