Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז בקצרה הסיפור הוא כזה, עבדתי חודש וקצת בעבודה, ואז עזבתי.

עבדתי בתור דייל של חברה מסויימת בתוך חנות שלא קשורה לחברה הזאת, זאת אומרת שמי שאחראי לי משכורת, לא נמצא בחנות הנ"ל. עבדתי חודש וקצת בעבודה, ואז עזבתי.

את המשכורת, אני מקבל ע"פ דו"ח שעות שאני מדפיס בחנות הנ"ל ושולח בפקס.

את המשכורת הייתי אמור לקבל ב-10 לאוקטובר, לא קיבלתי. המנהלת טענה שלא קיבלו את השעות שלי(למרות ששלחו לה פקס) ושאני אשלח לה עוד פעם. ב-14 לחודש שלחתי אישית, התקבל אישור שהתקבל, וכך גם היא אישרה לי שהתקבל ואת המשכורת אני צריך לקבל ב-25(זה עצבן אותי מאוד כי אני בחובות, אבל הבלגתי).

היום ה-26 ועדיין לא קיבלתי משכורת. מכיוון שזה יום שישי לא יכולתי להתקשר אל המנהלת ולברר.

מה אני עושה במצב כזה? האם כדאי יום ראשון לנסות לסגור את זה "בצורה מנומסת" או לשבור את הכלים, וישר לפנות לגופים שאחראים לטפל בכול מיני חארות כאלה(ההסתדרות?)

ואם כן, האם אני זכאי לאיזה פיצוי מעבר למשכורת, על האיחור הזה?

תודה לעוזרים.

פורסם

תהיה מנומס ותסביר את עמדתך, ואם תרגיש שמנסים למרוח אותך, תגיד להם שהעסק מתקרב לתחום של הלנת שכר ואתה רשאי לתבוע כולל פיצוי.

אם לא יעזור תכתוב להם מכתב רשמי שבו אתה מודיע להם שבמידה ולא ישלמו לך עד X ימים מיום קבלת המכתב (רשום) אתה מתכוון לתבוע אותם בבית דין לעבודה, זה יעלה להם הרבה יותר.

פורסם

תתקשר יום א', תשאל לגבי הכסף. במידה והיא תאמר לך "צריך חמישה ימי עסקים" או מריחה כזאת או אחרת (למעט שלושה ימי עסקים של הפקדה) תגיד לה ישירות תודה רבה לך אני עכשיו פונה להסתדרות/הנוער העובד/עו"ד ותצפו לקבל מכתב תביעה בימים הקרובים.

תתפלא כמה זה משנה את התמונה.

נ.ב

לא יודע אם זה ברור מאליו, אבל במידה והם לא משלמים אתה חייב לפנות לארגון/עו"ד. בלי זה הם לא נרתעים (במידה ולא מדובר בעוקץ כן ?)

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...